Sanitaire wagens en containers bij opvang in Ter Apel en Stadskanaal

Rentwereld heeft in samenwerking met Sijperda Verhuur, verschillende mobiele douchevoorzieningen geplaatst bij de asielzoekerscentra in Ter Apel en Stadskanaal.

Drukke situaties in volle asielcomplexen, vragen om voldoende en goede, schone faciliteiten. Sanitair en hygiëne behoren hierbij tot één van de belangrijkste behoeften van de bewoners.

Om in deze vraag te kunnen voorzien, hebben wij twee van onze nieuwste innovaties ingezet op deze azc’s. Namelijk onze 4-persoons douchecontainers en 4-persoons douchewagens.

Meer informatie

Sanitaire voorziening huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

4 x 4-persoons douchecontainers in Ter Apel, onze nieuwste innovatie

Op basis van een eigen ontwerp waarin functionaliteit, efficiëntie en robuuste materialen samenkomen, hebben wij onlangs 6 nieuwe douchecontainers aan ons verhuurassortiment toegevoegd. Hiervan zijn er 4 stuks direct geplaatst in Ter Apel.

Naast een stijlvolle afwerking beschikken de mobiele douchecontainers over aluminium deuren, een ruime inloopdouche, verwarming, wastafel, bankje, spiegel en een schapje. Dit biedt de gebruiker extra comfort en privacy.

Door de gladde afwerkingen, licht aflopende antislip vloeren en een brede douchegoot, zijn de douches ook makkelijk hygiënisch schoon te houden.

Voor de plaatsing in de ‘douchetent’ in Ter Apel hebben we in samenwerking met Sijperda Verhuur, gezorgd voor een goede en veilige infrastructuur van stroom, water aan- en afvoer.

2 x 4-persoons elektrische douchewagens in Stadskanaal, efficiënt mobiel sanitair

In Stadskanaal hebben we in opdracht van het COA en Sijperda Verhuur, voor een langere periode twee van onze nieuwste 4-persoons douchewagens geplaatst.

Deze elektrische uitvoering van de 4-persoons douchewagen biedt ruim comfort en is een milieubewuste keuze. De gehele douchewagen is namelijk elektrisch uitgevoerd en er komt dus geen gas meer aan te pas.

Deze douchewagens hebben elk vier afzonderlijke ruimtes met een eigen douche en bijkomende voorzieningen zoals elektrische verwarming, bankje, wastafel en spiegel. Zo beschik je ook hier altijd over de gewenste privacy en volledig comfort.

Omdat er geen gas aan te pas komt en de douches op wielen staan, is er alleen stroom en water aan- en afvoer nodig en is de douchewagen overal te plaatsen. Dit maakt onze voorzieningen een plug & play concept waarmee de voorzieningen altijd gemakkelijk aan te sluiten en snel te gebruiken zijn.

Veelgestelde vragen

Ik ben op zoek naar een permanente oplossing. Hebben jullie ook voorzieningen in de verkoop?

Ja zeker, het verkoop assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje:

Dealer van: