Bouw en zakelijk huren

Heb je voor je bedrijf te maken een verbouwing of behoefte aan tijdelijke voorzieningen voor je kantine? Of zoek je op locatie een extra vergaderruimte, kantoor of schaftwagen? Dan zorgen wij ervoor dat jij en je team snel weer door kunnen!

 • Ingebouwde sanitaire voorzieningen
 • Makkelijk te plaatsen, direct klaar voor gebruikt
 • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden
Bekijk producten
Meer

Mobiele voorziening huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Landelijke dekking
 • Scherpe prijzen
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Huren voor korte en lange periodes

De meeste van onze mobiele voorzieningen zijn te al per dag te huur. Voor bijvoorbeeld langere werkzaamheden en/of grotere projecten of verbouwingen, kunnen onze wagens en units ook worden ingezet voor langere periodes van een weekend, week, meerdere weken of zelfs nog langer.

Onze comfortabele en hoogwaardige oplossingen bieden de uitkomst op plekken en in situaties waar weinig tot geen voorzieningen aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan mobiel sanitair bij (grond-, weg- en water) werkzaamheden, nieuwbouw, storing, lekkage of een grote verbouwing.

bouw en zakelijk huren - meer informatie 1

Breed assortiment mobiele voorzieningen

Wij hebben een zeer divers assortiment van mobiele oplossingen. We ontwikkelen en bouwen totaaloplossingen zelf, om zo een uniek en breed verhuur- en verkoopassortiment te bieden voor onze klanten in de Benelux. Dit doen we door ons te onderscheiden op het gebied van hoogwaardige materialen, snelheid, flexibiliteit, technische kennis, ervaring en de beste service. Alles onder één dak en centraal in Nederland, vanuit Culemborg.

Ons aanbod van onze mobiele voorzieningen bestaat onder andere uit:

 • Toiletwagens
 • Woonunits
 • Luxe schafwagens
 • Badkamers
 • Keukens
 • Koelaanhangers
 • Vriesaanhangers
 • Koelcellen
 • Vriescellen
 • Kassa-units
 • Kantoorunits
 • Kleedkamers

Veel van onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Al onze voorzieningen zijn tegen scherpe tarieven op locatie te leveren. Ook bij spoed zijn wij altijd bereikbaar, en kunnen we in de meeste gevallen al binnen 2 uur op locatie zijn. Bij spoed zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op.

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Vrijwel al onze voorzieningen zijn aanhangwagens of units. Dit betekent dat ze ofwel op wielen staan, ofwel op een frame wat met een heftruck of forklift geplaatst kan worden. Alle voorzieningen hebben enkel een stroomvoorziening en/of water aan- en afvoer nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de voorziening vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

bouw-zakelijk-mobiele-kantine-meer-info-2

Eigen ontwerp en productie

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van mobiele voorzieningen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, goede materialen en een praktische oplossing. We ontwerpen, ontwikkelen en bouwen onze totaaloplossingen zelf, zodat we een uniek verhuur- en verkoopassortiment te bieden voor onze klanten in de Benelux. Hiervoor werken we uitsluitend met de beste leveranciers van aanhangers, koel- en vriesmotoren, sanitair en andere faciliteiten.

Hoogwaardig, kwalitatief sterk en duurzaam

Al onze wagens en units zijn door ons, maar ook door onze fabrikanten en leveranciers, gebouwd met de nieuwste en meest duurzame en hoogwaardige materialen. Ook kijken we naar de markt en trends, om zo onze oplossingen te voorzien van de laatste innovaties en technieken. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenwereld, zijn we gespecialiseerd in het bouwen van robuuste wagens en units met een moderne en stijlvolle afwerking.

Hygiëne en schoonmaak

Bij het ontwerp en de bouw van onze wagens en units, houden we al rekening met intensief gebruik en dat alles makkelijk en hygiënisch schoon te houden is. Zo werken we bijvoorbeeld met gladde wanden, stevige en aflopende anti-slipvinylvloeren, ijzersterk meubilair, duurzaam kunststof in plaats van hout en robuuste, maar slimme techniek.

Veelgestelde vragen

Zijn er naast de huursom nog extra kosten?

Standaard bijkomende kosten zijn de BTW, een waarborgsom en 8% verzekeringsbijdrage over het totale huurbedrag. Voor plaatsing, installatie en ophalen door Rentwereld, worden ook transportkosten berekend (vanaf €0,70 per kilometer).

Kan ik voorzieningen ook zelf komen ophalen?

Ja, onze wagens kunnen op onze locatie in Culemborg worden opgehaald. Zorg er dan voor dat je naast een auto met trekhaak, ook een 13-polige stekker aan je auto hebt. Voor wagens lichter dan 750 kg (lege gewicht + laadvermogen) heb je een witte kentekenplaat nodig en mogen zonder aanhangerrijbewijs (BE) worden vervoerd. Voor het ophalen van wagens van meer dan 750 kg (tot 3500 kg), dien je wél in het bezit te zijn van een aanhangerrijbewijs (BE). Deze wagens zijn tevens voorzien van een eigen kenteken.

Moet ik zelf voor water aan- en afvoer zorgen?

Ja, voor de watertoevoer dient een (koud)wateraansluiting met GeKa- of Gardena koppeling, aanwezig te zijn. In onze woonunits, zit een ingebouwde boiler die ervoor zorgt dat het water voor het douchen wordt verwarmd. Veel modellen zijn ook uitgevoerd met een interne vermaalpomp, waardoor de afvoer direct (binnen 5 meter) op het riool kan worden aangesloten. Kijk hiervoor goed bij de specificaties van het type voorziening wat je wilt huren.

Wanneer je zelf niet voor water aan- en afvoer kan zorgen, kunnen wij dit doen. Bijvoorbeeld door middel van schoon- en vuilwatertanks. Dan komen we graag eerst met je in contact om te kijken welke oplossing het beste past voor jouw vraag!

Moet ik zelf voor stroom zorgen?

Ja, wij vragen je rekening te houden met minimaal twee vrije groepen met een 230V – 16A aansluiting, eventueel meer vermogen verschilt per type voorziening en het aantal voorzieningen wat je huurt. Lukt dit niet of is er geen stroom aanwezig? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij zorgen voor een eventuele mobiele stroomvoorziening.

Hoe zit het met verzekering?

Bij het huren van materieel van Rentwereld, rekenen wij aan de huurder/gebruiker altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Deze 8% verzekeringsbijdrage verzekert het materiaal voor het WAM-risico. Hierdoor is schade die wordt toegebracht aan derden, standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder/gebruiker is uitgesloten van dekking; hiervoor is de huurder aansprakelijk.

Een verbouwing of evenement loopt uit en/of ik wil de woonunit(s) langer huren, kan dat?

Ja, dat kan. Uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid. Dit is meestal geen probleem, indien je het tijdig aan ons doorgeeft zodat we dit goed kunnen inplannen!

Moet ik de voorzieningen zelf schoonmaken na gebruik?

Ja. Indien de voorzieningen niet schoongemaakt zijn, zullen wij deze schoonmaakwerkzaamheden verrichten en dus ook de bijbehorende kosten daarvoor in rekening brengen.

Verhuren jullie meer dan alleen mobiele voorzieningen voor bouw en zakelijk?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Naast de verhuur service, verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Dit is zeker het geval. Naast ons brede verhuur assortiment, hebben wij ook een breed verkoop assortiment. Bekijk eens de volgende producten.

Dealer van: