Doorvoerpomp huren

Ben je op zoek om afstanden te overbruggen om het afvalwater op het riool uit te laten komen? Dan helpen wij je graag! Onze doorvoerpompen bieden dé oplossing om lange afstanden van jouw voorziening naar de riolering te overbruggen.

  • Pompt schoon- en licht vervuild water op en door
  • Kan tot wel 250 meter afvalwater wegpompen
  • Heeft een doorvoer capaciteit van 32m3 per uur
Bekijk product
Meer

Doorvoerpomp huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • Ruime voorraad
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Waarom een doorvoerpomp huren?

De doorvoerpomp van Rentwereld is ideaal om afvalwater van voorzieningen over lange afstanden af te voeren. Hij dient als overbrugging naar de riolering. Door het krachtige en betrouwbare ontwerp kan hij tot wel 250 meter ver afvalwater wegpompen. Daarbij beschikt hij over een doorvoer capaciteit van 32m3 per uur.

Het RVS-frame zorgt voor bescherming van de pomp. Daarbij dient het ook nog eens als transportmodule. Met het lepelgat in het frame is de pomp eenvoudig te verplaatsen en zelfs op te stapelen.

Niet alleen de problemen die met water kunnen ontstaan, worden door het slimme ontwerp getackeld. Ook de geur zou een storende factor kunnen zijn. Met onze niet-rottende containers, die ook nog eens gas- en geurdicht zijn, worden ook deze problemen voorkomen.

Enkel vermalen afvalwater

Let wel op, een doorvoerpomp is iets anders dan een vermaalpomp. Een doorvoerpomp is enkel geschikt om vloeibare substantie af te voeren. Enkel vermalen afvalwater kan worden verwerkt met deze pomp.

Ben je op zoek naar een pomp die het afvalwater eerst vermaalt en dan afvoert? Kijk dan eens naar onze vermaalpomp!

doorvoerpomp - klein maar krachtig

Klein maar krachtig

De doorvoerpomp is niet erg groot. Hij is 70 cm x 70 cm x 100 cm. Zo is hij handig weg te zetten op jouw event en zal hij niet opvallen of in de weg staan. Maar dat betekent niet dat hij niet krachtig is. De pomp kan zelfs gebruikt worden als centraal afvoerpunt waar meerdere sanitaire voorzieningen op aangesloten zijn.

Naast dat hij afvalwater tot wel 250 meter ver kan afvoeren, kan het ook afvalwater tot 13 meter omhoog pompen. Dit kan de doorvoerpomp met een stroomvoorziening van 230V/16A.

Rentwereld staat altijd voor je klaar!

Wij helpen je bij het organiseren van een hygiënisch en soepel event! Er kan zich natuurlijk altijd een probleem voordoen met betrekking tot je voorzieningen. Voor spoedgevallen kun je ons 24/7 bereiken. Onze collega’s helpen je bijna altijd binnen 2 uur. Van ’s ochtends tot ’s nachts en zelfs in het weekend. Rentwereld helpt bij het ondervangen en oplossen van voorvallen met voorzieningen op jouw event!

Dealer van: