Douchewagen huren

Op zoek naar hygiënische douchewagens? Bij Rentwereld kan je gebruik maken van een douchewagen. Ze zijn ideaal voor sportgelegenheden, zomerkampen en renovatiewerken. Maar natuurlijk zijn ze voor nog veel meer doeleinden in te zetten.

  • Alleen het nieuwste materieel met eersteklas afwerking
  • Inclusief elektrische verwarming
  • Snelle levering, ook voor spoedjes
  • Makkelijk te (ver)plaatsen en direct klaar voor gebruik
Bekijk producten
Meer

Douchewagen huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • 24/7 te bereiken voor spoed
  • Levering in heel de Benelux
  • Ruime voorraad
  • Bekwaam advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Douchewagen huren; compleet uitgerust

De douchewagens van Rentwereld zijn compleet en met luxe uitgerust. Alles wat je nodig hebt, bevindt zich in de douchewagen. Onze douchewagens bevatten zes douches. Deze zijn verdeeld over twee afzonderlijke ruimtes met ieder drie douches. Zo kun je ervoor kiezen om één ruimte voor vrouwen en één ruimte voor mannen te creëren.

Verder beschikken onze douchewagens over wastafels en spiegels. Zo bied je de gebruikers de mogelijkheid om niet enkel te douchen, maar zichzelf ook nog verder op te frissen. Voor extra comfort beschikken ze ook over elektrische verwarming.

Meteen te gebruiken door ons plug & play concept

Onze voorzieningen worden allemaal gemaakt volgens het plug & play concept. Onze douchewagens zijn aan te sluiten op een waterkraan met koud water. Standaard is dit binnen een straal van 20 meter. Dit water wordt door de ingebouwde gasgeisers verwarmd. Zo worden de gebruikers altijd voorzien van warm water.

Het vuile water wordt door middel van twee afvoeren weggevoerd. Dit kan altijd binnen een straal van 20 meter. De voorzieningen beschikken namelijk standaard over een vermaalpomp. Mocht de afstand langer zijn, lossen wij dit graag voor je op met een doorvoerpomp. Deze afstand kan tot wel 250 meter worden uitgebreid. Voor het gebruik van stroom in de voorzieningen is enkel een 230V aansluiting nodig.

Douchewagen huren - meteen te gebruiken

Eenvoudig te huren voor lange periodes

Vaak duren renovatiewerken een langere periode. Wij begrijpen dat het daarom fijn is om douchewagens te huren voor een langere tijd. Zo heb je wanneer de douchewagen staat, geen omkijken meer naar de voorziening. Mochten de renovaties uitlopen is het vaak, in overleg, ook mogelijk om de verhuurperiode te verlengen. Hierdoor kan je extra lang gebruik maken van de douchewagen.

Met spoed een douchewagen huren?

Zijn de douches op je accommodatie van het ene op het andere moment buiten gebruik? Je wilt natuurlijk snel een oplossing en de bezoekers zo min mogelijk tot last zijn. Bel ons gerust! Door onze ruime voorraad hebben wij vaak modellen op voorraad staan die snel geplaatst kunnen worden. Hierdoor kan je altijd snel gebruik maken van de mobiele douchewagen.

Mocht je opmerkingen hebben of problemen ondervinden tijdens de huurperiode, zijn wij snel ter plekke om het op te lossen. Vaak kan dit zelfs telefonisch uitgelegd worden, dan zijn de problemen direct te verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn, komen wij uiteraard naar je toe!

Rentwereld; voor de verhuur van alle voorzieningen

Niet alleen voor douchewagens ben je bij Rentwereld op de juiste plek. Bij ons kan je gebruik maken van alle mobiele voorzieningen. Van keukens tot complete woonunits en van mobiele kantines tot frietwagens! Neem gerust contact op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Dealer van: