Evenementenwagen huren of kopen

Ben je op zoek naar een evenementenwagen? Dan ben je bij Rentwereld aan het juiste adres. Onze mobiele voorzieningen bieden de oplossing voor al jouw vraagstukken. Ben je op zoek naar een snackwagen? Of toch meer op zoek naar een wagen geheel op maat voor specifiekere doeleinden. Geen probleem wij helpen je graag verder.

 • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden
 • Snackwagens met koelkast, koelwerkbanken en 3 hoge kwaliteit friteuses
 • Advies en ontwerp van evenementenwagens geheel op maat
Bekijk producten
Meer

Op zoek naar een evenementenwagen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

De mogelijkheden zijn enorm breed

Een evenementenwagen kan op verschillende manieren ingezet worden. De meest voorkomende is als snack- en frietwagen. Verder kun je bij ons geheel op maat ontworpen en gemaakte evenementenwagens aanschaffen. Samen bespreken we waar je jouw evenementenwagen voor wil inzetten. Wij zorgen voor een functioneel ontwerp.

Evenementenwagen als snackwagen

Het huren van een evenementenwagen als snack- of frietwagen is een ideale manier om de gasten op jouw evenement te voorzien van een maaltijd. Onze snackwagens hebben een grote afbak capaciteit, zijn simpel in gebruik en voorzien van alle gemakken.

 • Complete, veilige en efficiënt ingerichte wagens
 • Veel opberg-, werk- en afzetruimte die volledig gemeubileerd zijn
 • Koelwerkbanken, 3 hoogrendement friteuses en een koelkast
 • Simpel schoon te maken en schoon te houden

Alles wat je nodig hebt in een snackwagen

Al onze snackwagens zijn voorzien van gemakken en veiligheid. Zo beschikken ze allemaal over een gekeurde brandblusser, een blusdeken en een keuringscertificaat. Onze evenementenwagens zijn voorzien van een handig elektrisch gebruikerspaneel. Deze is eenvoudig in gebruik. Een groot pluspunt van onze frituurwagens, is de koelkast. Dit is een 350 liter glasdeur koelkast. Daarbij is de wagen ook voorzien van een 3-deurs koelwerkbank.

Toch bang dat je niet genoeg koelruimte hebt? Huur er dan gerust een koelunit of –aanhanger bij!

Evenementenwagen - voor snacks

Een evenementenwagen voor ieder doel, volledig op maat

Misschien wil je jouw evenementenwagen helemaal niet inzetten als frituurwagen. Een evenementenwagen is te gebruiken voor veel meer doeleinden. Misschien wil je wel producten weggeven om een specifiek merk te promoten of wil je voor je gemeente of dorp een standaard evenementenwagen beschikbaar hebben. De evenementenwagens op maat bestaan uit de nieuwste modellen (casco) verkoopwagens van DutchTrailers. Wij werken zelf met deze wagens, daarom bieden wij passend advies over deze modellen. Wij helpen je om jouw evenementenwagen op maat te realiseren.

 • Ontwerp en advies op maat
 • Snelle levering
 • Hygiënische en simpel schoon te houden

Samen gaan we in gesprek

Jij kan ons het beste uitleggen waar de evenementenwagen uiteindelijk aan moet voldoen. Wat wordt de belangrijkste functie? Wil je bijvoorbeeld producten uitdelen en promoten? Wij bouwen koelkasten in jouw evenementenwagen zodat de producten fris en goed blijven. Daarbij is het misschien van belang om een reclamebord vast te maken op jouw wagen. Misschien heb je ideeën over het aantal compartimenten dat jouw evenementenwagen moet hebben.

Wij gaan graag in gesprek en bespreken jouw wensen. We komen tot een ontwerp dat voldoet aan jouw wensen.

Eenvoudig schoon te houden

Rentwereld heeft jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Wij weten dat hygiëne van groot belang is. Wij nemen dit al mee tijdens het bouwproces. Zo zorgen we voor gladde wanden, aflopende anti-slip vinylvloeren en duurzaam kunststof. Deze kenmerken maakt het eenvoudig om de voorziening schoon te houden.

Dealer van: