Voorzieningen voor events huren

Organiseer je een evenement of festival en zoek je een mobiele voorziening? Rentwereld is al jarenlang een begrip in de branche voor de verhuur van tijdelijke en mobiele voorzieningen. Van frietwagens en kassa-units tot mobiel sanitair of koel/vriesvoorzieningen.

 • Groot en breed assortiment aan evenementenvoorzieningen
 • Betrouwbare en ervaren samenwerkingspartner voor jouw evenement
 • Snelle levering, service en persoonlijke aandacht
 • Eigen ontwerp, engineering, productie en service
Bekijk producten
Meer

Mobiele voorziening huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Landelijke dekking
 • Scherpe prijzen
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Huren voor korte en lange periodes

Bij het organiseren van een evenement komen enorm veel verschillende aspecten kijken. Allereerst wil je natuurlijk dat de locatie of het evenemententerrein over de benodigde faciliteiten beschikt. Denk hierbij aan frietwagens, kassa-units, kantoorunits, sanitaire voorzieningen en mobiele koel- en vriesvoorzieningen voor de horeca. Bovenal wil je deze faciliteiten zorgeloos en betrouwbaar kunnen laten draaien, wat weer enorm van belang is om van jouw evenement een succes te maken.

De meeste van onze mobiele voorzieningen zijn te al per dag te huur. Voor bijvoorbeeld grotere of meerdaagse evenementen en festivals, kunnen onze wagens en units ook worden ingezet voor langere periodes van een weekend, week, meerdere weken of zelfs nog langer.

events-frietwagen-binnenkant

Breed assortiment evenementenvoorzieningen

Wij hebben een zeer divers assortiment van mobiele oplossingen voor evenementen. Ons assortiment bestaat dan ook uit oplossingen voor zowel de Food & Beverage, maar ook voor sanitair alsmede de benodigde infra- en facilitaire voorzieningen.

Ons aanbod van onze evenementenvoorzieningen bestaat onder andere uit:

 • Frietwagens
 • Verkoopwagens
 • Koelaanhangers
 • Vriesaanhangers
 • Koelcellen
 • Vriescellen
 • Kassa-units
 • Kantoorunits
 • Toiletwagens
 • Kleedkamers

Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het organiseren van een evenement. In iedere situatie denken wij dan ook graag met je mee over de meest optimale invulling van uw evenement. Is er bij de evenementenlocatie bijvoorbeeld onvoldoende of helemaal geen stroom aanwezig? Dan verhuren wij eventueel ook een generator, zodat je alle mobiele oplossingen ook zonder vaste stroomvoorziening kunt gebruiken.

Veel van onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Al onze voorzieningen zijn tegen scherpe tarieven op locatie te leveren. Ook bij spoed zijn wij altijd bereikbaar, en kunnen we in de meeste gevallen al binnen 2 uur op locatie zijn. Bij spoed zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op.

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Vrijwel al onze voorzieningen zijn aanhangwagens of units. Dit betekent dat ze ofwel op wielen staan, ofwel op een frame wat met een heftruck of forklift geplaatst kan worden. Alle voorzieningen hebben enkel een stroomvoorziening en/of water aan- en afvoer nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de voorziening vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

 

 

Eigen ontwerp en productie

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van mobiele voorzieningen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, goede materialen en een praktische oplossing. We ontwerpen, ontwikkelen en bouwen onze totaaloplossingen zelf, zodat we een uniek verhuur- en verkoopassortiment te bieden voor onze klanten in de Benelux. Hiervoor werken we uitsluitend met de beste leveranciers van aanhangers, koel- en vriesmotoren, sanitair en andere faciliteiten.

Hoogwaardig, kwalitatief sterk en duurzaam

Al onze wagens en units zijn door ons, maar ook door onze fabrikanten en leveranciers, gebouwd met de nieuwste en meest duurzame en hoogwaardige materialen. Ook kijken we naar de markt en trends, om zo onze oplossingen te voorzien van de laatste innovaties en technieken. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenwereld, zijn we gespecialiseerd in het bouwen van robuuste wagens en units met een moderne en stijlvolle afwerking.

Hygiëne en schoonmaak

Bij het ontwerp en de bouw van onze wagens en units, houden we al rekening met intensief gebruik en dat alles makkelijk en hygiënisch schoon te houden is. Zo werken we bijvoorbeeld met gladde wanden, stevige en aflopende anti-slipvinylvloeren, ijzersterk meubilair, duurzaam kunststof in plaats van hout en robuuste, maar slimme techniek.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een evenementenvoorziening?

De prijs voor het huren onze voorzieningen hangt enorm af van het type, de huurperiode, de afleverlocatie en de beschikbaarheid. Voor direct contact kun je ook bellen met 085 250 00 57.

Zijn er naast de huursom nog extra kosten?

Standaard bijkomende kosten zijn de BTW, een waarborgsom en 8% verzekeringsbijdrage over het totale huurbedrag. Voor plaatsing, installatie en ophalen door Rentwereld, worden ook transportkosten berekend (vanaf €0,70 per kilometer).

Kan ik voorzieningen ook zelf komen ophalen?

Ja, onze wagens kunnen op onze locatie in Culemborg worden opgehaald. Zorg er dan voor dat je naast een auto met trekhaak, ook een 13-polige stekker aan je auto hebt. Voor wagens lichter dan 750 kg (lege gewicht + laadvermogen) heb je een witte kentekenplaat nodig en mogen zonder aanhangerrijbewijs (BE) worden vervoerd. Voor het ophalen van wagens van meer dan 750 kg (tot 3500 kg), dien je wél in het bezit te zijn van een aanhangerrijbewijs (BE). Deze wagens zijn tevens voorzien van een eigen kenteken.

Moet ik zelf voor water aan- en afvoer zorgen?

Ja, voor de watertoevoer dient een (koud)wateraansluiting met GeKa- of Gardena koppeling, aanwezig te zijn. In onze woonunits, zit een ingebouwde boiler die ervoor zorgt dat het water voor het douchen wordt verwarmd. Veel modellen zijn ook uitgevoerd met een interne vermaalpomp, waardoor de afvoer direct (binnen 5 meter) op het riool kan worden aangesloten. Kijk hiervoor goed bij de specificaties van het type voorziening wat je wilt huren.

Wat als ik geen water aan- en afvoer heb op mijn locatie?

Dan kunnen wij dit verzorgen, bijvoorbeeld middels schoon- en vuilwatertanks. Dan komen we graag eerst met je in contact om te kijken welke oplossing het beste past voor jouw vraag!

Moet ik zelf voor stroom zorgen?

Ja, wij vragen je rekening te houden met minimaal een vrije groep met een 230V – 16A aansluiting, eventueel meer vermogen verschilt per type voorziening en het aantal voorzieningen wat je huurt. Lukt dit niet of is er geen stroom aanwezig? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij zorgen voor een eventuele mobiele stroomvoorziening.

Hoe zit het met verzekering?

Bij het huren van materieel van Rentwereld, rekenen wij aan de huurder/gebruiker altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag.

Waarvoor ben ik dan verzekerd?

Deze 8% verzekeringsbijdrage verzekert het materiaal voor het WAM-risico. Hierdoor is schade welke wordt toegebracht aan derden, standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder/gebruiker is uitgesloten van dekking; hiervoor is de huurder aansprakelijk. Meer informatie over verzekeringen en schade? [Bekijk dan onze huurvoorwaarden.]

 

Hoe hoog is de waarborgsom en waarvoor betaal ik deze?

De hoogte van de waarborgsom verschilt per type voorziening en is in de meeste gevallen gelijk het eigen risico van de verzekering. Wij vragen deze waarborgsom om eventuele schade (veroorzaakt door de huurder) en de daarbij horende kosten, te kunnen verrekenen met de huurder/gebruiker.

Is toiletpapier standaard inbegrepen?

Nee, dit is niet standaard inbegrepen. Indien je toch wilt dat we dit meeleveren, kan dit uiteraard tegen een meerprijs worden toegevoegd.

Een verbouwing of evenement loopt uit en/of ik wil de voorzieningen langer huren, kan dat?

Ja, dat kan. Uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid. Dit is meestal geen probleem, indien je het tijdig aan ons doorgeeft zodat we dit goed kunnen inplannen!

Moet ik de voorzieningen zelf schoonmaken na gebruik?

Ja. Indien de voorzieningen niet schoongemaakt zijn, zullen wij deze schoonmaakwerkzaamheden verrichten en dus ook de bijbehorende kosten daarvoor in rekening brengen.

Ik zoek toch meer een permanente voorziening. Kan ik bij Rentwereld ook mobiele voorzieningen kopen?

Geen probleem! Wij hebben een brede collectie aan voorzieningen die in de verkoop staan. Neem eens een kijkje:

Dealer van: