Frietwagen huren

Een frietwagen huren is een leuke en perfecte manier om een event of feest te voorzien van een maaltijd. Met een frietwagen op locatie van Rentwereld kun je veel friet in één keer bakken. Daarbij is hij simpel in gebruik en voorzien van alle gemakken.

 • Compleet, veilig en efficiënt ingericht
 • Volledig gemeubileerd met veel ruimte voor berging en werken
 • Koelkast, werkbanken met koeling en 2 grote friteuses
 • Hygiënisch en simpel schoon te houden

Onze frietwagens bieden wij leeg (zonder personeel, friet en snacks) aan.

Bekijk producten
Meer

Frietwagen huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Vakkundig advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Frietwagen huren, welke kies je?

Bent u opzoek naar een frietwagen op locatie? Rentwereld is dé specialist van de Benelux in frietwagens. Je weet bij ons dat je een goede en complete frietwagen huurt. Je kunt hier op vertrouwen door onze lange ervaring in de horeca en events. Maar ook omdat wij zelf de frietwagens bouwen en onderhouden. Ze hebben friteuses van Kiremko Fado. Dit is een merk dat leidend is in de markt. Met friteuses van dit merk kun je veel friet in één keer bakken. Daarbij zijn ze robuust en innovatief gebouwd. Ze gaan er bij Kiremko Fado vanuit dat hij intensief wordt gebruikt voor enorme hoeveelheden friet.

Frietwagen huren voor korte en lange periodes

De meeste frietwagens zijn bij ons al per weekend te huur. Mocht je een groter event of feest organiseren, is het zeker mogelijk om onze frietwagen voor een langere periode te huren. Denk hierbij aan een week, meerdere weken of zelfs langer.

Frietwagen huren - modern en volledig uitgerust

Moderne en volledig uitgeruste frietwagen huren

Bij Rentwereld huur je altijd een moderne frietwagen. Onze frietwagens zijn nooit ouder dan 2 jaar. Daarbij hebben ze allen een fris en schoon aanzicht. Onze frietwagens hebben 2 friteuses. Eén friteuse van 42 liter met 3 mandjes en één friteuse van 32 liter met 2 mandjes. Je kunt enorm veel heerlijke verse friet bakken in een korte tijd. Met deze twee friteuses kom je tot wel 170 kg friet per uur! De friteuses werken op 5 flessen met propaangas. Deze kunnen wij ook meeleveren.

Voor de verlichting, koeling en afzuiging, heb je een normaal 230v stopcontact nodig. Wanneer je de frietwagen wilt plaatsen op een plek zonder voorziening van stroom, dan denken wij ook mee in het leveren hiervan.

Veilig en genoeg ruimte

Alle frietwagens zijn voorzien van een gekeurde brandblusser, een blusdeken en een keuringscertificaat. De wagen is voorzien van een 350 liter glasdeur koelkast en een 3-deurs werkbank met koeling. Ben je bang dat dit niet voldoende is? Huur dan naast de frietwagen ook een koelaanhanger.

Kwaliteit en hygiëne

Al het materiaal dat wordt gebruikt tijdens de bouw van onze frietwagens wordt kritisch gekozen. Er wordt gekeken naar duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zorgt ervoor dat de wagens simpel schoon te maken zijn. Daarbij zijn ze altijd voorzien van slimme technieken.

Frietwagen huren - op maat

Frietwagen huren prijs

Maar hoeveel kost het huren van een frietwagen dan? Vanaf € 750,- huur je al een luxe en uitgebreide frietwagen. Voor deze prijs kun je hem een heel weekend op je feest, festival of event gebruiken. Heb je de frietwagen langer nodig, kan dit al vanaf € 1.000,- per week.

Voor deze prijzen is de frietwagen die je huurt altijd verzekerd. Zo kun je met een gerust hart gebruik maken van de frietwagen.

Frietwagen op maat kopen

Geen frietwagen huren, maar één kopen? De frietwagens worden door onszelf gebouwd, samen met onze vaste partners en leveranciers. Zij leveren enkel het meest betrouwbare en beste materiaal. Door de hoge kwaliteit en de vakkennis, verkopen wij diverse maten frietwagens, mobiele keukens, verkoopwagens en veel meer. Heb je een beeld voor je van een ontwerp of heb je een speciale wens? Laat het ons weten en wij gaan met ons team aan de slag om jouw unieke wagen te bouwen.

Veelgestelde vragen

Wat kost een frietkar huren?

Je huurt bij ons al een frietkar vanaf € 750,- excl. 8% BTW per dag. Dit is echter wel afhankelijk van de beschikbaarheid, verzekeringsbijdrage, waarborgsom en de transport- en installatiekosten. Neem voor een prijs op maat contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een specifiek product!

Wat kost een snackwagen?

Onze goedkoopste frietwagen verkopen wij voor een prijs van € 21.750,- excl. BTW. Dit is een standaard model. Neem gerust contact op voor een frietwagen op maat, die aan al jouw wensen voldoet!

Wat voor stroomvoorziening heeft een frietwagen nodig?

Al onze modellen zijn voorzien van een 230V aansluiting. Als er zo’n stopcontact in de buurt is, ben je voorzien.

Wat zit er allemaal inbegrepen als ik een frietwagen huur?

Wanneer je een frietwagen huurt bij Rentwereld krijg je meer dan alleen de wagen zelf. De onderste onderdelen zijn bij de huur inbegrepen:

 • Aansluitkabel 230v
 • A4 kliklijst voor prijsaanduiding
 • Binnenverlichting
 • Standaard voorzien van verzekering
 • Gekeurde brandblusser
 • Blusdeken
 • Keuringscertificaat
 • Glasdeur koelkast 350 liter
 • 3 deurs koelwerkbank
 • Frituur gereedschap (optioneel)
 • Generator voor eigen stroomvoorziening (optioneel)
Kan ik bij jullie ook andere mobiele voorzieningen voor mijn event huren?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Kan ik bij jullie ook mobiele voorzieningen kopen?

Ja zeker! Kijk gerust eens rond tussen onze verkoopvoorzieningen:

Dealer van: