Frietwagen huren

Een frietwagen huren is een originele en ideale manier om een evenement of festival te voorzien van een maaltijd. Een frietwagen van Rentwereld is hoog in afbak rendement, makkelijk in gebruik en van alle gemakken voorzien.

 • Complete, (brand)veilige en efficiënt ingerichte wagens
 • Volledig gemeubileerd met veel opberg-, werk- en afzetruimte
 • Koelkast, koelwerkbanken en 3 hoogrendement friteuses
 • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden

Onze frietwagens huur je leeg (zonder personeel en etenswaren) en voor minimaal 2 dagen.

Bekijk producten
Meer

Frietwagen huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Frietwagen huren, welke kies je?

Rentwereld, dé specialist van de Benelux in frietwagens. Door onze jarenlange ervaring in de horeca- en evenementenbranche, maar ook het zelf bouwen, verhuren en onderhouden van frietwagens. Zo weet je dat een frietwagen huren, bij ons betekent dat je een goede en complete frietwagen krijgt. Zo zijn onze frietwagens voorzien van friteuses van het marktleidende merk Pitco. Deze hoog rendement friteuses zijn robuust, innovatief en gebouwd voor enorme baksnelheden en intensief gebruik.

Frietwagen huren voor korte en lange periodes

De meeste van onze frietwagens zijn te al per weekend te huur. Voor bijvoorbeeld grotere of meerdaagse evenementen en festivals, kunnen onze wagens en units ook worden ingezet voor langere periodes van een week, meerdere weken of zelfs nog langer.

Frietwagen huren - modern en volledig uitgerust

Moderne en volledig uitgeruste frietwagens huren

Bij Rentwereld huur je altijd een moderne frietwagen. Al onze frietwagens zijn maximaal 2 jaar oud en hebben een frisse en hygiënische uitstraling. Onze frietwagens zijn voorzien van 3 hoog rendement friteuses met elk 2 mandjes. De friteuses werken op 3 propaangasflessen, welke wij ook kunnen meeleveren. Voor de verlichting, koeling en afzuiging van de wagen is een normaal 230v stopcontact nodig. Wanneer je de frietwagen wilt plaatsen op een locatie zonder stroomvoorziening dan kunnen wij ook meedenken in het leveren van stroomvoorziening.

Veilig en in te vullen naar eigen wens

Alle frietwagens zijn voorzien van een gekeurde brandblusser, een blusdeken en een keuringscertificaat. Verder is in de frietwagen een A4 kliklijst aanwezig voor de prijsaanduiding en optioneel is er ook frituurgereedschap in de wagen aanwezig. De frietwagen is voorzien van een 350 liter glasdeur koelkast en een 3-deurs koelwerkbank. Ben je bang dat dat niet voldoende koelcapaciteit is? Huur dan naast de frietwagen ook een koelaanhanger.

Kwaliteit en hygiëne

Alle materialen die worden gebruikt in het bouwproces van onze frietwagens, zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit maakt onze frietwagens makkelijk en hygiënisch te reinigen en zijn ze voorzien van slimme technieken en een sterke, solide bouw.

Frietwagen huren - op maat

Frietwagen op maat kopen

Geen frietwagen huren, maar een kopen? De frietwagens worden door onszelf gebouwd, in samenwerking met onze vaste partners en leveranciers, die enkel en alleen de beste en meest betrouwbare materialen en technieken leveren. Hierdoor zijn we in staat om allerlei maten verschillende frietwagens en mobiele keukens / verkoopwagens te bouwen. Heb je een bepaald ontwerp voor je of heb je een bijzondere wens? Laat het ons weten en dan gaan wij met onze engineering en productie aan de slag om jouw unieke wagen te bouwen.

Veelgestelde vragen

Wat kost een frietkar huren?

Je huurt bij ons al een frietkar vanaf € 650,- excl. 8% BTW per dag. Dit is echter wel afhankelijk van de beschikbaarheid, verzekeringsbijdrage, waarborgsom en de transport- en installatiekosten. Neem voor een prijs op maat contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een specifiek product!

Wat kost een snackwagen?

Onze goedkoopste frietwagen verkopen wij voor een prijs van € 21.750,- excl. BTW. Dit is een standaard model. Neem gerust contact op voor een frietwagen op maat, die aan al jouw wensen voldoet!

Wat voor stroomvoorziening heeft een frietwagen nodig?

Al onze modellen zijn voorzien van een 230V aansluiting. Als er zo’n stopcontact in de buurt is, ben je voorzien.

Wat zit er allemaal inbegrepen als ik een frietwagen huur?

Wanneer je een frietwagen huurt bij Rentwereld krijg je meer dan alleen de wagen zelf. De onderste onderdelen zijn bij de huur inbegrepen:

 • Aansluitkabel 230v
 • A4 kliklijst voor prijsaanduiding
 • Binnenverlichting
 • Standaard voorzien van verzekering
 • Gekeurde brandblusser
 • Blusdeken
 • Keuringscertificaat
 • Glasdeur koelkast 350 liter
 • 3 deurs koelwerkbank
 • Frituur gereedschap (optioneel)
 • Generator voor eigen stroomvoorziening (optioneel)
Kan ik bij jullie ook andere mobiele voorzieningen voor mijn event huren?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Kan ik bij jullie ook mobiele voorzieningen kopen?

Ja zeker! Kijk gerust eens rond tussen onze verkoopvoorzieningen:

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: