Frisse start van een vol festivalseizoen

Ieder jaar is april weer dé maand waarin de eerste buitenfestivals van het seizoen plaatsvinden. Doorgaans verwachten we in deze maand de eerste warme voorjaarsdagen en is het een échte opwarmer voor het hoogseizoen, maar vooralsnog doet april wat ie wil, en hebben we in het eerste weekend een frisse start te pakken. En dit terwijl de laatste week van maart nog zomers aanvoelde.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt tijdens de opbouw van Gorinchem Unlocked, een festival wat plaats vond op 1 en 2 april 2022.

Verder lezen

Eventvoorzieningen huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Festivals terug van weggeweest

In 2020 werd er abrupt een dikke streep door alle festivals en evenementen gezet, een grote schok voor alle bezoekers, fans, organisatoren, leveranciers, partners en ga zo maar door. Maar vol frisse moed werden allerlei alternatieven bedacht zoals online festivals, zitfeestjes en andere creatieve concepten schoten uit de grond en hebben wij op verschillende vlakken ook onze bijdrage kunnen leveren.

Ongeveer een dikke twee jaar later, met slechts een handje vol festivals in 2021 achter de rug, ziet het er naar uit dat het voorjaar en de zomer van 2022 weer gaan knallen als nooit tevoren. Iedereen is er klaar voor en heeft er enorm veel zin in, en wij ook!

We hebben weer voor veel festivals en evenementen onze voorzieningen in de planning staan. Soms alleen het huren van een toiletwagen, maar ook de volledige inrichting van het sanitair of alle koelvoorziening bij de catering. Wij denken op alle vlakken mee, zo kun je bij ons terecht voor evenementenvoorzieningen zoals;

vacatures-chauffeur

Veel vraag naar extra en luxere voorzieningen

Veel festivals en evenementen spelen steeds meer in op de totale beleving van de bezoeker. Dit betekent dat alles moet kloppen, van begin tot eind en van de entree tot de toiletten. Dit merken wij ook en hierin bieden wij vaak de meest ideale en passende oplossing.

Zo zijn onze voorzieningen altijd brandschoon en zijn deze hoogwaardig afgewerkt waardoor ze ook makkelijk schoon te houden zijn en een luxe uitstraling aan je evenement geven. De meeste modellen in ons assortiment zijn nog geen twee jaar oud en krijgen altijd extra aandacht voor schoonmaak en onderhoud. Zo creëren we altijd een duurzame oplossing en blijven we op zoek naar slimme verbeteringen in onze dienstverlening om de meest betrouwbare faciliteiten te leveren.

Luxe Toiletwagen 6.5
woonunit-schaftwagen-rentwereld-2.jpg
Toiletwagen 5.7

Rentwereld is er klaar voor

Omdat wij beschikken over een zeer ruim assortiment en een breed aanbod aan voorzieningen, kunnen wij bijna altijd een passende oplossing bieden. Het unieke aan Rentwereld is dat wij naast verhuur van voorzieningen, ook de producent zijn. Dit houdt in dat wij vaak snel kunnen leveren en altijd over de nieuwste materialen beschikken.

Juist omdat wij dicht bij de markt staan en ook zelf aan de tekentafel zitten, blijven wij constant ons assortiment door ontwikkelen op gebied van duurzaamheid en slimme oplossingen.

Wij kijken enorm uit naar een mooi festivalseizoen, en we hopen je graag te zien op één van de vele evenementen!

Veelgestelde vragen

Ik ben op zoek naar een permanente oplossing. Hebben jullie ook voorzieningen in de verkoop?

Ja zeker, het verkoop assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje:

Dealer van: