Rentwereld goes Zandvoort tijdens de Formule 1 Dutch GP

Voor onze opdrachtgever NH Hotels Group Zandvoort, plaatsten we deze week een mooie startopstelling voor aankomend raceweekend! Onze chauffeurs moesten al vroeg in de startblokken, om zo netjes en volgens afspraak de koelcellen en frietwagens te plaatsen en te installeren.

Meer informatie

Eventvoorzieningen huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Diverse voorzieningen

Gelukkig is plaatsing en installatie van onze mobiele voorzieningen vaak snel geregeld. Onze oplossingen zijn namelijk zo ontworpen en gebouwd, dat vrijwel alles volgens het plug & play principe snel en betrouwbaar werkt en draait. Door de degelijke, betrouwbare en hoogwaardige materialen merken we dat wanneer alles eenmaal geïnstalleerd is op locatie, zowel de opdrachtgever als wij zelf, er nauwelijks meer omkijken naar hebben.

Dat is natuurlijk niet altijd vanzelfsprekend, maar voor ons als verhuur- en verkooppartner wel een belangrijke voorwaarde. Het kan namelijk zijn dat vanwege de drukte van een evenement in het weekend, het ook soms vrijwel onmogelijk is om snel bij een voorziening te kunnen komen bij een eventuele storing.

Daarnaast komen er bij een storing natuurlijk ook verschillende gevolgen om de hoek: zoals opstoppingen, warme voedings- en drinkwaren, omzetverlies en ontevreden gasten. Allemaal factoren die we koste wat kost willen voorkomen.

Gelukkig hebben in Zandvoort al onze voorzieningen naar behoren gedraaid en hebben we er weer een tevreden opdrachtgever bij!

Veelgestelde vragen

Welke voorzieningen verhuren jullie allemaal?

Het verhuurassortiment van Rentwereld is enorm breed. Hier een greep uit ons assortiment.

Verkopen jullie ook voorzieningen?

Ja zeker, hieronder een greep uit ons assortiment:

Dealer van: