Betrouwbare Europese marktleider

Al onze producten worden exclusief vervaardigd door het hooggekwalificeerde GOVI-team in de productieafdeling in Duitsland, waar men zich hard inzet voor milieuvriendelijke productie. Om een ​​langdurige koeling te garanderen, verbeteren zij producten voortdurend en selecteren zorgvuldig en alleen hoogwaardige componenten met uitstekende kwaliteit.

Rentwereld is dealer van GOVI in Nederland, al jarenlang de specialist in de verhuur van koelaanhangers, vriesaanhangers en koel / vriescellen. Samen met aanhangerfabrikant WM Meyer bouwen wij samen met de GOVI koel- en vriesmotoren de meest robuust en betrouwbare koel- en vrieswagens, maar ook mobiele cellen. Ook voor de verkoop van hoge kwaliteit vriesaanhangers, koelaanhangers en koelcellen zit je bij ons goed!

Govi - altijd een oplossing

Voor iedere toepassing een oplossing

Door het brede aanbod aan GOVI insteek koel- en vriesmotoren, kunnen wij voor iedere toepassing een oplossing bieden. Zo worden koelaanhangers of vriesaanhangers veel ingezet bij catering en hospitality bedrijven, maar ook tijdens bruiloften, (sport)evenementen, concerten, beurzen en congressen. Ook food & beverage trucks op vakantieparken, campings en festivals maken veel gebruik van extra mobiele koelvoorzieningen, in veel uiteenlopende soorten en maten.

Tijdelijke of permanente koel- en vriesvoorzieningen

Ook wanneer bedrijven tijdelijk (of permanent) extra koel- of vriesvoorzieningen nodig hebben, biedt een Rentwereld met een breed aanbod GOVI-voorzieningen, altijd de ideale oplossing. Denk aan restaurants en bars, maar ook aan voedselproducenten, supermarkten, winkels, groente- en fruitteelt bedrijven, bloemenkwekers en havens.

Rentwereld: de partner voor al uw mobiele voorzieningen

Niet alleen voor hoge kwaliteit koel- en vriesmotoren ben je bij Rentwereld op de juiste plek. Voor alle mobiele voorzieningen, huren en kopen, kun je bij ons terecht. Wil je bijvoorbeeld een toiletwagen huren of kopen, of een mobiele badkamer huren of kopen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag!

Dealer van: