Handwasunit huren

Onze handwasunits geven een goed en veilig gevoel van hygiëne en zullen wachtrijen op evenementen verminderen.

  • Snel en makkelijk te (ver)plaatsen
  • Grote (162 liter) schoon watertank
  • Makkelijk te bedienen met voetpomp
Bekijk producten
Meer

Handwasunit huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Welke oplossing kies jij?

Wanneer je een festival of evenement organiseert, is het uitermate belangrijk dat er voldoende sanitaire voorziening aanwezig is. Onder sanitaire voorziening verstaan wij niet alleen de mobiele toiletten, maar ook handwasunits maken hier onderdeel van uit. Handwasunits huren is daarom een ideale oplossing om gasten en bezoekers van een extra stukje hygiëne te kunnen voorzien.

Ook voor openbare gebouwen zoals overheden, ziekenhuizen en musea, is een handwasunit ideaal om in te zetten. Zo voorkom je dat bezoekers nare bacteriën en virussen mee naar binnen nemen via hun handen en geeft dit bezoekers een veilig gevoel.

handwasunit-huren-meer-info

Handwasunits huren festival

Door handwasunits huren kun je een beter gevoel van hygiëne creëren. Wanneer bezoekers hun handen namelijk niet kunnen wassen zullen zij de hygiëne van de toiletten toch minder goed vinden, al zijn de toiletten zelf nog zo schoon. Ook zijn handwasunits voor de bezoekers ideaal om zich op een warme dag even bij op te frissen.

Door de grote capaciteit van onze handwasunits kan één unit veel bezoekers voorzien. Let op: het water dat uit de handwasunits komt, is geen drinkwater!

Handwasunits bezorgen en plaatsen

Wij bezorgen onze handwasunits door de hele Benelux. Zodra je weet waar ze geplaatst dienen te worden, dan kunnen wij de handwas units direct op de juiste plek plaatsen. De handwasunits zijn gemakkelijk en overal te plaatsen. Voor het plaatsen van de handwasunits is geen wateraansluiting nodig. Dit komt doordat de handwasunit beschikt over twee grote compartimenten.

In één compartiment wordt het schone water, wat uit de kraan komt, opgeslagen. Het andere compartiment is bedoeld om het afvalwater in de bewaren. Om ervoor te zorgen dat de wachtrij bij de handwasunit kort is, of er zelfs helemaal geen wachtrij is, kunnen wij de handwasunits voor u koppelen. Hierdoor staan de units in een eilandvorm en kunnen meerdere mensen tegelijk hun handen wassen op een kleine ruimte.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een handwasunit?

Al vanaf € 75,- per dag huur je een handwasunit. Deze prijs kan verschillen door de huurperiode, afleverlocatie en beschikbaarheid. Voor een actuele prijs op maat, vraag een offerte aan voor een specifiek product.

Bij welk mobiel toilet moet ik een handwasunit huren?

Het is handig om handwasunits te huren wanneer je toiletcabines hebt gehuurd voor je event. Deze beschikken namelijk niet over de optie om je handen te wassen na een toiletbezoek.

Onze toiletwagens hebben deze optie wel altijd, bekijk ze hier!

Is het water uit de handwasunit drinkbaar?

Nee. Het water uit de handwasunit is geen drinkwater.

Waarop moet de handwasunit worden aangesloten?

Voor het plaatsen van de handwasunit is geen wateraansluiting nodig. De handwasunits beschikken over twee grote compartimenten. In de ene wordt het schone kraanwater opgeslagen. In de ander wort het vuile afvalwater bewaard.

Is de handwasunit verzekerd?

Bij het huren van de handwasunit rekenen wij een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Hiermee ben je voor WAM-risico’s verzekerd. Zo ben je niet verantwoordelijk voor de schade die door derde is toegebracht. De schade aan zaken van de huurder zijn echter niet verzekerd. Zie de huurvoorwaarden voor meer informatie rondom verzekeringen en schade.

Is het mogelijk om de handwasunit langer te huren dan gepland?

Ja. Dit is mogelijk, afhankelijk van beschikbaarheid. Wanneer je op tijd doorgeeft dat je de handwasunit langer nodig hebt, kan dit meestal ingepland worden.

Verhuren jullie nog andere mobiele voorzieningen?

Ja zeker, het verhuurassortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Ik ben toch meer aan het zoeken naar een permanente mobiele oplossing. Kan ik bij jullie ook mobiele voorzieningen kopen?

Dit is geen probleem. Naast een breed verhuur assortiment beschikt Rentwereld ook over een groot verkoop assortiment:

Dealer van: