Snelle inzet van koelcontainer en vriescontainer bij Media Park Hilversum na storing

Onlangs hebben we een mooie opdracht afgerond waarbij we onze nieuwste koel/vries containers (20ft Reefers) hebben ingezet. Ditmaal waren we gevraagd om in te springen bij een storing in de koel- en vriescellen op het Media Park in Hilversum. Met spoed hebben we twee containers geplaatst en geïnstalleerd: één koelcontainer en één vriescontainer. Dit ter ondersteuning van het NOS-restaurant, waar de storing plaatsvond.

Onze containers kwamen niet alleen op tijd aan, maar waren ook nog eens twee keer grondig schoongemaakt voordat ze het Media Park bereikten! Dankzij deze snelle actie kon de opdrachtgever snel weer doorgaan met hun activiteiten.

In dit artikel ontdek je waarom onze nieuwe koel/vries containers een fantastische keuze zijn voor het koel houden van grote voorraden. Bovendien biedt elke Reefer 20ft 6M koel/vries container ruimte voor ongeveer 10 pallets, waardoor je je voorraad gemakkelijk kunt beheren.

Meer informatie

Koelcontainer of vriescontainer huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Ook de perfecte oplossing voor gekoelde dranken op evenementen

De Reefer 20ft 6M koel/vries containers zijn de ideale oplossing voor evenementen in de Benelux en daarbuiten. Met hun krachtige koelmotor, robuuste bouw en grote capaciteit kunnen ze moeiteloos grote voorraden dranken en andere voedingswaren koel houden. Of het nu gaat om festivals, feesten of andere evenementen, deze koel/vries containers bieden talloze voordelen.

Flexibele temperatuurinstellingen voor optimale koeling

De flexibele temperatuurinstellingen van de Reefer 20ft 6M koel/vries containers stellen je in staat om de ideale temperatuur in te stellen, variërend van -25 graden Celsius tot +25 graden Celsius. Hierdoor blijven je dranken altijd op de gewenste temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden.

Grote capaciteit voor voldoende voorraad

Met een laadvermogen van ruim 20.000 kg biedt de interne opslagruimte voldoende capaciteit om grote hoeveelheden dranken en etenswaren te bewaren, waardoor je gasten continu van gekoelde producten kunnen genieten. Deze koel/vries containers zijn niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk. Dankzij de eenvoudig te openen deuren en de handige binnenverlichting kun je gemakkelijk toegang krijgen tot je drankvoorraad, zelfs in donkere omstandigheden. Bovendien zijn de containers voorzien van leidingdoorvoeren, waardoor je probleemloos de benodigde leidingen kunt aansluiten.

Betrouwbaarheid, service en gebruiksgemak

Bij Rentwereld streven we ernaar om de beste service te bieden aan onze klanten. Daarom zorgen we ervoor dat de Reefer 20ft 6M koel/vries containers in uitstekende staat worden geleverd, zodat je direct kunt profiteren van de voordelen.

Onze koel/vries containers zijn betrouwbaar en voldoen aan de hoogste normen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over storingen of onderbrekingen tijdens je evenement.

Met onze uitgebreide verhuurvloot en ervaren team staan we klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de juiste koeloplossing voor jouw specifieke behoeften. Of je nu een groot festival organiseert of een intiem feestje viert, Rentwereld heeft de expertise en de apparatuur om ervoor te zorgen dat je dranken altijd koel blijven en je gasten tevreden zijn.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een Reefer / koel-vries container

De vanafprijs voor het huren van een koelcontainer / Reefer is €295,- per week, het totale huurbedrag is sterk afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de huurperiode, de beschikbaarheid en de afleverlocatie.

Doet Rentwereld enkel verhuur of is verkoop ook een optie?

Rentwereld verkoopt ook voorzieningen zoals koel- en vriesaanhangers. Bekijk ons volledige verkoop assortiment aan koelaanhangers hier.

Of bekijk ons gehele verkoop assortiment!

Is het mogelijk om de koelcontainer te laten bezorgen op locatie?

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem hierbij wel mee dat dit extra transportkosten met zich meebrengt.

Ben ik verzekerd?

Bij het huren van een koelcontainer van Rentwereld, rekenen wij altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag.

Waarvoor ben ik dan verzekerd?

Deze 8% verzekeringsbijdrage verzekert het materiaal voor het WAM-risico. Hierdoor is schade die wordt toegebracht aan derden, standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder/gebruiker is uitgesloten van dekking; hiervoor is de huurder aansprakelijk.

Kan ik een koeling voor een langere tijd huren?

Dit is een mogelijkheid als de voorziening beschikbaar is. Meestal is dit geen probleem zolang je het op tijd bij ons aangeeft, kunnen wij dit vaak goed plannen.

Verhuren jullie ook nog andere voorzieningen voor mijn event?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Dit doen wij zeker, bekijk eens ons assortiment:

Dealer van: