Van mobiel sanitair en wonen, tot modulaire units en maatwerk

Voor moderne werknemers lijkt het kantoor vaak op hun tweede thuis. Vooral omdat hier wordt gewerkt en klanten worden ontvangen, is het van cruciaal belang dat een werkruimte comfortabel, praktisch en representatief is.

Elk bedrijf heeft andere behoeften voor hun werkplek en typische kantoorgebouwen zijn niet flexibel genoeg om aan al deze behoeften te voldoen. Daarom zijn modulaire kantoren de snelste en gemakkelijkste weg naar een droom kantoorruimte.

Op de onderstaande foto is een modulaire kantoorunit te zien, welke wij onlangs hebben geplaatst in Duitsland. Met uitsluitend hoogwaardige materialen, luchtbehandeling en systeemplafond, voelt deze kantoorunit als een comfortabele werkplek zoals je bent gewend.

Meer informatie

Mobiele voorziening huren of kopen?

  • Zeer scherp geprijsd
  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking

Nieuwe kansen in mobiele voorzieningen

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen, verhuren én verkopen van mobiele oplossingen weten wij als geen ander waar een tijdelijke leefbare omgeving aan dient te voldoen. Dit varieert van praktische invulling en materiaalgebruik tot techniek, transport en afwerking.

Combineer deze factoren met een innovatief oog voor detail en het signaleren van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt, en zo onstond de visie en formule van Rentwereld. Namelijk het zijn van een innovatieve totaalpartner in mobiele voorzieningen.

Dus voor de verhuur van toiletwagens, mobiele badkamers, koel- en vriescellen en koel- en vriesaanhangers is Rentwereld dé partij. Niet alleen voor verhuur, maar ook voor verkoop van toiletwagens, mobiele badkamers, koelcellen en vries- en koelaanhangers zijn wij er voor jou.

Volgende stap in kantoorunits en mobiele woon- en werkplekken

Zo zien wij ook de toekomst van ‘kantoorwerk’ veranderen en dat er nieuwe kansen, vragen en wensen ontstaan in deze wereld. Met name de vraag naar modulaire en mobiele kantoorruimten wordt steeds groter. Maar dan wel op een manier dat het niet te onderscheiden is van de kantoorruimte die we kennen en ons in thuis voelen, of zelfs beter!

Dit heeft ertoe geleid dat we met onze ervaring en formule, maar ook ons netwerk, nauwer zijn gaan samenwerken met Europese fabrikanten van modulaire oplossingen.

Daarmee bieden we de mogelijkheid om verschillende units te kiezen en te combineren, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook aanzienlijk de kosten. Modulaire constructie doorbreekt barrières en stelt klanten in staat functionele, esthetische en duurzame kantoorgebouwen te creëren.

Eindeloze mogelijkheden

toekomst-in-kantoorruimten-4

3D ontwerp van een modulaire unit

toekomst-in-kantoorruimten-5

Voorbeeld van een pop-up fastfood bar in een modulaire unit

toekomst-in-kantoorruimten-6

Units in alle vormen en maten

Veelgestelde vragen

Verhuren jullie meer dan alleen woonunits?

Ja zeker, het verhuur assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Dealer van: