Kantoorunit kopen

Extra kantoorruimte nodig om je bedrijf draaiend te houden? Tijdens seizoensdrukte, om afstand te kunnen houden of om rustige werkruimtes te creƫren? Dan zijn onze mobiele kantoorunits een goede oplossing. Ook als thuiswerkplek of als schaftwagen te gebruiken. Voor ieder soort gebruik hebben wij een type kantoorunit in het assortiment. Een kantooraanhanger op wielen is natuurlijk altijd flexibel inzetbaar.

Meer informatie
Meer

Ons volledige verhuur en verkoop assortiment

  • Zeer scherp geprijsd
  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking

Waarom een kantoorunit van Rentwereld kopen?

Bijna alle typen kantoorunit zijn uit voorraad leverbaar. Dat maakt dat je snel kunt schakelen met je bedrijf. Want extra capaciteit nodig hebben, komt vaak onverwachts.

Al onze kantoorunits worden door onszelf ontworpen en geproduceerd, uitsluitend in samenwerking met onze vaste leveranciers en producenten die net als ons, staan voor alleen de beste kwaliteit. Voor onze kantoorunits werken we nauw samen met Easywagon.

kopen-kantoorunit-meer-info

Nieuwste generatie wagens

Wij werken uitsluitend met een nieuw en modern assortiment aanhangers. Mede hierdoor garanderen wij dat de voorzieningen die wij leveren, zeer betrouwbaar zijn.

Het mobiele kantoor van jouw keuze bezorgen we door de hele Benelux en Duitsland, maar ophalen bij ons in Culemborg is ook een optie. Je hebt dan een trekhaak onder je auto en een BE-rijbewijs nodig.

De wanden van onze kantoorunits zijn gemaakt purschuimpanelen, die een sterk isolerende werking hebben. Daardoor kun je er altijd comfortabel werken.

Ook voor huren aan het juiste adres

Rentwereld is er niet alleen voor jou wanneer je een mobiele voorziening wil kopen, maar ook wanneer je dit wil huren. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons verhuur assortiment van woonunits, mobiele badkamers, toiletwagens, koel- en vriesaanhangers en frietwagens.

Veelgestelde vragen

Wat kost een kantoorunit?

De prijzen van onze kantoorunits verschillen. Dit hangt af van het type, de afleverlocatie, de transportkosten en de beschikbaarheid. Neem gerust contact op, of kies voor een offerte op maat met een specifiek type kantoorunit.

Waarom zou ik voor een kantoorunit gaan in plaats van een pand te huren?

De voornaamste reden is de prijs. Het huren van een pand is enorm prijzig. De kosten die je zult maken bij het huren van een kantoorunit zijn vele malen kleiner.

Hoeveel weegt een kantoorunit?

Onze kantoorunits wegen gemiddeld 1000 kg. Dit kan verschillen per model of type.

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: