Kantoorunit kopen

Een kantoorunit kopen omdat je extra kantoorruimte nodig hebt om je bedrijf draaiend te houden? Tijdens drukte een grote ruimte met rust te creëren? Dan zijn onze mobiele kantoor containers en kantoorwagens een perfecte oplossing.

  • Diverse modellen mobiele kantoren
  • Aanhangwagens en containers
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Altijd comfortabel, hygiënisch en brandschoon sanitair
  • Ruimte voorraad en maatwerk oplossingen
Bekijk producten
Meer

Nieuwe kantoorunit kopen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • Levering in heel de Benelux
  • Scherpe prijzen
  • Maatwerk oplossingen
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Waarom een kantoorunit van Rentwereld?

Bijna alle typen kantoorunit (bouwkeet) zijn uit voorraad te leveren. Dat maakt dat je snel kunt schakelen met je bedrijf. Want extra ruimte nodig hebben, komt vaak uit het niets.

Al onze kantoorunits worden door ons ontworpen en gemaakt. Alleen samen met onze vaste leveranciers en producenten die net als ons, staan voor alleen de beste kwaliteit. Zo krijg je gegarandeerd de hoogste kwaliteit. Voor onze kantoorunits werken we nauw samen met Easywagon.

Nieuwste generatie kantoorunit aanschaffen

Wij werken alleen met een nieuw en modern aanbod aanhangers. Hierdoor staan wij in voor de producten die wij leveren. Deze zijn zeer geschikt en betrouwbaar.

Het mobiele kantoor van jouw keuze bezorgen we door de hele Benelux en Duitsland, maar ophalen bij ons in Culemborg is ook een optie. Je hebt dan een trekhaak en een BE-rijbewijs nodig.

De panelen in de wanden van onze kantoorunits zijn gemaakt van purschuim. Deze hebben een sterk isolerende werking. Daardoor kun je er altijd fijn werken.

kantoorunit-kopen-meer-info

Compleet model

Ons standaard model kantoorunit aanschaffen? Deze is voorzien van alles wat je nodig hebt. Zo bevat deze een kleine keuken en toilet. Je kunt er zelfs voor kiezen om een apart toegankelijk toilet te kiezen.

Als je nog specifieke wensen hebt, overleg het met ons. Bijna alles is mogelijk!

Ook voor huren aan het juiste adres

Rentwereld is er niet alleen voor jou wanneer je een mobiele voorziening wil kopen, maar ook wanneer je die wil huren. Wij bieden ook producten in de verhuur aan. Een gebruikte kantoorunit aanschaffen is hierdoor geen probleem. Wij hebben dus nieuwe en gebruikte units te koop staan.

Ons verkoop aanbod reikt verder: woonunits, mobiele badkamers, toiletwagens, frietwagens, koelaanhangers, koelcellen, vriesaanhangers, verkoopwagens, pitco friteuses.

Neem ook eens een kijkje bij ons verhuur aanbod van woonunits, mobiele badkamers, toiletwagens, koel- en vriesaanhangers, koel- en vriescellen en frietwagens.

Veelgestelde vragen

Wat kost een kantoorunit?

De prijzen voor een kantoorunit verschillen. Dit hangt af van het type, de bezorglocatie, de transportkosten en de beschikbaarheid. Neem gerust contact op, of kies voor een offerte op maat met een specifiek type kantoorunit.

Waarom zou ik voor een kantoorunit gaan in plaats van een pand te huren?

De voornaamste reden is de prijs. Het huren van een pand is enorm prijzig. De kosten die je zult maken bij het huren van een kantoor unit zijn vele malen kleiner. Bij een snelbouwkantoor krijg je gegarandeerd de laagste prijs! Daarbij, jouw unit is volledig samen te stellen naar we ns. Kies jouw afmetingen; ga bijvoorbeeld voor een 6×3 meter of misscchien toch wat ruimer?

Hoeveel weegt een kantoorunit?

Een kantoorunit weegt gemiddeld 1000 kg. Dit kan verschillen per model of type.

Dealer van: