Kassa units huren

Een kassa unit huren voor een festival of een evenement? Dat kan! Wij hebben een breed assortiment aan kassa units en kunnen op locatie leveren en installeren.

  • Robuuste en veilig af te sluiten kassa-units
  • Voorzien van kassalade, extra stopcontacten en ventilatie
  • Verschillende formaten voor 1 of 2 personen
Bekijk producten
Meer

Kassa units huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Levering in heel de Benelux
  • Ruime voorraad
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Welke oplossing kies jij?

Wij verhuren 1- en 2-persoons kassa-units. Beide modellen zijn 125 cm diep en volledig uitgerust. Zo zijn ze voorzien van plexiglas verkoopramen met uitgifte, stopcontacten, kassalade, LED-verlichting, ventilatie rolluiken en veilig hang- en sluitwerk. Doordat de kassa-units zijn gebouwd op een metalen frame met lepelgaten, zijn de units stevig en robuust, maar ook makkelijk te plaatsen en te verplaatsen.

Bonnen of munten

Vaak wordt op een evenement of festival bonnen of munten verkocht om eten of drinken mee te betalen. Een kassa unit huren zorgt ervoor dat dit veilig, droog en makkelijk kan gebeuren.  In de kassa unit kan alles overzichtelijk worden klaargezet, waardoor het kopen van bonnen sneller afgehandeld kan worden. Zo hoeven mensen minder lang te wachten tot zij hun munten of bonnen hebben en van het evenement kunnen gaan genieten. Het geld dat binnenkomt, kan meteen opgeborgen worden en ligt altijd veilig op deze manier. Ook kunt u de kassa unit gebruiken bij de ingang van de toiletten op uw evenement, waar de bezoekers een stempel kunnen halen voor toegang tot het toilet gedurende de dag.

kassa units - meer info

Kassahok huren met spoed

Organiseer je een evenement of festival waarbij kaarten aan de deur verkocht worden? U dacht misschien van te voren dat u het met een tafeltje buiten wel zou redden. Nu blijkt echter dat het weer om gaat slaan, waardoor de kaartverkoop overdekt plaats moet vinden. Een kassahok huren met spoed is voor u de oplossing. Wij kunnen het kassahok vaak binnen enkele uren bij u op locatie afleveren. Wij zijn voor spoedgevallen 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Prijs voor kassa unit huren

De prijs voor het huren van een kassa unit is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste hangt de prijs voor het huren van een kassa unit af van de periode dat u hem huurt. U kunt een kassa unit huren voor een langere periode, maar ook voor één dag. Daarnaast hangt de prijs af van het type kassa unit dat u huurt. Als laatste is de prijs voor het huren van een kassa unit huren afhankelijk van de locatie waar wij de kassa unit af dienen te leveren.

Interesse in het huren van een kassa unit? Vraag direct een offerte aan van een specifiek product of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om een kassa unit te huren?

Bij ons kunt u al vanaf € 125,- voor een dag huren. De prijs is geheel afhankelijk van het type, de huurperiode, de afleverlocatie en beschikbaarheid. Voor een specifiekere prijs kun je contact opnemen of een offerte voor specifieke producten aanvragen!

Hoe weet ik welke kassa unit geschikt is voor mijn evenement?

Dit heeft te maken met verschillende factoren. Zo moet je natuurlijk het bezoekersaantal meenemen. Maar ook of je verwacht dat alle bezoekers tegelijk aankomen of juist meer verspreid over de dag. Wij helpen jou graag om dit op een rijtje te krijgen en de beste keuze voor jouw evenement te maken.

Hoe ziet een kassa container er precies uit?

Je kunt bij ons kassa units huren of in twee verschillende maten:

  • 125 cm kassa unit (1-persoons)
  • 200 cm kassa unit (2-persoons)

Onze kassa units zijn handige mobiele oplossingen, die aan de voorkant voorzien zijn van raampjes, waardoor bijvoorbeeld bonnetjes en munten kunnen worden verkocht. Bij de raampjes is een balie gemonteerd, zodat de personen die de kassa bemannen, makkelijk de nodige spullen kwijt kunnen. Verder is de kassa unit uiteraard ook van elektriciteit, verlichting en verwarming voorzien. Kortom: alles is aanwezig in de container om gebruikt te worden als kassa op allerlei evenementen, zoals festivals.

Hoe gaat de plaatsing van een unit?

De kassa units zijn eenvoudig te (ver)plaatsen met heftrucks. Wij kunnen dit ook voor je verzorgen.

Verhuren jullie nog andere voorzieningen voor mijn event?

Ja zeker, het verhuurassortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Hebben jullie naast het uitgebreide verhuur assortiment ook een breed verkoop assortiment?

Ook voor het kopen van mobiele voorzieningen ben je bij Rentwereld aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment:

Dealer van: