Koelen en vriezen huren

Heb je een storing of zoek je snel extra koel- of vriesvoorziening voor je evenement, festival, horecazaak of bedrijf? Wij zorgen dat je snel vooruit kunt, zodat jij je dranken, etenswaren én hoofd koel kunt houden!

 • Snelle levering en service, ook bij spoedgevallen
 • Robuuste en betrouwbare wagens en cellen
 • Groot assortiment met verschillende modellen en afmetingen
 • Koel- en vriesmotoren van Duitse kwaliteit met overcapaciteit
Bekijk producten
Meer

Mobiele voorziening huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Landelijke dekking
 • Scherpe prijzen
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Koelvoorziening huren voor korte en lange periodes

Onze mobiele koel/vries aanhangers en cellen zijn al per dag te huren. Voor bijvoorbeeld grotere projecten zoals meerdaagse festivals, grote verbouwingen, langdurige storingen, kunnen onze koelingen ook worden ingezet voor langere periodes van meerdere dagen, weken, of zelfs nog langer.

koelen en vriezen huren - meer informatie 1

Robuuste wagens en cellen met betrouwbare motoren

Wij hebben verschillende koelaanhangers, vriesaanhangers, koelcellen en vriescellen te huur. Afhankelijk van de specificaties van de voorziening, hebben deze een maximaal laadvermogen van 720kg tot 1910kg. Daarnaast zijn alle koelingen en vriezers standaard voorzien van:

 • 230V aansluitkabel
 • Degelijk hang- en sluitwerk
 • Binnenverlichting met schakelaar
 • Verzwaard neuswiel
 • 4 steunpoten bij onze wagens
 • Stootrand rondom
 • Kunststof wanden

Alle onze koel- en vriesmotoren zijn van het gerenommeerde motorenmerk Govi, waar wij in de Benelux dealer en importeur van zijn. Deze motoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit, zijn gebouwd op duurzaamheid hebben overcapaciteit en zijn instelbaar van -20 t/m +10 graden Celsius. Verder werken alle koel- en vries modellen op een normaal 230V stopcontact en verbruiken deze 855 watt.

Nieuwste generatie wagens en cellen

Wij werken uitsluitend met een nieuw en modern assortiment aanhangers en cellen. Mede hierdoor garanderen wij dat de voorzieningen die wij leveren, zeer betrouwbaar zijn. Al onze modellen hebben een frisse en moderne uitstraling, worden nooit langer dan twee jaar gebruikt en worden met regelmaat onderhouden.

De koel- vriesmotoren zijn instelbaar van -20 tot +10 graden Celsius en van degelijke Duitse kwaliteit. Daarnaast zijn de aanhangers en cellen voorzien van een flappengordijn, zodat bij het openen van de deur zo min mogelijk koude lucht verloren gaat.

koelen en vriezen huren - meer informatie 2

Mobiele koeling huren voor een evenement

Het kan altijd eens voorkomen dat je koelcel of vriescel er plotseling mee ophoudt. Je heeft veel producten in de koelcel en vriescel die niet mogen bederven. Daarom heb je met spoed een vervanging nodig. Een koel- of vriesaanhangers is een ideale uitkomst om tijdelijk je producten in op te slaan.

Wij kunnen met spoed een vriesaanhangwagen op locatie afleveren. Ook voor andere situaties is een koel- of vriesvoorziening huren de ideale uitkomst. Wanneer je bijvoorbeeld de keuken in je restaurant gaat verbouwen, waardoor de koeling of vriezer tijdelijk niet toegankelijk is. Bij ons is het ook mogelijk om een vriesaanhangwagen te huren voor een langere periode. Wij hanteren speciale tarieven wanneer je voor langere tijd een vriesaanhangwagen wilt huren.

Vriesaanhanger huren met spoed

Is je koelcel of vriescel er plotseling mee opgehouden? Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de diepgevroren en gekoelde producten snel weer bij de juiste temperatuur bewaard worden. Vaak kunnen wij daarom de vriesaanhanger met spoed bij jou op locatie afleveren en installeren. Ook kun je de aanhangers zelf bij ons komen ophalen, wanneer je auto hiervoor geschikt is. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Prijs vriesaanhanger huren

Wij leveren onze aanhangers en cellen altijd tegen de scherpst mogelijke prijs. De prijs voor het huren van een vriesaanhanger hangt ten eerste af van de periode dat je hem huurt. Je kunt bij ons een model huren voor één dag, maar ook voor een langere periode. Daarnaast hangt de prijs af van het type aanhanger of cel die je huurt. Als laatste is de locatie waar wij de vriesaanhanger af dienen te leveren van invloed op de prijs.

Veelgestelde vragen

Zijn er nog extra kosten?

Standaard bijkomende kosten zijn de BTW, een waarborgsom en 8% verzekeringsbijdrage over het totale huurbedrag. Voor plaatsing, installatie en ophalen door Rentwereld, worden ook transportkosten berekend (vanaf €1,00 per kilometer).

Kan ik een koel- of vriesaanhanger ook zelf komen ophalen?

Ja, onze wagens kunnen op onze locatie in Culemborg worden opgehaald. Zorg er dan voor dat je naast een auto met trekhaak, ook een 13-polige stekker aan je auto hebt. Voor wagens lichter dan 750 kg (lege gewicht + laadvermogen) heb je een witte kentekenplaat nodig en mogen zonder aanhangerrijbewijs (BE) worden vervoerd. Voor het ophalen van wagens van meer dan 750 kg (tot 3500 kg), dien je wél in het bezit te zijn van een aanhangerrijbewijs (BE). Deze wagens zijn tevens voorzien van een eigen kenteken.

Moet ik zelf voor stroom zorgen?

Ja, wij vragen je rekening te houden met minimaal één vrije groep met een 230V – 16A aansluiting, eventueel meer vermogen verschilt per type voorziening en het aantal voorzieningen wat je huurt. Lukt dit niet of is er geen stroom aanwezig? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij zorgen voor een eventuele mobiele stroomvoorziening.

Hoe zit het met verzekering?

Bij het huren van materieel van Rentwereld, rekenen wij aan de huurder/gebruiker altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Deze 8% verzekeringsbijdrage verzekert het materiaal voor het WAM-risico. Hierdoor is schade die wordt toegebracht aan derden, standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder/gebruiker is uitgesloten van dekking; hiervoor is de huurder aansprakelijk.

Een verbouwing of evenement loopt uit en/of ik wil de koeling of vriezer langer huren, kan dat?

Ja, dat kan. Uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid. Dit is meestal geen probleem, indien je het tijdig aan ons doorgeeft zodat we dit goed kunnen inplannen!

Moet ik de koeling of vriezer zelf schoonmaken na gebruik?

Ja. Indien de koeling of vriezer niet schoongemaakt is, zullen wij deze schoonmaakwerkzaamheden verrichten en dus ook de bijbehorende kosten daarvoor in rekening brengen.

Verhuren jullie nog andere mobiele voorzieningen naast koel- en vriesvoorzieningen?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Hebben jullie naast het verhuurassortiment ook een verkoopassortiment?

Deze hebben wij zeker. Ben je op zoek naar een permanente oplossing? Bekijk dan eens ons assortiment in diverse verkoopproducten.

Dealer van: