Extra koelwagens in de verhuur en verkoop: Rentwereld is klaar voor het hoogseizoen

Het hoogseizoen voor festivals en evenementen staat voor de deur en Rentwereld is er klaar voor!

Door onze ruime voorraad kunnen wij snel en efficiënt inspelen op de behoeften van de klant. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om kwalitatieve koel- en vriesopslag te hebben. Of het nu gaat om het bewaren van voedsel, dranken, medicijnen of andere producten die gekoeld moeten blijven, wij bieden de oplossing.

Verder lezen

Koelwagen huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Waarom heb je een koelwagen nodig?

Een koelwagen huren of aanschaffen kan om verschillende redenen nodig zijn. Bijvoorbeeld als je als cateraar op een evenement staat en extra koeling nodig hebt voor je eten en drinken. Of als je als slager of agrariër extra koelruimte nodig hebt voor het bewaren van vlees, groenten en fruit.

Ook als je als horecabedrijf te maken krijgt met een storing in je eigen koeling kan het huren van een koelaanhanger een uitkomst zijn. Rentwereld begrijpt dat tijd geld is en daarom bieden wij de mogelijkheid om snel en eenvoudig een koelwagen te huren.

Topkwaliteit Duitse koel- en vriesmotoren van GOVI

Rentwereld biedt alleen de beste kwaliteit koel- en vriesopslag. Daarom werken we met Duitse koel- en vriesmotoren van GOVI. Deze motoren staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid. Met deze motoren weten we zeker dat de producten van klanten veilig en op de juiste temperatuur bewaard worden. Dit geldt niet alleen voor de koelwagens en koelaanhangers, maar ook voor de koelcellen en vriescellen.

koelwagen festival koelaanhanger huren rentwereld

Een van de grootste voorraden in de Benelux met snelle service en hoogwaardige materialen

We zijn verheugd met onze huidige voorraad van ruim 45 koel- en vriesunits, hiermee zijn we één van de grootste aanbieders in de Benelux. De koel- en vriesopslagunits worden regelmatig onderhouden en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor bieden we snelle service en zijn onze klanten altijd voorzien van kwalitatieve materialen.

Naast de mogelijkheid om te huren biedt Rentwereld ook de mogelijkheid om een koel- of vriesvoorziening aan te schaffen, hierin bieden we verschillende modellen aan. Zo kunnen klanten altijd beschikken over de beste kwaliteit koel- en vriesopslag.

Veelgestelde vragen

Zijn er nog extra kosten bij het huren van een mobiele koel- of vriesvoorziening?

Standaard bijkomende kosten zijn de BTW, een waarborgsom en 8% verzekeringsbijdrage over het totale huurbedrag. Voor plaatsing, installatie en ophalen door Rentwereld, worden ook transportkosten berekend (vanaf €1,00 per kilometer).

Kan ik een koel- of vriesaanhanger ook zelf komen ophalen?

Ja, onze wagens kunnen op onze locatie in Culemborg worden opgehaald. Zorg er dan voor dat je naast een auto met trekhaak, ook een 13-polige stekker aan je auto hebt. Voor wagens lichter dan 750 kg (lege gewicht + laadvermogen) heb je een witte kentekenplaat nodig en mogen zonder aanhangerrijbewijs (BE) worden vervoerd. Voor het ophalen van wagens van meer dan 750 kg (tot 3500 kg), dien je wél in het bezit te zijn van een aanhangerrijbewijs (BE). Deze wagens zijn tevens voorzien van een eigen kenteken.

Moet ik zelf voor stroom zorgen?

Ja, wij vragen je rekening te houden met minimaal één vrije groep met een 230V – 16A aansluiting, eventueel meer vermogen verschilt per type voorziening en het aantal voorzieningen wat je huurt. Lukt dit niet of is er geen stroom aanwezig? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij zorgen voor een eventuele mobiele stroomvoorziening.

Hoe zit het met verzekering?

Bij het huren van materieel van Rentwereld, rekenen wij aan de huurder/gebruiker altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Deze 8% verzekeringsbijdrage verzekert het materiaal voor het WAM-risico. Hierdoor is schade die wordt toegebracht aan derden, standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder/gebruiker is uitgesloten van dekking; hiervoor is de huurder aansprakelijk.

Een verbouwing of evenement loopt uit en/of ik wil de koeling of vriezer langer huren, kan dat?

Ja, dat kan. Uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid. Dit is meestal geen probleem, indien je het tijdig aan ons doorgeeft zodat we dit goed kunnen inplannen!

Moet ik de koeling of vriezer zelf schoonmaken na gebruik?

Ja. Indien de koeling of vriezer niet schoongemaakt is, zullen wij deze schoonmaakwerkzaamheden verrichten en dus ook de bijbehorende kosten daarvoor in rekening brengen.

Verhuren jullie nog andere mobiele voorzieningen naast koel- en vriesvoorzieningen?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Hebben jullie naast het verhuurassortiment ook een verkoopassortiment?

Deze hebben wij zeker. Ben je op zoek naar een permanente oplossing? Bekijk dan eens ons assortiment in diverse verkoopproducten.

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: