Koelaanhanger huren

Wil je een koelwagen huren? Rentwereld zorgt ervoor dat je snel een koelaanhanger tot je beschikking hebt!

 • Snelle levering en service, ook bij spoedgevallen
 • Robuuste en betrouwbare wagens
 • Groot assortiment met verschillende modellen en afmetingen
 • Ingebouwde koelmotor van Duitse kwaliteit met overcapaciteit
Bekijk producten
Meer

Koelaanhanger huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Koelaanhanger huren voor korte en lange periodes

Onze mobiele koelaanhangers zijn al per dag te huren. De koelwagens kunnen ook meerdere dagen, weken of zelf langer gehuurd worden. De koelingen kunnen daardoor ook voor grotere projecten, zoals meerdaagse festivals, grote verbouwingen en langdurige storingen worden ingezet.

Bij Rentwereld begrijpen we als geen ander het belang van een goede en betrouwbare koeling. Zeker wanneer je op bepaalde momenten in het jaar extra koelcapaciteit nodig hebt naast de vaste koeling(en). Dankzij de mobiele koelwagens biedt Rentwereld koeling op locatie.

Koelaanhanger huren - makkelijk snel en overal te plaatsen

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Bij Rentwereld huur je een mobiele koelaanhanger. Dit betekent dat de koelaanhanger  op wielen staat en dus op vrijwel alle plekken neergezet kan worden.

Alle voorzieningen hebben enkel stroomvoorziening nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de koeling vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

Robuuste koelwagens met betrouwbare motoren

Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten koelaanhangers. Afhankelijk van de specificaties van de voorziening, hebben deze een maximaal laadvermogen van 720kg tot 1910kg. Daarnaast zijn alle koelingen standaard voorzien van:

 • 230V aansluitkabel
 • Degelijk hang- en sluitwerk
 • Binnenverlichting met schakelaar
 • Verzwaard neuswiel
 • 4 steunpoten bij onze wagens
 • Stootrand rondom
 • Kunststof wanden

Alle onze koelmotoren zijn van het gerenommeerde motorenmerk Govi, waar wij in de Benelux dealer en importeur van zijn. Deze motoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit. Ze zijn gebouwd op duurzaamheid, hebben overcapaciteit en zijn instelbaar van -20 t/m +10 graden Celsius. Verder werken alle koelmodellen op een normaal 230V stopcontact en verbruiken deze 855 watt.

Koelaanhanger huren - nieuw en modern assortiment

Nieuwste generatie wagens

Wij werken uitsluitend met een nieuw en modern assortiment aanhangers. Mede hierdoor garanderen wij dat de voorzieningen die wij leveren, zeer betrouwbaar zijn. Al onze modellen hebben een frisse en moderne uitstraling, worden nooit langer dan twee jaar gebruikt en worden met regelmaat onderhouden.

De koelmotoren zijn instelbaar tot +10 graden Celsius en van degelijke Duitse kwaliteit.

Koelaanhanger huren voor evenementen

Wij hebben veel ervaring met het leveren van materialen voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen of aanvragen ben je bij Rentwereld aan het juiste adres. Zeker voor grote evenementen zijn meerdere koelaanhangers vaak wenselijk.

Bij het huren van meerdere koelaanhangers hanteren wij speciale tarieven. Neem daarom altijd even contact op of vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Verhuur koelaanhangwagen met spoed

Oeps, de koeling begeeft het plotseling! Uiteraard op een moment dat het totaal niet uitkomt. Bij Rentwereld begrijpen wij het belang van een goed werkende koeling. Op de eerste plaats uiteraard vanwege hygiënische en redenen en voedselveiligheid, maar niet op de minste plaats vanwege de economische gevolgen.

Wil je met spoed een koelaanhangwagen huren? Neem dan direct contact op om zo snel mogelijk voorzien te zijn van de juiste koeling. Dus snel een koelaanhangwagen huren! Wij kunnen in de meeste gevallen binnen 2 uur op locatie zijn.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een koelaanhanger?

De prijs voor het huren van een koelaanhanger is sterk afhankelijk van diverse factoren: het type, de huurperiode, de beschikbaarheid en de afleverlocatie. Vanaf € 150,- per dag huur je bij Rentwereld een koelaanhanger. Ontvang je toch liever een prijs op maat? Vraag dan een offerte aan voor een specifiek product!

Doet Rentwereld enkel verhuur of is verkoop ook een optie?

Rentwereld verkoopt ook koelaanhangers. Bekijk ons volledige verkoop assortiment aan koelaanhangers hier.

Of bekijk ons gehele verkoop assortiment!

Is het mogelijk om de koelaanhanger te laten bezorgen op locatie?

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem hierbij wel mee dat dit extra transportkosten met zich meebrengt.

Ben ik verzekerd?

Bij het huren van een koelaanhanger van Rentwereld, rekenen wij altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag.

Waarvoor ben ik dan verzekerd?

Deze 8% verzekeringsbijdrage verzekert het materiaal voor het WAM-risico. Hierdoor is schade die wordt toegebracht aan derden, standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder/gebruiker is uitgesloten van dekking; hiervoor is de huurder aansprakelijk.

Kan ik een koeling voor een langere tijd huren?

Dit is een mogelijkheid als de voorziening beschikbaar is. Meestal is dit geen probleem zolang je het op tijd bij ons aangeeft, kunnen wij dit vaak goed plannen.

Verhuren jullie ook nog andere voorzieningen voor mijn event?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Dit doen wij zeker, bekijk eens ons assortiment:

Dealer van: