Koelaanhanger kopen

Als je met gekoelde producten werkt, wil je niet het risico lopen dat je zonder koeling komt te zitten. Een koelaanhangwagen kan dan van levensbelang zijn. Tijdens calamiteiten, als extra capaciteit tijdens seizoensdrukte of op locatie bij festivals en evenementen.

Rentwereld is gespecialiseerd in het bouwen van mobiele koeloplossingen. Daarvoor werken we uitsluitend samen met de beste partners en leveranciers zoals GOVI en WM Meyer.

Meer informatie
Meer

Ons volledige verhuur en verkoop assortiment

 • Zeer scherp geprijsd
 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Landelijke dekking

Waarom een koelaanhanger kopen?

We hebben verschillende typen koelaanhangers op voorraad. Er is altijd een aanhanger die past bij jouw bedrijf. Door onze jarenlange eigen ervaring met koelaanhangers, kunnen wij een gefundeerd advies op maat geven.

Een koelaanhangwagen koop je, omdat je er zeker van wilt zijn dat jouw producten koel en vers blijven. Daarom zijn de koelaanhangers van Rentwereld van de allerbeste materialen gemaakt. Al onze koelwagens zijn voorzien van:

 • Een aansluitkabel 230v
 • Degelijk hang- en sluitwerk
 • Binnenverlichting met schakelaar
 • Een verzwaard neuswiel
 • 4 steunpoten
 • Een stootrand rondom
 • Kunststof wanden

Alle koelmotoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat alle koelaanhangers een flinke overcapaciteit hebben, zodat alle producten ook bij grote hitte goed koel blijven.

De koelmotor is instelbaar van 0 t/m 10 graden Celsius. De koelaanhangers gebruiken 855 watt.

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Mobiele koelwagens, maar dan ook echt mobiel. Dit betekent dat ze op wielen staan en dus op vrijwel alle plekken neergezet kunnen worden. Alle voorzieningen hebben enkel stroomvoorziening nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de koeling vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

koelaanhanger-kopen-meer-informatie

Robuuste koelwagens met betrouwbare motoren

Wij hebben verschillende koelaanhangers te koop. Afhankelijk van de specificaties van de voorziening, hebben deze een maximaal laadvermogen van 720kg tot 1910kg.

Alle onze koelmotoren zijn van het gerenommeerde motorenmerk Govi, waar wij in de Benelux dealer en importeur van zijn. Deze motoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit, zijn gebouwd op duurzaamheid hebben overcapaciteit en zijn instelbaar van -20 t/m +10 graden Celsius. Verder werken alle koelmodellen op een normaal 230V stopcontact en verbruiken deze 855 watt.

Nieuwste generatie wagens

Wij werken uitsluitend met een nieuw en modern assortiment aanhangers. Mede hierdoor garanderen wij dat de voorzieningen die wij leveren, zeer betrouwbaar zijn. Al onze modellen hebben een frisse en moderne uitstraling en kunnen vaak snel uit voorraad worden geleverd.

Veelgestelde vragen

Wat kost een koelaanhanger?

Je bent bij ons al vanaf € 6.300,- eigenaar van jouw eigen koelaanhanger! Deze kun je dan inzetten op de manier hoe jij het voor je ziet. Onze prijzen kunnen verschillen, dit is afhankelijk van de afleverlocatie, de transportkosten en de beschikbaarheid. Zou je liever een exacte prijs willen? Je kunt dan een specifieke offerte aanvragen van onze type koelaanhangers.

Ik huur liever een koleaanhanger, kan dat ook?

Ja zeker! Naast dat wij onze koelaanhangers verkopen, verhuren wij ze ook. En niet alleen koelaanhangers, neem eens een kijkje in ons verhuurassortiment voor andere producten.

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: