Extra koelwagens in de verhuur en verkoop: Rentwereld is klaar voor het hoogseizoen

Het hoogseizoen voor festivals en evenementen staat voor de deur en Rentwereld is er klaar voor!

Door onze ruime voorraad kunnen wij snel en efficiënt inspelen op de behoeften van de klant. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om kwalitatieve koel- en vriesopslag te hebben. Of het nu gaat om het bewaren van voedsel, dranken, medicijnen of andere producten die gekoeld moeten blijven, wij bieden de oplossing.

Verder lezen

Koelwagen huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Waarom heb je er een nodig?

Een koelwagen huren of aanschaffen kan om verschillende redenen nodig zijn. Bijvoorbeeld als je als cateraar op een evenement staat en extra koeling nodig hebt voor je eten en drinken. Of als je als slager of agrariër extra koelruimte nodig hebt voor het bewaren van vlees, groenten en fruit.

Ook als je als horecabedrijf te maken krijgt met een storing in je eigen koeling kan het een uitkomst zijn. Rentwereld begrijpt dat tijd geld is en daarom bieden wij de mogelijkheid om er snel en eenvoudig een te huren.

Topkwaliteit Duitse koel- en vriesmotoren van GOVI

Rentwereld biedt alleen de beste kwaliteit koel- en vriesopslag. Daarom werken we met Duitse koel- en vriesmotoren van GOVI. Deze motoren staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid. Met deze motoren weten we zeker dat de producten van klanten veilig en op de juiste temperatuur bewaard worden. Dit geldt niet alleen voor de wagens en aanhangers, maar ook voor de cellen.

Een van de grootste voorraden in de Benelux met snelle service en hoogwaardige materialen

We zijn verheugd met onze huidige voorraad van ruim 45 koel- en vriesunits, hiermee zijn we één van de grootste aanbieders in de Benelux. De koel- en vriesopslagunits worden regelmatig onderhouden en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor bieden we snelle service en zijn onze klanten altijd voorzien van kwalitatieve materialen.

Naast de mogelijkheid om te huren biedt Rentwereld ook de mogelijkheid om een koel- of vriesvoorziening aan te schaffen, hierin bieden we verschillende modellen aan. Zo kunnen klanten altijd beschikken over de beste kwaliteit koel- en vriesopslag.

Veelgestelde vragen

Verhuren jullie nog andere mobiele voorzieningen naast koel- en vriesvoorzieningen?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Hebben jullie naast het verhuurassortiment ook een verkoopassortiment?

Deze hebben wij zeker. Ben je op zoek naar een permanente oplossing? Bekijk dan eens ons assortiment in diverse verkoopproducten.

Dealer van: