Koelcel huren

Een koelvoorziening, zoals bijvoorbeeld een mobiele koelcel, nodig? Dan ben je bij Rentwereld aan het juiste adres!

 • Snelle levering en service, ook bij spoedgevallen
 • Robuuste en betrouwbare cellen
 • Sterk geïsoleerd
 • Ingebouwde koelmotor van Duitse kwaliteit met overcapaciteit
Bekijk producten
Meer

Koelcel huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Koelingen huren voor korte en lange periodes

Onze mobiele koel en vriescellen zijn al per dag te huren. Voor bijvoorbeeld grotere projecten zoals meerdaagse festivals, grote verbouwingen, langdurige storingen, kunnen onze koelingen ook worden ingezet voor langere periodes van meerdere dagen, weken, of zelfs nog langer.

Bij Rentwereld begrijpen als geen ander het belang van een goede en betrouwbare koeling. Zeker wanneer je op bepaalde momenten in het jaar wellicht extra koelcapaciteit nodig heeft naast de vaste koeling(en). Voor dit probleem biedt Rentwereld dan ook koeling op locatie.

koelcel huren - meer informatie

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Mobiele koelvoorzieningen, maar dan ook echt mobiel. Dit betekent dat ze op een frame staan en ze makkelijk met een heftruck kunnen worden opgepakt en vrijwel op alle plekken kunnen worden neergezet. Alle voorzieningen hebben enkel stroomvoorziening nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de koeling vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

Robuuste koelcellen met betrouwbare motoren

Wij hebben verschillende koelcellen te huur. Afhankelijk van de specificaties van de voorziening, hebben deze een maximaal laadvermogen van 720kg tot 1910kg. Daarnaast zijn alle koelingen standaard voorzien van:

 • 230V aansluitkabel
 • Degelijk hang- en sluitwerk
 • Binnenverlichting met schakelaar
 • Verzwaard neuswiel bij onze wagens
 • 4 steunpoten bij onze wagens
 • Stootrand rondom
 • Kunststof wanden

Alle onze koelmotoren zijn van het gerenommeerde motorenmerk Govi, waar wij in de Benelux dealer en importeur van zijn. Deze motoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit, zijn gebouwd op duurzaamheid hebben overcapaciteit en zijn instelbaar van -20 t/m +10 graden Celsius. Verder werken alle koelmodellen op een normaal 230V stopcontact en verbruiken deze 855 watt.

Koelcel huren - nieuw en modern assortiment

Nieuwste generatie units

Wij werken uitsluitend met een nieuw en modern assortiment units. Mede hierdoor garanderen wij dat de voorzieningen die wij leveren, zeer betrouwbaar zijn. Al onze modellen hebben een frisse en moderne uitstraling, worden nooit langer dan twee jaar gebruikt en worden met regelmaat onderhouden.

De koelmotoren zijn instelbaar van -20 tot +10 graden Celsius en van degelijke Duitse kwaliteit. Daarnaast zijn de cellen voorzien van een flappengordijn, zodat bij het openen van de deur zo min mogelijk koude lucht verloren gaat.

Koelcel huren voor evenementen

Wij hebben veel ervaring met het leveren van materialen voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen of aanvragen ben je bij Rentwereld aan het juiste adres. Zeker voor grote evenementen zijn meerdere koelcellen en vriescellen vaak wenselijk. Bij het huren van meerdere koelvoorzieningen hanteren wij speciale tarieven, neem daarom altijd even contact op of vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Met spoed een koelcel huren

Oeps, de koeling begeeft het plotseling! Uiteraard op een moment dat het totaal niet uitkomt. Bij Rentwereld begrijpen wij het belang van een goed werkende koeling, op de eerste plaats uiteraard vanwege hygiënische en redenen en voedselveiligheid, maar niet op de minste plaats vanwege de economische gevolgen. Wil je met spoed een koelvoorziening huren? Neem dan direct contact op om zo snel mogelijk voorzien te zijn van de juiste koeling. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 2 uur een koeling op locatie leveren. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een koelcel?

Een koelcel produceert geen koude lucht, zoals velen denken. Het pompt de warmte die aanwezig is in de koelling naar buiten. Dit door middel van een verdamper, compressor, condensor, koelgas en een capilair of expansieventiel. Een belangrijk onderdeel van dit proces is de verdamping van koelvloeistof dat plaatsvindt in de verdamper.

Wat kost het huren van een koelcel?

Prijzen voor de huur van onze cellen verschillen door diverse factoren: de afleverlocatie, de beschikbaarheid en de huurperiode. Vanaf € 150,- per dag huur je al een koelcel. Heb je graag een prijs op maat? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor een specifiek product!

Waar mag/kan de koelcel geplaatst worden?

De koelvoorziening kan overal makkelijk geplaatst worden. De koelcellen staan namelijk op een frame waardoor hij eenvoudig te (ver)plaatsen is met een heftruck.

Hoe koud moet een koelcel zijn?

Dit is geheel afhankelijk van de producten die je wilt bewaren. De temperatuur moet altijd positief zijn en begint bij +1° C

Voor vlees en viswaren ligt de ideale temperatuur tussen de +1° C en +4° C., voor kaas en deegwaren is dit juist net weer wat hoger. Het is dus geheel afhankelijk van je producten.

Onze cellen zijn in te stellen van +1° C tot +10° C.

Voor hoe lang kan ik een koelcel huren?

Dit spreken we van tevoren goed af. Mocht het zo zijn dat je de koelcel toch nog langer wil huren, geef dit dan op tijd aan. Vaak kunnen wij dit dan, afhankelijk van de beschikbaarheid, goed inplannen.

Hoe groot zijn de koelcellen?

De lengte en breedte van ons standaard model koelcel is 200 cm, hierbij hoort een hoogte van 225 cm. Er zijn meerdere mogelijkheden, bel ons gerust wanneer je nog vragen hebt.

Verhuren jullie nog andere mobiele voorzieningen naast koelcellen?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Bezitten jullie ook over een breed verkoop assortiment?

Niet alleen voor een verhuur assortiment ben je bij ons op de goede plek. Wij bieden ook een groot en compleet verkoop assortiment aan mobiele voorzieningen:

Dealer van: