Rentwereld op het Amsterdam Dance Event 2022

Een groot evenement dat elk jaar gehouden wordt in de hoofdstad van ons land: Amsterdam Dance Event (ADE). Iedereen heeft er wel eens van gehoord. Het is hét vooraanstaande en invloedrijke festival op het gebied van elektronische muziek.

Met meer dan 1.000 evenementen op 200 locaties verdeeld over vijf dagen en nachten, verandert Amsterdam in dé plek voor elektronische muziekliefhebbers.

Verder lezen

Koelcel huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

De historische stallen van de Hollandsche Manege

De evenementen die gehouden worden tijdens het ADE worden op veel diverse locaties gehouden. Eén van de feesten waar Rentwereld heeft gestaan zijn de feesten in de Hollandsche Manege. Normaliter is dit de oudste rijschool van Nederland, gelegen in hartje Amsterdam. Dit jaar bestond de rijschool al 140 jaar.

Tijdens het ADE werd de manege omgetoverd tot feestlocatie. Bezoekers konden dansen op de rijbaan en de sanitaire voorzieningen werden in de paardenstallen geplaatst. Om ervoor te zorgen dat het droge zand niet opstoof wanneer de festivalgangers erop dansten, was de rijbaan voorzien van houten planken. Zo werden de bezoekers niet vies én was de ondergrond mooi gelijk.

Verder geeft de klassieke stijl een prachtige sfeer aan de locatie. Deze stijl is vooral terug te zien in ornamenten aan de muren.

Koele verfrissende drankjes

Niet alleen voor de feesten in de Hollandsche Manege was Rentwereld ingeschakeld. Wij hebben diverse koelcellen geplaatst door heel Amsterdam. Op zo’n groot muziekevenement horen natuurlijk koude en verfrissende drankjes. Om ervoor te zorgen dat de bezoekers van de feesten event altijd voorzien waren van zo’n koud drankje, hebben de feesten Rentwereld ingeschakeld.

In het geval van de Hollandsche Manege, hebben we ervoor gezorgd dat de koelcel recht en stabiel stond, door aan één kant een verhoging onder de voorziening aan te brengen.

Onze koelcellen

De koelcellen van Rentwereld zijn van hoge kwaliteit en bieden voor elk event dé oplossing. Wanneer je een koelvoorziening huurt bij Rentwereld, weet je dat je deze altijd compleet huurt. Al onze koelvoorzieningen zijn inclusief

  • Aansluitkabel (230V)
  • Degelijk hang- en sluitwerk
  • Binnenverlichting met schakelaar
  • Stootrand rondom
  • Kunststof wanden

Door het gebruik van kunststof wanden, zijn onze koelvoorzieningen eenvoudig schoon te maken en schoon te houden. Mocht de cel in eerste instantie niet helemaal op de juiste plek staan, is dat geen probleem. Door de lepelgaten zijn ze snel en simpel te verplaatsen.

Veelgestelde vragen

Ik ben op zoek naar een permanente oplossing. Hebben jullie ook voorzieningen in de verkoop?

Ja zeker, het verkoop assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje:

Dealer van: