Koelcel kopen

Als je met gekoelde producten werkt, wil je niet het risico lopen dat je zonder koeling komt te zitten. Een mobiele koelcel kan dan van levensbelang zijn. Tijdens calamiteiten, als extra capaciteit tijdens seizoensdrukte of op locatie bij festivals en evenementen.

Rentwereld is gespecialiseerd in het bouwen van mobiele koeloplossingen. Daarvoor werken we uitsluitend samen met de beste partners en leveranciers zoals GOVI en WM Meyer.

Meer informatie
Meer

Ons volledige verhuur en verkoop assortiment

 • Zeer scherp geprijsd
 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Landelijke dekking

Waarom een mobiele koelcel kopen?

We hebben verschillende typen mobiele koelcellen op voorraad. Er is altijd een cel die past bij jouw bedrijf. Door onze jarenlange eigen ervaring met mobiele koelingen, kunnen wij een gefundeerd advies op maat geven.

Een mobiele koelcel koop je, omdat je er zeker van wilt zijn dat jouw producten koel en vers blijven. Daarom zijn de mobiele koelcellen van Rentwereld van de allerbeste materialen gemaakt. Al onze koelcellen zijn voorzien van:

 • Een aansluitkabel 230v
 • Degelijk hang- en sluitwerk
 • Binnenverlichting met schakelaar
 • Een stootrand rondom
 • Degelijke en betrouwbare motor
 • Kunststof wanden
 • Gegalvaniseerd onderstel met lepelgaten

Alle koelmotoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat alle koelcellen een flinke overcapaciteit hebben, zodat alle producten ook bij grote hitte goed koel blijven.

De koelmotor is instelbaar van 0 t/m 10 graden Celsius. De koelcellen gebruiken 855 watt.

koelcel-kopen-meer-informatie

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Mobiele koelcellen, maar dan ook echt mobiel. Dit betekent dat ze voorzien zijn van lepelgaten, waarmee ze met een heftruck op vrijwel alle plekken neergezet kunnen worden. De koelcellen hebben enkel stroomvoorziening nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de koeling vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

Robuuste koelcellen met betrouwbare motoren

Al onze koelmotoren zijn van het gerenomeerde motorenmerk Govi, waar wij in de Benelux dealer en importeur van zijn. De motoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit, zijn gebouwd op duurzaamheid, hebben overcapactiteit en zijn instelbaar van 0 t/m 10 graden Celcius. Verder werken alle koelmodellen op een normaal 230V stopcontact en verbruiken deze 855 watt.

Nieuwste generatie cellen

Wij werken uitsluitend met een nieuw en modern assortiment cellen. Mede hierdoor garanderen wij dat de voorzieningen die wij leveren, zeer betrouwbaar zijn. Al onze modellen hebben een frisse en moderne uitstraling en kunnen vaak snel uit voorraad geleverd worden.

Veelgestelde vragen

Wat kost een koelcel?

Omdat de prijs enorm verschilt, kun je de prijs voor de aankoop van een koelcel bij ons aanvragen via een offerte. De prijs is namelijk afhankelijk van diverse aspecten: afleverlocatie, transportkosten, beschikbaarheid, enz. Vraag dus voor een exacte prijs een offerte aan voor het product.

Voor mijn event huur ik liever mobiele voorzieningen, kan dat?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: