Koelcel kopen

Op zoek naar een koelcel om al jouw producten vers en lekker te houden? Dan ben je bij Rentwereld aan het juiste adres!

 • Snelle service en levering, ook bij spoedjes
 • Mogelijk zonder bedrukking
 • Sterk geïsoleerd
 • Met koelmotor van Duitse kwaliteit
Bekijk producten
Meer

Koelcel kopen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Waarom zou u een mobiele koelcel aanschaffen?

We hebben diverse typen mobiele koelcellen op voorraad. Er is altijd een cel die past bij jouw event of bedrijf. Wij hebben jarenlange eigen ervaring met mobiele koelingen. Dus advies nodig? Wij kunnen een goed advies op maat geven.

Je wilt er zeker van zijn dat jouw producten koel en vers blijven. Koop dan een mobiele horeca koelcel! De koelcellen van Rentwereld zijn van het beste materieel gemaakt. Al onze koelcellen zijn voorzien van:

 • Een kabel om aan te sluiten van 230v
 • Goed hang- en sluitwerk
 • Lichten binnen met lichtknop
 • Een stootrand rondom
 • Goede en solide motor
 • Kunststof wanden
 • Onderstel met lepelgaten

Alle motoren om te koelen zijn van goede Duitse kwaliteit. Wij vinden het van belang dat ze allen een flinke overcapaciteit hebben. Zo blijven al je producten altijd goed. Ze blijven zelfs goed bij grote hitte.

De koelmotor is in te stellen van 0 t/m 10 graden Celsius. De koelcel gebruikt 855 watt.

Koelcel kopen - makkelijk snel overal te plaatsen

Makkelijk, snel en op alle plaatsen neer te zetten

Een mobiele koeling, maar dan ook echt mobiel. Dit houdt in dat ze voorzien zijn van lepelgaten. Hiermee zijn ze met een heftruck op vrijwel alle plekken te plaatsen. De koelcellen hebben enkel een voorziening van stroom nodig. Zodra dit is gekoppeld, draait de koeling vrijwel zelfstandig en heb je er bijna geen omkijken meer naar!

Welke koeling heb ik nodig?

Rentwereld biedt naast het standaard model dat genoemd staat, ook maatwerk aan. Denk hierbij aan een kleine cellen. Of misschien ben je wel op zoek naar een enorm grote cel? Geen probleem! Wij maken de juiste mobiele koeling voor jou. Je moet natuurlijk altijd genoeg ruimte hebben. Dit zorgt ervoor dat ál jouw producten goed en vers blijven. Maar er moet niet te veel ruimte over zijn. Daarom bieden wij maatwerk!

Niet alleen het formaat is van belang. Je dient ook na te denken over factoren als het bereik van de temperatuur, de temperatuur van de omgeving en het soort producten dat vers gehouden moet worden. Ook de intensiviteit waarin de koeling gebruikt wordt is van belang. Wordt er bijvoorbeeld veel in gewerkt? Gaan de deuren vaak open en dicht? Wij snappen dat dit best wel wat dingen zijn waar je over dient na te denken.

Geen paniek. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij kijken samen met jou naar diverse aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. We nemen door hoe graat de inbreng in kilo’s per keer en hoeveel er per keer uit gaat. We nemen mee of producten er gekoeld of ongekoeld in gaan.

Robuuste koelcellen met solide motoren

Al onze motoren om te koelen zijn van het bekende merk voor motoren: Govi. Hiervan zijn wij dealer en importeur in de Benelux. De motoren zijn van goede Duitse kwaliteit. Ze zijn gebouwd om enorm lang mee te gaan. Daarbij hebben ze overcapaciteit en zijn in te stellen van 0 t/m 10 graden Celsius. Verder werken alle modellen op een normaal 230 V stopcontact en verbruiken deze 855 watt.

Koelcel kopen - toepassingen

Toepassingen koelcel

Het is altijd en overal belangrijk dat het voedsel en het drinken dat je bewaart, op de juiste temperatuur wordt gehouden. Dit zorgt ervoor dat het zo lang mogelijk vers smaakt en goed blijft. Wij hebben veel ervaring in het leveren van hoge kwaliteit materialen voor evenementen, cateraars, horeca, enzovoort.

Evenementen

Je wil natuurlijk dat de gasten op jouw evenement voorzien worden van frisse drankjes en verse hapjes. Wanneer je een jaarlijks terugkerend evenement organiseert, is het dan ook handig om één of meerdere koelcellen aan te schaffen.

Organiseer je een grootschalig evenement dan kun je meerdere koelcellen kopen. Organiseer je een kleinschalig evenement, kun je ook gaan voor één koelcel. Is onze standaardmaat toch nog wat te ruim? Geen probleem! Door onze jarenlange ervaring op het gebied van evenementen kunnen wij jouw koeling helemaal op maat maken. Zo weet je dat je altijd dé perfecte koeling voor jouw evenement hebt.

Horeca

Van een groot hotel tot een klein café, het is altijd handig om een koelcel te hebben. Stel dat de koelkast van jouw café ineens uitvalt. Het zou zonde zijn als al het eten in jouw koelkast bedorven raakt.

Wanneer je over een mobiele koeling beschikt, kun je al het eten verplaatsen naar een andere koele ruimte. Daarbij kan het moeilijk zijn om frisse drankjes te blijven serveren aan al jouw gasten wanneer je enkel één of twee kleine koelkastjes hebt. Het drinken gaat hier nooit allemaal in passen en koud blijven.

Daarbij is het belangrijk om de koeling eens per kwartaal grondig en goed schoon te maken. Hiermee zorg je ervoor dat de hygiëne in jouw horecazaak gewaarborgd wordt. Voor deze grondige schoonmaak dien je de producten even over te zetten in een andere koelingsruimte. Ook daarom is het handig om een koelcel te bezitten als horecazaak.

Catering

Je moet voor een grote groep gasten een buffet maken bestaande uit diverse kleine hapjes en salades. Dit kan voor erg veel stress zorgen. Want hoe zorg je ervoor dat alles wat je maakt lang genoeg koel en vers blijft?

Dit probleem los je eenvoudig op door de aanschaf van een koelcel. Dit zorgt ervoor dat je ruim op tijd kan beginnen aan de hapjes en de hapjes die je als eerste maakt nog lekker vers smaken op het feest. Door het aanschaffen van een koelcel bespaar je jezelf dus een hoop stress!

Supermarkt

Niet alleen voor evenementen, hotels, restaurants, cafés en cateringbedrijven is het kopen van een koelcel een goede oplossing. Ook in supermarkten worden ze vaak gebruikt. Je kunt in onze koelcellen volledige containers plaatsen.

Wanneer medewerkers dan klaar zijn om de vakken te vullen kunnen deze containers in zijn geheel uit de koelcellen gehaald worden. Deze manier van werken is zeer efficiënt en zorgt voor zo min mogelijk tijd- en energieverspilling.

Nieuwste generatie cellen

Wij werken alleen met een nieuw en moderne collectie cellen. Hierdoor bieden wij garantie dat de voorzieningen die wij leveren, zeer betrouwbaar zijn. Al onze modellen hebben een fris en modern aanzicht. Daarbij kunnen ze vaak snel uit voorraad gebracht worden. Dus als je een koelcel wilt kopen, bij ons weet je dat je altijd een moderne cel van hoge kwaliteit aanschaft.

Gratis reclame met jouw uitstraling

Wanneer je een koelcel koopt voor jouw cateringbedrijf of evenement wil je natuurlijk zelf kiezen hoe deze eruitziet. Het is daarom mogelijk om een koeling bij ons te kopen zonder bedrukking. Jij kunt dan zelf kiezen welke bedrukking je eventueel laat plaatsen op jouw koelcellen. Misschien het logo van jouw bedrijf of evenement, een manier om contact op te nemen, jouw website of eventuele menukaart?

Op deze manier houd je jouw voedsel en dranken goed en maak je gelijk reclame. De koeling is heeft een vrij groot oppervlak, het zou zonde zijn om deze kans te laten liggen!

Koelcel kopen - gratis reclame

Wil je een mobielere optie?

Ook al zijn onze koelcellen eenvoudig te verplaatsen door de lepelgaten, het kan zijn dat je toch een nog mobielere optie wil. Dit is geen probleem. Rentwereld beschikt ook over hoge kwaliteit koelaanhangers. Deze bevatten dezelfde Govi koelmotoren van Duitse kwaliteit. Onze koelaanhangers hebben een laadvermogen tot wel 1910 kg. Zo kun je al je etenswaren en drinken goed bewaren voor je klanten en gasten.

Ook voor vriesopties

Wanneer je voedsel voor een langere tijd dient te bewaren, zijn onze vriesopties misschien beter. Je wil natuurlijk niet zonder vriezer te komen zitten. Het kan echter altijd gebeuren dat je vriezer kapotgaat, dan heb je een hoge kwaliteit vriesvoorziening nodig. Wij bieden de meest mobiele manier om jou etenswaren goed te bewaren: onze vriesaanhangers. Ook deze beschikken over een Govi motor. Deze vriesmotoren zijn van Duitse kwaliteit. Voor koelcellen en vriescellen ben je bij ons aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen

Wat kost een nieuwe koelcel?

De prijs verschilt enorm. Hierdoor kun je de prijs van een koeling vragen door middel van een offerte. De prijs hangt namelijk af van diverse aspecten: locatie van levering, kosten voor transport, beschikbaarheid, enz. Vraag dus voor een exacte prijs een offerte aan voor het product. Je kunt altijd scherpe prijzen verwachten.

Voor mijn event húúr ik liever mobiele voorzieningen, kan dat?

Ja zeker! Ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Dealer van: