Rentwereld breidt uit met een nieuwe loods in Culemborg

De afgelopen jaren is Rentwereld flink gegroeid. We zijn altijd bezig met het verbeteren en innoveren van onze voorzieningen en dienstverlening. Door de uitbreiding van de afgelopen jaren, zijn we uit onze huidige loods gegroeid en wordt het tijd dat we extra ruimte krijgen.

We hebben een extra loods gevonden die ons 3.200 m² extra ruimte geeft, aan de Randweg in Culemborg. Hier kunnen we al onze nieuwe en geïnnoveerde voorzieningen weer kwijt én hebben we de ruimte om door te groeien.

Ons bezoek- en postadres aan de Textielweg 20 blijft gewoon hetzelfde.

Meer informatie

Sanitaire voorziening huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Innovatie als hoofdreden

De belangrijkste reden voor deze uitbreiding is innovatie. We proberen altijd de nieuwste en meest geschikte technieken zo snel mogelijk toe te passen in onze voorzieningen. Maar deze nieuwe voorzieningen dienen natuurlijk ook ergens opgeslagen te worden.

Wij zijn daarom enorm blij met onze nieuwe loods.

Nieuwste technieken toepassen

Bij Rentwereld blijven we altijd kijken hoe we onze voorzieningen kunnen bijschaven. Zo zijn er altijd onderdelen die verbeterd kunnen worden. Daarbij worden er altijd nieuwe technieken ontwikkeld. We zorgen er altijd voor dat we van deze technieken op de hoogte blijven en deze zo snel mogelijk toepassen in onze voorzieningen.

Een goed voorbeeld hiervan is onze vacuüm toiletwagen. Dit is een toiletwagen die geen aan- en afvoer nodig heeft. Deze wagen kan je namelijk 800 keer doorspoelen, en dat zonder het wateraanvoer en -afvoer. Wij leveren hem altijd met 920 liter schoon water en hij beschikt over een 1180 liter vuilwater buffertank. Het enige wat je bij deze sanitaire voorziening nodig hebt is stroom.

Milieu speelt een belangrijke rol

We blijven ook steeds innoveren op het gebied van milieubewuste voorzieningen. Dit speelt bij Rentwereld een belangrijke rol. Ook hierin blijven we vernieuwen, want er is steeds meer mogelijk op het gebied van groene voorzieningen.

Zo hebben wij recent een elektrische 4-persoons douchewagen ontwikkeld. De gehele voorziening is elektrisch uitgevoerd. Er is dus geen gas meer nodig bij deze voorziening. Zo werkt de verwarming in elke ruimte op elektriciteit. Maar ook het verwarmen van het water voor de douches en handkranen, gebeurt middels een elektrische boiler!

Rentwereld: altijd een ruime voorraad

We hebben altijd een ruime voorraad aan standaardmodellen. Door de uitbreiding van de opslagruimte kunnen wij dit blijven waarborgen.

Bekijk ons assortiment voor verhuur hier en voor verkoop hier.

Dealer van: