Koelcontainer huren

Reefer koel- en vriescontainer

Wil je een koel-/vriescontainer of Reefer huren? Rentwereld zorgt ervoor dat je snel een container tot je beschikking hebt!

 • Snelle levering en service, ook bij spoedgevallen
 • Robuuste en betrouwbare koelcontainers
 • Uitstekende koel- en vriesprestaties
 • Gemakkelijke installatie en gebruik
 • Veilige en krachtige stroomvoorziening
 • Logistiek gemak
Bekijk producten
Meer

Reefer huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Een veelzijdige koelcontainer huren voor uw evenement

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte koeloplossing voor uw evenement of tijdelijke extra voorziening voor uw bedrijf? Rentwereld heeft nu de Reefer 20ft 6M koel-/vriescontainer beschikbaar, één van de meest gebruikte koelcontainers op onder andere evenementen en festivals in de Benelux en daarbuiten.

Met zijn krachtige koelmotor, robuuste bouw en grote capaciteit biedt deze koelcontainer de mogelijkheid om een grote voorraad drank en etenswaren koel te houden. In dit artikel zullen we de voordelen en functionaliteiten van onze koel-/vriescontainer verkennen en waarom deze een ideale keuze is voor uw evenementen.

Koelcontainer huren - betrouwbaar en efficiëntie

Betrouwbaarheid en efficiëntie voor koelen en invriezen

De Reefer 20ft 6M koel-/vriescontainer van Rentwereld biedt betrouwbaarheid en efficiëntie van topkwaliteit voor het koelen en invriezen van uw dranken en etenswaren. Met een zeer sterke koel/vriesmotor kunt u erop vertrouwen dat uw producten altijd op de gewenste temperatuur blijven, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Of het nu gaat om frisdranken, bier, wijn of andere gekoelde producten, onze koel-/vriescontainer zorgt voor een constante en optimale temperatuur, waardoor uw bezoekers en klanten kunnen genieten van verfrissende dranken en etenswaren.

Met een temperatuurbereik van -25 graden Celsius voor vriezen tot +25 graden Celsius voor koelen, biedt de Reefer 20ft 6M koel-/vriescontainer flexibiliteit voor verschillende toepassingen. Of u nu bevroren voedsel, ijs, bederfelijke producten of dranken wilt bewaren, deze koelcontainer voldoet aan uw specifieke behoeften.

Een koelcontainer huren met eenvoudige en snelle installatie

Rentwereld begrijpt dat tijd cruciaal is bij het organiseren van een evenement of een storing. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze koel-/vriescontainer eenvoudig en snel te installeren is. Dankzij de slede aan de onderkant van de container kan deze binnen no-time op de gewenste locatie geplaatst worden. U bespaart waardevolle tijd en energie, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw evenement of bedrijf.

Koelcontainer huren - krachtig en veilig

Krachtige en veilige stroomaansluiting

Onze Reefer 20ft 6M koel-/vriescontainer is uitgerust met een betrouwbare stroomaansluiting om ervoor te zorgen dat uw producten continu op de juiste temperatuur blijven. De container is voorzien van een 5-polige 380V 32A stekker (3x Fase + Nul + Aarde). Het wordt aanbevolen om de container af te zekeren op 3x 32A met traag zekeringen van het type C.

Met een nominaal verbruik van 11 kVA is de stroomvoorziening van onze koel-/vriescontainer krachtig genoeg om een optimale koel- en vriesprestatie te garanderen. Bovendien is de container uitgerust met handige functies zoals binnenverlichting, leidingdoorvoeren en eenvoudig te openen deuren, waardoor het gebruiksgemak nog verder wordt vergroot.

Kies Rentwereld voor uw koel- en vriesoplossingen

Rentwereld is uw betrouwbare partner voor het huren van hoogwaardige koel-/vriescontainers. Met onze Reefer 20ft 6M koel-/vriescontainer kunt u vertrouwen op de krachtige koelmotor, robuuste constructie en grote capaciteit om uw drankvoorraad koel te houden.

Profiteer van het gemak van snelle installatie en levering op locatie, waardoor uw evenement soepel kan verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Rentwereld u kan helpen bij het creëren van een succesvol evenement met optimale koeloplossingen.

Vier redenen om een koel-/vriescontainer van Rentwereld te huren

 1. Uitstekende koelprestaties: Dankzij de zeer sterke koelmotor van de Reefer 20ft 6M koel-/vriescontainer kunt u vertrouwen op uitstekende koelprestaties. Of het nu gaat om het koelen van dranken tot +25 graden Celsius of het invriezen tot -25 graden Celsius, deze koel-/vriescontainer zorgt voor een constante en optimale temperatuur, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.
 2. Robuuste bouw en duurzaamheid: De Reefer 20ft 6M koel-/vriescontainer is gebouwd met een robuuste constructie die bestand is tegen schokken, trillingen en andere uitdagingen tijdens transport en opslag. U kunt vertrouwen op de duurzaamheid van onze koel-/vriescontainer, waardoor deze geschikt is voor regelmatig gebruik op verschillende evenementen, zowel binnen als buiten.
 3. Gemakkelijke installatie en gebruik: Met de handige slede aan de onderkant van de container kan de Reefer 20ft 6M koel-/vriescontainer binnen een minuut op de gewenste locatie worden geplaatst. Dit bespaart waardevolle tijd en energie bij het opzetten van uw evenement. Bovendien is het gebruik van de container eenvoudig, met een plug-and-play installatie en eenvoudige bedieningselementen om de temperatuur te regelen.
 4. Veilige en krachtige stroomvoorziening: De Reefer 20ft 6M koel-/vriescontainer is voorzien van een betrouwbare stroomaansluiting met een 5-polige 380V 32A stekker. Dit zorgt voor een krachtige stroomvoorziening om een optimale koel- en vriesprestatie te garanderen. Met binnenverlichting, leidingdoorvoeren en eenvoudig te openen deuren biedt de container ook gebruiksgemak en functionaliteit.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een Reefer / koel-vries container

De vanafprijs voor het huren van een koelcontainer / Reefer is €295,- per week, het totale huurbedrag is sterk afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de huurperiode, de beschikbaarheid en de afleverlocatie.

Doet Rentwereld enkel verhuur of is verkoop ook een optie?

Rentwereld verkoopt ook voorzieningen zoals koel- en vriesaanhangers. Bekijk ons volledige verkoop assortiment aan koelaanhangers hier.

Of bekijk ons gehele verkoop assortiment!

Is het mogelijk om de koelcontainer te laten bezorgen op locatie?

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem hierbij wel mee dat dit extra transportkosten met zich meebrengt.

Ben ik verzekerd?

Bij het huren van een koelcontainer van Rentwereld, rekenen wij altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag.

Waarvoor ben ik dan verzekerd?

Deze 8% verzekeringsbijdrage verzekert het materiaal voor het WAM-risico. Hierdoor is schade die wordt toegebracht aan derden, standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder/gebruiker is uitgesloten van dekking; hiervoor is de huurder aansprakelijk.

Kan ik een koeling voor een langere tijd huren?

Dit is een mogelijkheid als de voorziening beschikbaar is. Meestal is dit geen probleem zolang je het op tijd bij ons aangeeft, kunnen wij dit vaak goed plannen.

Verhuren jullie ook nog andere voorzieningen voor mijn event?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Dit doen wij zeker, bekijk eens ons assortiment:

Dealer van: