Maatwerk en verkoop

van mobiel sanitair, werk- en woonunits en koel/vriesvoorzieningen

Ook voor de aanschaf van mobiele voorzieningen ben je bij ons aan het juiste adres. Naast verhuurder is Rentwereld een allround bedrijf op het gebied van aanhangwagens, welke gespecialiseerd is in het bouwen van sanitaire oplossingen en woonunits. Omdat we in eigen beheer produceren zijn we in staat om diverse wagens voor vele doeleinden te ontwerpen, geheel naar de behoeften van de klant. Door onze centrale ligging kunnen wij in heel Nederland, België en Duitsland van dienst zijn. De meeste modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Nieuwe, maar ook jong gebruikte modellen.

Meer informatie
Meer

Ons volledige verhuur en verkoop assortiment

 • Gratis offerte
 • Levering in heel de Benelux
 • Scherpe prijzen
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57
Filter

Waarom kopen bij Rentwereld?

We zijn een jong bedrijf, maar we hebben onze eigen ervaringen uit de verhuurwereld toegepast ter verbetering op onze huidige standaard. We willen niet alleen het beste, maar ook het meest solide en robuuste product leveren. Daarnaast willen we een betrouwbare partner zijn die kwalitatieve en innovatieve wagens opbouwt en de juiste kwaliteit levert tegen een faire prijs.

   1. Eigen engineering en productie
   2. Hoogwaardige, duurzame en nieuwe materialen
   3. Hygiënisch en makkelijk te reinigen units
   4. Breed assortiment met scherpe prijzen
   5. Ruime voorraad en snel leverbaar
   6. Slimme innovaties, technieken en maatwerk

Nieuwste generatie wagens

Naast onze eigen innovaties, productie en service, zijn wij ook importeur en dealer van gerenommeerde merken zoals Easywagon, Govi koel- en vriesmotoren, WM Meyer en DutchTrailers.

Door de korte lijnen met deze leveranciers, stellen we onszelf in staat om altijd nauw bij het productieproces betrokken te zijn en te blijven. Hierdoor ontstaat er een unieke driehoek tussen producent, dealer en klant, waarin wij de verbindende schakel zijn. Daardoor kennen we altijd de nieuwste innovaties en wat de wensen vanuit de markt zijn.

Zijn er speciale wensen? Dan nemen wij dit mee naar de tekentafel en bouwen we een oplossing op maat.

kopen-mobiele-voorzieningen

Mobiele badkamer kopen

Een mobiele badkamer is eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten. Daarnaast zijn onze mobiele badkamers standaard voorzien van een toilet en verwarming. Erg comfortabel dus! Bekijk hierboven de mobiele badkamers uit ons verkoopassortiment. Bekijk hier de mobiele badkamers uit ons verhuurassortiment!

Frietwagen kopen

De onderstaande frietwagens verkopen wij direct uit onze voorraad. De frietwagens zijn voorzien koelingen, koelwerkbanken en 3 krachtige en hoog rendement friteuses, welke zorgen voor een hoge afbakcapaciteit. Kortom, de ideale oplossing voor uw festivals of evenement. De aanschaf van een frietwagen is ook uit te breiden met accessoires zoals afzuigmotoren, gasbakken en losse friteuses. Bekijk hierboven de frietwagens uit ons verkoopassortiment. Ook voor de verhuur van frietwagens bent u bij Rentwereld aan het juiste adres!

Koelwagen of vrieswagen kopen

Of je nu op zoek bent naar een enkel-as of tandemas koel- of vriesaanhanger, wij hebben altijd diverse modellen in verschillende maten op voorraad. Alle modellen zijn voorzien van een GOVI koel en/of vriesmotor, welke één van de meest betrouwbare en duurzame motoren op de markt zijn. De wagens zijn makkelijk en stevig te plaatsen en zijn voorzien van dikke isolatiewanden. Een koelaanhanger of vriesaanhanger kopen is de ideale oplossing wanneer je bevroren of gekoelde producten moet vervoeren.

Bekijk hierboven de koel- en vriesaanhangers uit ons verkoopassortiment. Ook verhuren wij koel- en vriesaanhangers!

kopen-mobiele-voorzieningen-woonunit

Mobiele woonunit kopen

Onze 2- en 4-persoons woonunits voldoen aan de door Stichting Normering Flexwonen (SNF) gestelde eisen, en zijn standaard uitgerust met TV, 4-pits gasstel, was- en droogcombinatie, tafel met 4 stoelen, twee 230V aansluitingen, oven, afzuigkap, koelkast, spoelbak, wastafel, toilet, LED-verlichting, douche met thermostaatkraan, draai-kiepraam met dubbel glas, boiler en WiFi. Bekijk hierboven de woonunits uit ons verkoopassortiment en neem bij vragen contact op via 085 250 00 57.

Toch liever een woonunit huren? Dat kan ook bij Rentwereld!

Casco verkoopwagen kopen

Ben je van plan een verkoopwagen aan te schaffen om deze vervolgens volledig naar wens in te richten? Kies dan voor een casco verkoopwagen. Deze degelijke verkoopwagens zijn voorzien van een toegangsdeur met een klep over de volle lengte van de wagen. Ook zijn de wanden uit 1 stuk geproduceerd, hierdoor heb je geen last van kitnaden. Bekijk hierboven de Casco verkoopwagens uit ons verkoopassortiment.

vriesaanhanger-kopen-meer-informatie

Koelcel of vriescel kopen

Onze koel- en vriescellen cellen staan op een speciaal gegalvaniseerd frame zodat deze op iedere gewenste locatie gelost en geladen kunnen worden. Ook zijn de koelcellen voorzien van een lage instap, hierdoor kun je heel eenvoudig in- en uitladen. Bekijk hierboven de koelcellen uit ons verkoopassortiment.

Koel- en vriesmotoren kopen

De koel- en vriesmotoren worden geleverd als insteekunits. Dat wil zeggen dat deze zeer eenvoudig te monteren zijn op of in uw bestaande ruimte of aanhangers. De motoren zijn van van GOVI, een degelijke Duitse kwaliteit en waterdicht gebouwd. Bekijk hierboven de koel- en vriesmotoren uit ons verkoopassortiment.

Dealer van: