Festivalseizoen van start: Kijkje in de opbouw bij Rentwereld

Het is weer die tijd van het jaar: april, de maand waarin het festivalseizoen zijn kick-off beleeft. Terwijl we doorgaans in deze periode reikhalzend uitkijken naar de eerste warme voorjaarsdagen, lijkt april ons dit jaar nog even op de proef te stellen met wisselvallig weer. Maar ongeacht de weersomstandigheden, staan de eerste buitenfestivals op het punt om van start te gaan!

Meer informatie

Evenementen sanitair huren?

  • Gratis offerte
  • Strakke uitstraling en eenheid
  • Grote aantallen en voorraad
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Kijk mee met de opbouw op locatie

Op 5 april vertrokken onze collega’s al vroeg in de ochtend naar Putten. Daar waren zij druk bezig met de opbouw van het evenement “Putten op z’n Kop”. Van het plaatsen van 12-persoons toiletwagens tot het installeren van koelcellen, mobiele kleedkamers en kassa units: onze collega’s zorgden ervoor dat alle faciliteiten tijdig en professioneel werden opgezet.

Bekijk de bovenstaande video voor een impressie van hun werkzaamheden op locatie!

Eenheid in uitstraling

Herken je het gevoel van ergernis wanneer verschillende faciliteiten op een evenement een totaal verschillende uitstraling hebben?

Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom streven wij naar eenheid in uitstraling met ons brede assortiment aan voorzieningen, variërend van toiletwagens tot frietwagens en van koelcellen tot mobiele kleedkamers.

Bij Rentwereld worden al onze wagens en units ontworpen met oog voor detail, waardoor ze niet alleen functioneel en efficiënt zijn, maar ook een professionele uitstraling hebben op elke locatie. Onze producten komen allemaal uit dezelfde productielijn, waardoor je altijd kunt rekenen op een herkenbare, strakke look.

Bovendien worden onze wagens en units regelmatig geüpgraded en onderhouden, zodat je altijd de nieuwste materialen en innovaties tot je beschikking hebt.

Voorraad en aantallen

Bij Rentwereld hebben we een uitgebreide voorraad aan wagens en units voor zowel verhuur als verkoop. Met grote aantallen direct beschikbaar, zorgen we voor snelle levering om aan alle vragen en wensen te voldoen. Als Benelux-verkooppartner van de beste merken in de markt, kun je bij ons altijd rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ontdek Rentwereld en samen brengen we ieder evenement tot een succes!

Dealer van: