Luxe toiletwagen huren

Heb je een luxe toiletwagen nodig voor een bruiloft, feest of bedrijfsevenement? Ga je voor luxe, hygiëne en comfort? Met een luxe toiletwagen van Rentwereld zit u hoe dan ook goed. Wij leveren een luxe toiletwagen met pure comfort.

  • Ruime voorraad
  • Compleet en comfortabel
  • Enkel hoogwaardig materiaal
  • Stijlvolle afwerking
  • Eenvoudig te plaatsen
Bekijk producten
Meer

Luxe toiletwagen huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • Levering in heel de Benelux
  • Ruime voorraad
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Waarom een luxe toiletwagen?

Met een luxe toiletwagen van Rentwereld ben je van alle gemakken voorzien. Onze luxe toiletwagen biedt namelijk meer comfort en luxe ten opzichte van de normale toiletwagen.

Daarnaast heeft onze luxe toiletwagen een 200 liter buffertank. Door middel van de buffertank en de ingebouwde hydrofort pomp, ben je gegarandeerd van een constante waterdruk. De buffertank zorgt ervoor dat het mogelijk is om grotere afstanden dan de standaard 20 meter te overbruggen.

Het allergrootste voordeel van een luxe toiletwagen van Rentwereld is dat alle facetten aanwezig zijn. Zoals een ingebouwde vermaalpomp. De ingebouwde vermaler is in staat om max. 15 meter af te voeren. Op het moment dat de afstand langer is naar het riool, kunnen we een doorvoerpomp plaatsen waarmee we in staat zijn max. 250 meter te overbruggen.

luxe toiletwagen - gelegenheden

Voor alle gelegenheden

De luxe toiletwagen van Rentwereld kan voor vele gelegenheden ingezet worden. Denk aan bruiloften, feesten en partijen en bedrijfsevenementen. Hierbij wil je je gasten natuurlijk een comfortabele toiletvoorziening bieden.

Bruiloften

Tijdens een bruiloft wil je je geen zorgen maken over de toiletvoorzieningen. Deze moeten gewoon netjes en schoon zijn. Juiste toiletvoorzieningen zijn niet altijd op iedere trouwlocatie voorhanden. Met deze luxe toiletwagen van Rentwereld kan er zorgeloos genoten worden!

Feesten en partijen

Bij het organiseren van feesten en partijen denk je al gauw aan een bar, de juiste verlichting en een goed geluidssysteem. Maar een comfortabele toiletvoorziening mag ook zeker niet ontbreken. Met de luxe toiletwagen van Rentwereld zit je hoe dan ook goed, letterlijk en figuurlijk. Dat is al een hele zorg minder.

Bedrijfsevenementen

Bij bedrijfsevenementen wil je het jouw gasten en medewerkers zo goed mogelijk naar hun zin maken. Een slechte toiletvoorziening bevordert dit niet.

Met de luxe toiletwagen van Rentwereld hebben jouw gasten en medewerkers te allen tijde toegang tot nette, comfortabele en luxe dames toiletten en heren toiletten.

Hygiënisch en schoon

Een luxe toiletwagen hoort natuurlijk uitermate hygiënisch en schoon te zijn. Dat vinden wij van Rentwereld ook. Daarom houden wij hier tijdens het ontwerpen en de bouw rekening mee. Onze luxe toiletwagens zijn goed schoon te houden, zelfs bij zeer intensief gebruik.

Wij werken met gladde wanden, stevige en aflopende antislipvloeren, duurzaam kunststof, ijzersterk meubilair en robuust leidingwerk. Een schone, comfortabele luxe toiletwagen huren doe je bij Rentwereld!

Dealer van: