Mindervalide toilet huren

Wanneer je evenement of een festival organiseert, wil je natuurlijk dat iedereen optimaal gebruik kan maken van het toilet. Ook personen die afhankelijk zijn van een rolstoel en daardoor mindervalide zijn.

  • Ruime en eenvoudig te plaatsen toiletcabine
  • Grote opvangcapaciteit
  • Geen aan- of afvoer benodigd
Bekijk producten
Meer

Mindervalide toilet huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Het mindervalide toilet

Een mindervalide toilet kan overal gemakkelijk geplaatst worden. Indien nodig kun je een mindervalide toilet ook heel gemakkelijk verplaatsen. De mindervalide toiletten je bij Rentwereld huurt, zijn zeer geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel of mensen die om andere redenen geen gebruik kunnen maken van andere mobiele toiletten. Dit komt voornamelijk door de afmetingen van onze mindervalide toiletten.  Het mindervalide toilet heeft een grote capaciteit van 125 liter. Een ander voordeel is dat de mindervalide toiletten gemakkelijk schoon te houden zijn. Een mindervalide toilet huren past in ieder straatbeeld.

Invalidentoilet - meer info

Mindervalide toilet huren festival

Uiteraard zullen personen die rolstoelafhankelijk zijn, ook festivals en evenementen bezoeken. Wanneer je zelf een festival organiseert, is minstens één mindervalide toilet huren en plaatsen absoluut noodzakelijk. Je wilt natuurlijk niet dat mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel, niet naar uw evenement kunnen komen.  Simpelweg omdat er voor hun niet voldoende voorzieningen aanwezig zijn. Naast een mindervalide toilet huren kunt je bij Rentwereld ook alle andere benodigde sanitaire voorzieningen voor uw evenement huren. Denk hierbij aan een toiletwagen of mobiele toiletten.

Wij beschikken over een ruim aanbod van mindervalide toiletten.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een mindervalide toilet?

De prijs voor de huur van een mindervalide toilet, ook wel miva toilet, is afhankelijk van de beschikbaarheid en de afleverlocatie van het toilet. Daarbij is de huurperiode ook van belang. Vanaf € 150,- per dag huur je er al een. Vraag een gratis offerte aan voor een specifiek product.

Waar moet de locatie voor het plaatsen van een mindervalide toilet aan voldoen?

De locatie waar het mindervalide toilet geplaatst dient te worden hoeft niet te voldoen aan veel eisen. Hij is namelijk eenvoudig te (ver)plaatsen door middel van een heftruck. Verder is het wel handig om de ondergrond zo vlak mogelijk te maken. Dit niet voor het toilet zelf maar voor de bezoekers.

Waarop moet het mindervalide toilet worden aangesloten?

Het mindervalide toilet moet aangesloten op een (koud)wateraansluiting met GeKa of Gardena koppeling voor de water aan- en afvoer. Voor de stroomvoorziening vragen we je om rekening te houden met minimaal twee vrije groepen met een 230 volt aansluiting. Is dit niet mogelijk? Neem gerust contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Wat als er schade is aan het mindervalide toilet?

Wij vragen standaard een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Hierdoor ben je standaard verzekerd voor het WAM-risico en schade die aan derde wordt toegebracht. Schade aan zaken van de huurder worden echter niet verzekerd. Voor meer informatie rondom verzekeringen en schade kan je onze huurvoorwaarden raadplegen.

Wat als het mindervalide toilet niet schoon wordt opgeleverd?

Het mindervalide toilet dient schoon opgeleverd worden. Indien dit niet gebeurd zullen wij de kosten voor onze schoonmaakwerkzaamheden in rekening brengen.

Wordt toiletpapier standaard bij het mindervalide toilet geleverd?

Nee. Mocht je graag toiletpapier meegeleverd krijgen dan is dit tegen een meerprijs mogelijk.

Verhuren jullie naast een mindervalide toilet nog andere mobiele voorzieningen?

Ja zeker, het verhuur assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Ja, ook voor de verkoop van mobiele voorzieningen ben je bij Rentwereld aan het juiste adres:

Dealer van: