Mobiele badkamer huren

Heb je voor een korte tijd een mobiele badkamer nodig? Dit in verband met een verbouwing, vernieuwing, noodgeval of extra sanitaire voorzieningen voor personeel? Lever niet in op comfort en ga voor een badkamer van Rentwereld.

 • Diverse typen en ruime voorraad
 • Compleet en van comfort voorzien met douche en toilet
 • Hoogwaardig materiaal en afwerking in stijl
 • Simpel te plaatsen, direct klaar voor gebruik
Bekijk producten
Meer

Mobiele badkamer huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 te bereiken voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Bekwaam advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Welke mobiele badkamer oplossing kies jij?

Rentwereld is al jaren specialist in het verhuren en verkopen van mobiele badkamers. Buiten de  tijdelijke mobiele badkamer verhuur, helpen we je ook graag bij het plaatsen en aansluiten. Ongeacht of dit nu in het weiland, op de oprit of direct voor de deur is.

Met comfort en standaard ruim uitgerust

Rentwereld heeft diverse typen mobiele badkamers te huur. Onze badkamers kunnen ruimte bieden aan 1 tot 2 personen. Daarnaast zijn alle mobiele badkamers standaard voorzien van:

 • Douche
 • Toilet
 • Aansluitkabel 230v
 • Boiler
 • Afvoer
 • Vermaalpomp
 • Verwarming
 • Steunpoten die stabiel zijn
 • Draai- en kiepraam
 • Bankje
 • Haakjes voor kleding
 • Badmeubel met wasbak en spiegel
 • Verlichting
 • Thermostaatkraan
 • Stopcontacten
 • Afzuiging

Voor de aansluiting van uw mobiele badkamer is een 230V aansluiting, wateraansluiting (koud water) en een afvoer nodig. De boiler, die ingebouwd is, verwarmt het koude water wat wordt aangevoerd.

Huren voor korte en lange tijd

De meeste mobiele sanitaire voorzieningen zijn te al te huur per dag. Je kunt ook kiezen voor een weekend of week. Wanneer je onze wagens of units een lange tijd nodig hebt, is dit ook geen probleem. Denk hierbij aan tijdelijke huisvesting of grote verbouwingen. Je kunt ze dan meerdere maanden, of zelfs nog langer, huren.

Mobiele badkamer huren - waarom

Waarom een mobiele badkamer huren?

Een mobiele badkamer huur je niet zomaar. Vaak is dit het gevolg van een verbouwing of als extra voorziening bij een bedrijf of event. Je bent op zoek naar een extra stuk comfort voor een bepaalde periode waarin het normale sanitair buiten gebruik is. Of om de gasten van je event extra luxe te bieden. Kortom, een mobiele badkamer huren is het perfecte antwoord om te kunnen (blijven) genieten van een warme douche.

Een mobiele badkamer biedt onder andere uitkomst in de volgende situaties:

 • Een verbouwing van de badkamer
 • Lekkage of schade door water in de badkamer
 • Als extra comfort voor personeel of artiesten op een event
 • Ook voor corporaties van woningen die op grote schaal badkamers renoveren

Hoogwaardig, stijlvol en duurzaam

Al onze wagens en units zijn door ons, maar ook door onze fabrikanten en leveranciers, gebouwd met de nieuwste en meest duurzame en hoogwaardige materialen. Ook kijken we naar de markt en trends, om zo onze oplossingen te voorzien van de laatste innovaties en technieken. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenwereld, zijn we gespecialiseerd in het bouwen van robuuste wagens en units met een moderne en stijlvolle afwerking.

Onze mobiele badkamers zijn voorzien van de nieuwste en meest hoogwaardige materialen en technieken, en worden door ons zelf geproduceerd. Tevens zijn onze mobiele badkamers overal en makkelijk te plaatsen en hebben onze mobiele badkamers een simpele aansluiting. Kies voor Rentwereld en kies voor hoogwaardige kwaliteit.

Mobiele badkamer huren - hygiene en schoonmaak

Hygiëne en schoonmaak

Bij het ontwerp en de bouw van onze wagens en units, houden we al rekening met intensief gebruik en dat alles makkelijk en hygiënisch schoon te houden is. Zo werken we bijvoorbeeld met gladde wanden, stevige en aflopende anti-slip vinylvloeren, ijzersterk meubilair, duurzaam kunststof in plaats van hout en robuust leidingwerk.

Tijdelijke badkamer huren bij verbouwing

Wanneer je je badkamer gaat verbouwen, kun je er al snel rekening mee houden dat er gedurende 2 tot 3 weken geen gebruik kan worden gemaakt van je eigen douche. Een tijdelijke badkamer huren is de oplossing waarbij je iedere dag kunt genieten van een heerlijk warme douche met de luxe en het comfort die je gewend bent. De tijdelijke badkamer is van alle gemakken voorzien en is daardoor een tijdelijke vervanging voor je eigen badkamer.

Mobiele badkamer huren voor evenementen

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je daarvoor een mobiele badkamer huren? Bij Rentwereld ben je hiervoor aan het juiste adres. Wat is voor het personeel op uw festival fijner dan het genieten van een warme douche na een lange dag werken? Ook voor de artiesten die op komen treden, kan een verfrissende douche na een intensief optreden erg fijn ervaren worden.

Mobiele badkamers voor woningcorporaties

Ook voor woningcorporaties is een mobiele badkamer huren een ideale oplossing, bijvoorbeeld als zij de badkamers van hun huurwoningen gaan renoveren. Door het plaatsen van een mobiele badkamer bij de woningen die wordt verbouwd, kunnen de huurders in alle privacy douchen.

Wij hebben vrijwel altijd mobiele badkamers op voorraad, waardoor er de mogelijkheid is om meerdere mobiele badkamers te huren. Het is bij ons ook mogelijk om voor een langere periode een mobiele badkamer te huren.

Mobiele badkamer huren - met spoed

Met spoed een mobiele badkamer huren

Een lekkage in huis is heel vervelend, maar het wordt nog vervelender als je hierdoor soms enkele weken geen gebruik kunt maken van de douche. Door een mobiele badkamer met spoed te huren is dit probleem gelukkig ook weer snel opgelost. Je kunt in onze mobiele badkamer gewoon genieten van een douche zoals je dit gewend bent. Wij kunnen vaak binnen enkele uren leveren, het probleem is daarmee vaak tijdelijk opgelost. Voor spoed aan je mobiele badkamer zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Wat kost een mobiele badkamer huren?

Je huurt al een mobiele badkamer vanaf € 150,- per week. De kosten zijn geheel afhankelijk van een aantal factoren. Zo hebben wij verschillende types mobiele badkamers. Ook is het afhankelijk van de huurperiode, de afleverlocatie en de beschikbaarheid. Voor een exacte prijs vraag je een offerte aan voor een specifiek product!

Wordt de mobiele badkamer op locatie gebracht?

Dit is zeker een optie, neem wel mee dat dit extra transportkosten met zich meebrengt. Als u hier vragen over heeft, bel ons gerust!

Hoe zit het met de af- en aanvoer van het water?

De af- en aanvoer van het water dien je zelf te regelen. Voor de mobiele badkamer is een (koud)wateraansluiting met GeKa of Gardena koppeling nodig. Is dit niet mogelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we tot een passende oplossing. Denk aan een schoon- en vuilwatertank.

Hoe zit het met de stroomvoorziening?

De stroomvoorziening dien je zelf te regelen. Wij vragen je rekening te houden met minimaal twee vrije groepen met een 230 volt aansluiting. Eventueel meer vermogen, afhankelijk van type mobiele badkamer. Is dit niet mogelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we tot een passende oplossing. Denk aan een eventuele mobiele stroomvoorziening.

Is de mobiele badkamer verzekerd?

De mobiele badkamer is voor het WAM-risico verzekerd. Hiervoor rekenen wij altijd een verzekeringsbijdrage. Deze verzekeringsbijdrage bedraagt 8% over het totale huurbedrag. Hiermee wordt schade welke aan derde toegebracht wordt standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder? Deze schade is helaas niet verzekerd. Wilt u meer weten over verzekeringen en schade? Bekijk dan onze huurvoorwaarden.

Rekenen jullie schoonmaak kosten?

Je dient de mobiele badkamer schoon terug te leveren. Indien dit niet gebeurd zullen wij de kosten van de door ons verrichte schoonmaakwerkzaamheden in rekening brengen.

Verhuren jullie nog andere voorzieningen dan mobiele badkamers?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Naast de diverse voorzieningen die jullie verhuren, verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Dit doen wij zeker, bekijk eens ons verkoop assortiment:

Dealer van: