Mobiele kantine huren

Deze multi-inzetbare mobiele kantine kan voor vele andere doeleinden worden gebruikt dan een kantine. Onze klanten gebruiken deze wagen ook veel als kleedkamer, schaftwagen, kantoor of vergaderruimte.

  • Airconditioning en verwarming
  • Ingebouwde en apart toegankelijke toiletruimte
  • Gemeubileerd met tafel, stoelen, koelkast en gootsteen
  • Grote kiepramen met dubbel glas zonwering
Bekijk producten
Meer

Schaftwagen huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Levering in heel de Benelux
  • Ruime voorraad
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Mobiele kantine huren voor korte en lange periodes

De meeste van onze mobiele kantines zijn al per week te huur. Voor bijvoorbeeld grotere projecten zoals tijdelijke bouwplaats inrichting en grote verbouwingen, kunnen onze wagens ook worden ingezet voor langere periodes van meerdere maanden, of zelfs nog langer.

 

Mobiele Kantine Huren

Compleet uitgeruste werk- en vergaderruimte

Naast een lange tafel met 10 stoelen, is de mobiele kantine ook voorzien van een keukenblokje met wastafel, opbergruimte en koelkast. Er zijn voldoende stroomvoorzieningen aanwezig en door de aparte toiletruimte kun je in alle rust doorvergaderen. Ook is de ruimte uitermate geschikt voor presentaties en meetings, zo hangt er een whiteboard in en is er voldoende lichtinval om prettig te kunnen samenwerken.

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Mobiele kantines, maar dan ook echt mobiel. Dit betekent dat ze op wielen staan en dus op vrijwel op alle plekken neergezet kunnen worden. Alle voorzieningen hebben enkel stroomvoorziening en water aan- en afvoer nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de voorziening vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

Eigen ontwerp en productie

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van mobiele voorzieningen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, goede materialen en een praktische oplossing. We ontwerpen, ontwikkelen en bouwen onze totaaloplossingen zelf, zodat we een uniek verhuur- en verkoopassortiment te bieden voor onze klanten in de Benelux.

Hoogwaardig, stijlvol en duurzaam

Al onze wagens en units zijn door ons, maar ook door onze fabrikanten en leveranciers, gebouwd met de nieuwste en meest duurzame en hoogwaardige materialen. Ook kijken we naar de markt en trends, om zo onze oplossingen te voorzien van de laatste innovaties en technieken. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenwereld, zijn we gespecialiseerd in het bouwen van robuuste wagens en units met een moderne en stijlvolle afwerking.

Hygiëne en schoonmaak

Bij het ontwerp en de bouw van onze woonunits, houden we al rekening met intensief gebruik en dat alles makkelijk en hygiënisch schoon te houden is. Zo werken we bijvoorbeeld met gladde wanden, stevige en aflopende anti-slip vinylvloeren, ijzersterk meubilair, duurzaam kunststof in plaats van hout en robuust leidingwerk.

Veelgestelde vragen

Wat kost een bouwkeet huren?

Al voor € 175,- per week huur je een mobiele kantine bij Rentwereld. Deze prijs kan schommelen door diverse factoren: de afleverlocatie, de huurperiode en de beschikbaarheid. Voor een exacte prijs kun je direct een offerte aanvragen voor een specifiek product.

Hoe breed is een schafkeet?

De breedte van ons model mobiele kantine is 230 cm.

Wat is schaftkeet?

Een schaftkeet, ook wel schaftwagen of mobiele kantine, is een mobiele voorziening waar mensen tijdens hun pauze droog en warm kunnen eten. Onze luxe mobiele kantines kunnen ook gebruikt worden als kantoor, opslagruimte of kleedkamer.

Is de mobiele kantine verzekerd?

Bij het huren van materieel van Rentwereld, rekenen wij aan de huurder/gebruiker altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag.

Waarvoor ben ik dan verzekerd?

Deze 8% verzekeringsbijdrage verzekert het materiaal voor het WAM-risico. Hierdoor is schade welke wordt toegebracht aan derden, standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder/gebruiker is uitgesloten van dekking; hiervoor is de huurder aansprakelijk. Meer informatie over verzekeringen en schade? [Bekijk dan onze huurvoorwaarden.]

Verhuren jullie ook andere mobiele voorzieningen naast een kantine?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Beschikken jullie ook over een verkoop assortiment?

Ja zeker! Bijna alle producten die wij verhuren, verkopen wij ook. Bekijk hier een greep uit ons assortiment:

Dealer van: