Mobiele keuken huren

Heb je tijdelijk een mobiele keuken nodig in verband met een verbouwing? Of heb je onverwacht extra kook- of kantineruimte nodig voor je personeel? Ga dan voor een kwalitatieve, praktische oplossing en kies voor een tijdelijke mobiele keuken van Rentwereld.

 • Volledig gemeubileerde keukens op wielen
 • Makkelijk en snel te plaatsen, klaar voor gebruik
 • Robuuste materialen met hoogwaardige afwerking
Bekijk producten
Meer

Mobiele keuken huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Welke oplossing kies jij?

Rentwereld is al jaren gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van mobiele keukens. Buiten het leveren van een tijdelijke keuken helpen we je ook graag bij het plaatsen en installeren.

Van alle gemakken voorzien

Wij hebben één type mobiele keuken te huur. Deze is standaard voorzien van onder andere:

 • Koel-vries combinatie
 • Combi-oven met magnetron
 • Elektrische kookplaat
 • Afzuigkap
 • Stopcontacten
 • Vaatwasser
 • Spoelbak
 • Voldoende kasten en laden
 • Tafel met 4 stoelen
 • Draai-kiepramen dubbel glas

Voor de aansluiting van uw mobiele keuken zijn twee 230V aansluitingen, wateraansluiting (koud water) en een afvoer nodig. De ingebouwde boiler verwarmt het koude water wat wordt aangevoerd.

mobiele keuken - meer info

Huren voor korte en lange periodes

Onze mobiele keukens zijn te huur voor minimaal een week. Voor bijvoorbeeld grotere projecten, tijdelijke huisvesting en grote verbouwingen, kunnen onze keukens ook worden ingezet voor langere periodes van meerdere maanden, of zelfs nog langer.

Waarom een mobiele keuken huren?

Een mobiele keuken huur je natuurlijk niet zomaar, vaak is dit het gevolg van een verbouwing of als extra voorziening bij een evenement of bedrijf. Je bent opzoek naar een extra stukje comfort voor een bepaalde periode waarin de gebruikelijke keuken buiten gebruik is. Kortom, een mobiele keuken huren is de perfecte oplossing om te kunnen (blijven) genieten van zelfbereide maaltijden.

Een mobiele keuken biedt onder andere uitkomst in de volgende situaties:

 • Een verbouwing van de bestaande keuken
 • Lekkage/waterschade in je keuken
 • Als kook- of kantinevoorziening voor personeel op een evenement 

Hoogwaardig, stijlvol en duurzaam

Al onze wagens en units zijn door ons, maar ook door onze fabrikanten en leveranciers, gebouwd met de nieuwste en meest duurzame en hoogwaardige materialen. Ook kijken we naar de markt en trends, om zo onze oplossingen te voorzien van de laatste innovaties en technieken. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenwereld, zijn we gespecialiseerd in het bouwen van robuuste wagens en units met een moderne en stijlvolle afwerking.

Hygiëne en schoonmaak

Bij het ontwerp en de bouw van onze wagens en units, houden we al rekening met intensief gebruik en dat alles makkelijk en hygiënisch schoon te houden is. Zo werken we bijvoorbeeld met gladde wanden, stevige en aflopende anti-slip vinylvloeren, ijzersterk meubilair, duurzaam kunststof in plaats van hout en robuust leidingwerk.

Blijf je thuis voelen in de mobiele keuken

Is de keuken voor jou de beste plek in huis? Dan bent je niet de enige. Veel mensen zien de keuken als de beste plek in hun huis. Het is namelijk de perfecte plek om de lekkerste gerechten klaar te maken en een gezellig samenzijn. Het kan voorkomen dat je tijdelijk geen gebruik kunt maken van uw keuken. Een mobiele keuken huren is de ideale vervanger hiervoor. Door een mobiele keuken huren houd je hetzelfde gevoel als in je eigen keuken, zonder buiten de deur te hoeven eten. Onze mobiele keukens zijn compact en daarom alleen geschikt voor particulier of kleinschalig gebruik en niet voor commercieel of professioneel gebruik.

Tijdelijke keuken huren bij verbouwing keuken

Het kan zo zijn dat je bestaande keuken toe is aan vervanging. De verbouwing die hierbij komt kijken, kan ervoor zorgen dat uw huidige keuken voor een bepaalde periode niet bruikbaar is. Ook in de periode van de verbouwing is er niets fijner dan genieten van een heerlijke avondmaaltijd in je eigen huis. Door een tijdelijke keuken te huren ben je van alle gemakken voorzien en hoef je niet iedere avond buiten de deur te eten. Een tijdelijke keuken kan voor ontzettend veel rust zorgen tijdens de drukte van de verbouwing.

Mobiele keuken huren voor kleinschalig kantinegebruik

Wordt de keuken in de bedrijfskantine verbouwd, waardoor er tijdelijk geen gebruik van kan worden gemaakt? Of heeft je bedrijf überhaupt geen keukentje in het gebouw en wil je het hiermee gaan proberen? Een mobiele keuken huren is de ideale oplossing voor. Bij ons kun je tijdelijk een mobiele keuken huren waarin personeel van alle gemakken wordt voorzien. Onze mobiele keukens zijn compact en daardoor niet geschikt voor commercieel of professioneel gebruik.

Tijdelijke keuken huren met spoed

Ook door andere omstandigheden zoals bijvoorbeeld een brand of schade, kan het zo zijn dat je keuken tijdelijk niet bruikbaar is. Ook bij dusdanig veel schade door andere oorzaken kan een keuken onbruikbaar worden. Er kan veel tijd overheen gaan tot de keuken is gerepareerd. Toch wil je zo snel mogelijk weer thuis kunnen koken. Bij ons kun je een tijdelijke keuken huren met spoed. Vaak kunnen wij binnen enkele uren de tijdelijke keuken op locatie afleveren en installeren. Je kunt er ook voor kiezen om de tijdelijke keuken zelf bij ons op te halen.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is het om een mobiele keuken te huren?

Bij Rentwereld huur je al vanaf € 175,- per week een mobiele keuken. Deze prijs is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren: de huurperiode, de afleverlocatie en de beschikbaarheid. Ontvangt u graag een specifiekere prijs? Vraag dan gerust een offerte op voor specifieke producten!

Waar mag een mobiele keuken neergezet worden?

Wanneer je een mobiele keuken huurt, omdat je bijvoorbeeld in een verbouwing zit mag je deze gewoon op je eigen grond plaatsen. Zet hem bijvoorbeeld achter in je tuin!

Heb ik een vergunning nodig?

Je hebt geen vergunning nodig wanneer je tijdelijk een mobiele keuken huurt. Je zet deze gewoon in je eigen tuin op je eigen grond.

Regelen jullie de water af- en aanvoer?

In principe dien je zelf voor de water af- en aanvoer te zorgen. Het gaat om een (koud)wateraansluiting met GeKa- of Gardena koppeling. Dit staat aangegeven bij de specificaties van het type mobiele keuken dat je wilt huren. Mocht deze wateraansluiting niet aanwezig zijn, dan kunnen wij dit verzorgen. Bijvoorbeeld middels schoon- en vuilwatertanks.

Regelen jullie de stroomvoorziening?

In principe dien je zelf voor de stroomvoorziening te zorgen. Het gaat om twee vrije groepen met een 230 volt aansluiting, eventueel meer vermogen. Dit kan verschillen per type en aantal voorzieningen. Is deze stroomvoorziening niet aanwezig? Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Bijvoorbeeld middels een mobiele stroomvoorziening.

Is de mobiele keuken verzekerd?

Wanneer je een mobiele keuken huurt rekenen wij een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Zo ben je verzekert voor het WAM-risico. Schade die veroorzaakt wordt door derden zijn hierdoor standaard verzekerd. Zaken van de huurder zijn niet verzekerd. Hiervoor is de huurder aansprakelijk. Voor meer informatie over verzekeringen en schade verwijzen wij je naar de huurvoorwaarden.

Is het mogelijk om de mobiele keuken langer te huren bij uitloop?

Wanneer je op tijd aangeeft langer gebruik te willen maken van de mobiele keuken, is dit vaak wel mogelijk. Uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Verhuren jullie ook andere mobiele voorzieningen naast keukens?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Is het ook mogelijk om een mobiele keuken te kopen?

Het is zeker mogelijk om een mobiele keuken te kopen! Daarbij is ons verkoop assortiment aan mobiele voorzieningen nog veel groter. Bekijk hier een greep:

Dealer van: