Mobiele kleedkamer huren

Onze mobiele kleedkamers zijn voor diverse doelen in te zetten. Eén van deze doelen is als mobiele kleedkamer voor de artiesten op jouw evenement. Maar hij is bijvoorbeeld ook te gebruiken als mobiele kantine, schaftwagen, vergaderruimte of tijdelijk kantoorpand.

  • Airco en verwarming
  • Ingebouwde toiletruimte die apart toegankelijk is
  • Dubbel glas zonwering in de grote kiepramen
Bekijk producten
Meer

Mobiele kleedkamer huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Levering in heel de Benelux
  • Ruime voorraad
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Een compleet uitgeruste mobiele kleedkamer huren doe je bij Rentwereld

Onze mobiele kleedkamers zijn comfortabele droge ruimtes. Ze beschikken over alle voorzieningen die artiesten in hun kleedkamer nodig hebben. De belangrijkste voorziening is misschien wel de airco en verwarming. Het kan enorm warm zijn op het podium tijdens een optreden. Het is dan fijn voor de artiest om na het optreden even rustig te zitten in een verkoelde ruimte. Zo bied je jouw artiesten comfort. Daarbij beschikt de kleedkamer over een keukenblok met wastafel en een koelkast. Zo kun je voordat de artiest zijn of haar kleedkamer in komt, het nodige eten en drinken al klaarzetten. De kleedkamer bevat een aparte toiletruimte. Dit geeft de artiest zijn privacy.

Eenvoudig en snel overal te plaatsen

Onze mobiele kleedkamers zijn écht mobiel. Ze staan namelijk op wielen. Zo kun je ze heel simpel op bijna alle plekken plaatsen. De voorzieningen in de mobiele kleedkamer dienen enkel voorzien te worden van stroom en een water aan- en afvoer. Wanneer dit is aangesloten, is de voorziening klaar om in gebruik te nemen. Hij draait dan vrijwel zelfstandig en je hoeft er bijna niet meer naar om te kijken!

Ontwerp en productie

Rentwereld biedt snelle levering en verzorgt de aansluiting van de mobiele kleedkamer(s) die je huurt. Maar daar houden onze diensten niet op. Wij willen enkel de beste materialen en hoogste kwaliteit aanbieden. Wij doen er alles aan om dit na te komen. Zo ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we zelf al onze voorzieningen. Zo weten we wat we aanbieden en hebben wij altijd de beste oplossingen in de Benelux.

Mobiele kleedkamer - stijlvol

Stijlvol, hoogwaardig en duurzaam

Onze mobiele kleedkamers zijn gebouwd in een nauw samenwerkingsverband tussen ons, onze fabrikanten en onze leveranciers. Ze beschikken over de nieuwste, duurzaamste en hoogwaardigste materialen op de markt. Door zelf betrokken te zijn bij het gehele proces, weten wij dat wij de beste kwaliteit bieden. Door de markt goed in de gaten te houden, zijn onze mobiele kleedkamers voorzien van de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en voorzieningen. Met een ruime ervaring, zijn wij specialisten in het maken van aanhangers en units met een mooie en stijlvolle afwerking.

Schoonmaak en hygiëne

Tijdens het bouwproces van de mobiele kleedkamer wordt al rekening gehouden met het hygiënisch aspect. Je wilt je artiesten natuurlijk wel een schone en hygiënische ruimte aanbieden. Rentwereld zorgt ervoor dat de mobiele kleedkamers simpel schoon te maken en schoon te houden zijn. Denk hierbij aan het gebruik van gladde wanden, aflopende anti-slip vinylvloeren, sterk meubilair en duurzaam kunststof. Door deze toepassingen is de kleedkamer gemakkelijk schoon te maken.

Dealer van: