Lekker eten op het WK hockey in het Wagener Stadion in Amstelveen

Het WK hockey voor dames in 2022 nam plaats in juli. Deze editie is deels georganiseerd in Nederland en deels in Spanje. Een enorm leuk en sportief evenement, dat dus ook op Hollandse bodem heeft plaatsgevonden. Wij zijn trots te mogen zeggen dat onze hoge kwaliteit vriescellen hebben bijgedragen aan een succesvol toernooi!

Verder lezen

Vriescel huren?

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Landelijke dekking
 • Scherpe prijzen
 • Professioneel advies

Verloop van het WK

De wedstrijden van het WK waren mooi verdeeld over Nederland en Spanje. Alle teams in poule A (met Nederland) en poule B speelden hun poulefase in het Wagener Stadion in Amstelveen. De teams in poule C (met Spanje) en poule D speelden alle wedstrijden in de poulefase in het Olympische Stadion in Terrassa. Zo hoefden de fans geen wedstrijd te missen van hun hockeydames.

Juli was een lekkere, warme maand. Geen verrassing dat de organisatoren op zoek waren naar goede vriescellen. Zij wilden natuurlijk dat het publiek dat het hockeyspel kwam bewonderen, een uitgebreid assortiment aan etenswaren aangeboden kregen.

Zij namen dan ook contact op met Rentwereld. Bij dit mooie evenement hebben wij ervoor gezorgd dat het verkoopassoriment kwalitatief goed was en bleef. Dit met onze hoge kwaliteit vriescellen.

Waarom een vriescel huren?

Dé oplossing wanneer je tijdelijk een vriezer of eventueel een extra vriezer nodig hebt. Wij bieden voor ieder wat wils met ons brede aanbod aan verschillende typen koel- en vrieseenheden.

Naast het huren van een vriescel kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een vriesaanhanger. Deze zijn nóg mobieler dan onze cellen. Of misschien bent u op zoek naar koelmogelijkheden. Wij bieden ook koelcellen en -aanhangers aan in ons verhuurassortiment.

Bij Rentwereld ben je altijd zeker van snelle service en levering. Dit geldt ook voor spoedgevallen. Want niets is zo vervelend dan een vriezer die plotseling kapotgaat. Wij beschikken enkel over betrouwbare, robuuste vriescellen. Daarbij zijn hun vrieskwaliteiten enorm hoog door de uitstekende Govi-koelmotoren en de sterke isolatie.

Afhankelijk van de specificaties van de betreffende voorziening, hebben onze vriescellen een laadvermogen van 720kg tot 1910kg! Genoeg vermogen dus om een grote hoeveelheid voedsel lekker houden. Daarbij zijn onze koelcellen altijd voorzien van:

 • Aansluitkabel (230V)
 • Degelijk hang- en sluitwerk
 • Binnenverlichting
 • Lange instap, perfect voor een rolcontainer
 • Degelijke vloer
 • Bijkomende dienst: wij plaatsen de mobiele cel op de gewenste plek met onze heftruck

Mocht het niet mogelijk zijn om de kabel ergens aan te sluiten, bieden wij de optieom een eigen stroomvoorziening erbij te huren.

Groot succes voor de hockeydames

Niet alleen het evenement zelf was een groot succes. De Nederlandse dames hebben een topprestatie neergezet. De dames hadden een overduidelijke eerste plek behaald in de poulefase. Dit deden zij door alle wedstrijden in deze fase te winnen! Hierop speelden zij in de kwartfinale tegen België, die ze versloegen met 3-1.

Er volgden een nerveuze wedstrijd tegen Australië, ook deze won Nederland. Voor de dertiende keer plaatsten de Nederlandse hockeydames zich voor de finale van het WK. In de finale kwamen zij tegenover Argentinië te staan. Nederland was veel sterker en won met 3-1.

Een enorm groot succes voor de hockeydames. Daarbij zijn wij trots dat wij hebben mogen bijdragen aan een geslaagd en succesvol WK toernooi. Dit met onze kwalitatief hoge en mobiele vriescellen!

Veelgestelde vragen

Ik ben op zoek naar een permanente oplossing. Hebben jullie ook voorzieningen in de verkoop?

Ja zeker, het verkoop assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje:

Dealer van: