Rentwereld: méér dan verhuur

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van mobiele voorzieningen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, goede materialen en een praktische oplossing. Wij geloven namelijk in het zijn van een betrouwbare partner die nét even dat stapje extra zet. Zowel in kwaliteit en techniek, als op het gebied van service en aandacht voor wat we doen.

Of je nu tijdelijk je badkamer niet kunt gebruiken vanwege een verbouwing, of een tijdelijke woonoplossing, frietwagen, koelwagen of sanitaire voorziening zoekt, wij zorgen ervoor dat je altijd weer door kunt. Gewoon goed doordacht, snel en zonder gedoe.

Hiermee zijn we binnen de verhuurwereld binnen slechts enkele jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste partijen in de Benelux. We zijn daarmee niet alleen een graag geziene gast en een betrouwbare partner in de evenementenbranche, maar ook voor agrarische bedrijven, particulieren, industrie, grondverzet, horeca, cateraars, fruittelers, bouw- en infra ondernemingen, overheden en recreatiebedrijven.

Alles onder één dak en centraal in de Benelux, vanuit Culemborg. Wel zo handig!

Wat we beloven

Gewoon doen wat we beloven, maar dan nét even met dat extra stapje.

Rentwereld

Hoogwaardige en nieuwe materialen

Al onze producten worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd en zijn gebouwd om een leven lang mee te gaan. Hierdoor zijn wij altijd kritisch op de huidige standaard en dwingen we onszelf om altijd weer op zoek te gaan naar de nieuwe innovaties en technieken.

Hygiënische en brandschone voorzieningen

Als je iets bij ons huurt, krijg je een brandschoon product geleverd. We bouwen onze oplossingen zo dat deze ook goed en gebruiksvriendelijk zijn om te onderhouden en schoon te maken.

Ruim assortiment met scherpe prijzen

Doordat wij het gehele proces van ontwikkeling en productie, tot aan logistiek en onderhoud zelf beheren, zijn onze lijnen kort en zijn we dus in staat om ons ruime assortiment tegen een scherpe en eerlijke prijs aan te bieden.

Complete ontzorging in projecten en maatwerk

Of het nu gaat om het plaatsen van één badkamer vanwege een verbouwing, de volledige sanitaire infrastructuur voor een evenement óf de tijdelijke huisvesting van 150 seizoensmedewerkers… wij zorgen voor de infrastructuur die nodig is. Van aan- en afvoer tot stroomvoorziening en logistiek.

Persoonlijke aandacht en flexibele service

Gemoedelijkheid en openheid ons in het bloed. We denken en werken enthousiast mee met de ideeën en gedachten van onze klanten en hechten veel waarde aan extra aandacht voor de juiste zaken en persoonlijk contact.

24 uursservice voor spoed en calamiteiten

Onze voorzieningen zijn erop gebouwd om onder de meest intense omstandigheden, betrouwbaarheid te bieden. Komt het toch voor dat er een storing is of heb je met spoed een sanitaire- of koel/vriesvoorziening nodig? Dan gaan wij direct voor je aan de slag en kunnen we vaak vrijwel direct leveren.

Uitgebreid verhuur- en verkoopassortiment

Wat rond 2014 begon met de bouw en verhuur van één enkele frietwagen, is vandaag de dag uitgegroeid tot een multidisciplinair verhuur- en verkoopbedrijf met een zeer uiteenlopend assortiment en ruim 4500 m2 aan bedrijfsruimte en mobiele voorzieningen, waaronder alleen al ruim 80 mobiele woonunits!

Onze korte lijnen en partnerships met merken zoals Easywagon, vormen het hart van onze business. Hierdoor kunnen we snel schakelen en ben je ons altijd aan het juiste adres voor de huur of aanschaf van nieuwe en/of gebruikte voorzieningen. Al onze producten zijn jong, van duurzame kwaliteit, goed onderhouden en direct inzetbaar tegen de juiste prijs.

Een greep uit ons verhuur assortiment:

Een greep uit ons verkoop assortiment:

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en hardwerkende collega’s om ons team te versterken. Zie jij jezelf in ons team passen? Check dan onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Dealer van: