Plaskruizen huren

Ga wildplassen tegen en huur een plaskruis van Rentwereld. Onze plaskruizen zijn zeer compact, ruimtebesparend en makkelijk te plaatsen.

  • Lichtgewicht
  • 400 liter capaciteit (+/-  1300 plasbeurten)
  • Makkelijk schoon te houden
Bekijk producten
Meer

Plaskruizen huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Plaszuilen plaatsen

Een plaszuil is gemaakt van een lichtgewichtmateriaal. Hierdoor is zowel het plaatsen als het verplaatsen van de plaszuil zo gebeurd. De plaszuilen beschikken over een grote opslagtank. Hierdoor hoeven ze niet aangesloten te worden op het riool. Dit zorgt ervoor dat de plaszuilen overal op ieder terrein in te zetten zijn. Ieder plaszuil beschikt over een eigen tank van 400 liter. Dit betekent dat er ongeveer 1300 plasbeurten gedaan kunnen worden op één plaszuil. Bij ons kun je één plaszuil huren, maar ook meerdere tegelijk.

Een ander voordeel van een plaskruis huren voor evenementen is dat de gewone toiletten minder worden belast. Hierdoor blijven deze schoner en hygiënischer. Dit is frisser en hygiënischer voor de gasten en bezoekers. Ook kun je de plaskruizen eenvoudig schoonhouden.

plaskruis-meer-informatie-rentwereld

Kros uriniors huren

Wij hebben veel plaszuilen in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij je evenementen of aanvraag altijd van voldoende plaszuilen voorzien. Naast plaszuilen kunnen wij evenementen, van klein tot groot, ook van toiletwagens, kassa-units, koelaanhangers en frietwagens voorzien.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van plaskruizen?

Je wil graag een plaskruis huren, maar hebt geen idee wat de prijs hiervoor is? Bij Rentwereld huur je al een plaskruis vanaf € 75,- per dag. Deze prijs is echter geheel afhankelijk van de huurperiode, afleverlocatie en de beschikbaarheid. Ontvang je het liefst een prijs op maat? Vraag dan hier een gratis vrijblijvende offerte aan voor een specifiek product.

Hoeveel toiletten op een festival?

Op het evenemententerrein reken je vaak één toilet per 75 tot 100 bezoekers met een minimum van twee toiletten. Hiervan kun je maximaal 25% laten bestaan uit urinoirs of plaskruizen.

Welke locaties zijn geschikt voor plaskruizen?

Doordat de plaskruizen beschikken over een grote opslagtank hoeven de plaskruizen niet op het riool aangesloten te worden. Dit maakt elke locatie geschikt.

 

Waarop moeten de plaskruizen worden aangesloten?

De plaskruizen hoeven niet aangesloten te worden. De plaskruizen bevatten een grote opslagtank. Ieder plaszuil beschikt over een eigen tank van 400 liter.

Zijn de plaskruizen verzekerd?

Ja. De plaskruizen zijn verzekerd voor het WAM-risico. Hiervoor rekenen wij een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Voor schade aan zaken van de huurder ben je niet verzekerd. Voor meer informatie over verzekeringen en schade kan je onze huurvoorwaarden raadplegen.

Mocht ik de plaskruizen langer nodig hebben, is dit mogelijk?

Dat kan, afhankelijk van beschikbaarheid. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij kijken of het mogelijk is.

Verhuren jullie nog andere voorzieningen voor mijn event?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Geen probleem! Rentwereld beschikt ook over een breed verkoop assortiment aan mobiele voorzieningen:

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: