Sanitair huren

Plug & play mobiel sanitair, vrijwel overal snel en makkelijk te plaatsen én te installeren. Diverse modellen en een ruime voorraad toiletwagens, sanitaire units, badkamers en douchecabines.

  • Altijd comfortabel, hygiënisch en brandschoon sanitair
  • Snelle levering en service, ook voor spoedgevallen
  • Hoogwaardige afwerking en de nieuwste materialen
  • Wij bieden voor iedere sanitaire uitdaging een oplossing
Bekijk producten
Meer

Sanitaire voorziening huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Huren voor korte en lange periodes

De meeste van onze mobiele sanitaire voorzieningen zijn te al te huur per dag, weekend of week. Voor bijvoorbeeld grotere projecten, tijdelijke huisvesting en grote verbouwingen, kunnen onze wagens en units ook worden ingezet voor langere periodes van meerdere maanden, of zelfs nog langer.

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Vrijwel al onze voorzieningen zijn aanhangwagens of units. Dit betekent dat ze ofwel op wielen staan, ofwel op een frame wat met een heftruck of forklift geplaatst kan worden. Alle voorzieningen hebben enkel een stroomvoorziening en water aan- en afvoer nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de voorziening vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

Eigen ontwerp en productie

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van mobiele voorzieningen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, goede materialen en een praktische oplossing. We ontwerpen, ontwikkelen en bouwen onze totaaloplossingen zelf, zodat we een uniek verhuur- en verkoopassortiment te bieden voor onze klanten in de Benelux.

sanitair huren - meer informatie 2

Hygiëne en schoonmaak

Bij het ontwerp en de bouw van onze wagens en units, houden we al rekening met intensief gebruik en dat alles makkelijk en hygiënisch schoon te houden is. Zo werken we bijvoorbeeld met gladde wanden, stevige en aflopende anti-slipvinylvloeren, ijzersterk meubilair, duurzaam kunststof in plaats van hout en robuust leidingwerk.

Particulier huren

Van een nieuwe keuken of badkamer word je waarschijnlijk erg blij, maar tijdens de verbouwing is deze natuurlijk niet te gebruiken. Een mobiele keuken of badkamer van Rentwereld kan dan uitkomst bieden, je bent dan niet afhankelijk van anderen. Een verbouwing kan namelijk al gauw meerdere maanden duren. Én wanneer je thuis een feestje geeft, is een toiletwagen een ideale oplossing zodat je gasten niet door het huis hoeven.

Agrarische bedrijven

Veel agrarische bedrijven zoals groente- en fruittelers, werken in de oogstseizoenen met seizoensmedewerkers die een voor een langere periode werk verrichten op de boerderij. Op de eerste plaats wil je dat men zich thuis voelt, maar ook dat zij van alle gemakken zijn voorzien. Hierin bieden we naast totaaloplossingen voor tijdelijke woonruimte, ook verschillende typen sanitaire voorzieningen zoals toiletwagens en mobiele badkamers.

Recreatieparken en campings

In de hoogseizoenen is het voor de recreatiewereld van belang dat er nette, schone en voldoende voorzieningen zijn voor vakantiegangers. Met name voor het tijdelijk inzetten van extra sanitaire voorzieningen zoals badkamers en afzetunits, is Rentwereld de ideale samenwerkingspartner voor campings, vakantie- en bungalowparken.

sanitair-interieur-in-tekst

Overheden, infra- & bouwbedrijven

Verschillende bedrijven en instanties weten Rentwereld vaak te vinden voor het leveren en plaatsen van tijdelijke voorzieningen. Dit varieert van toiletvoorzieningen en douchecabines bij wegwerkzaamheden en bouwplaatsen, tot handwasstations en mobiele badkamers.

Evenementen en festivals

We zijn een vaak en graag geziene gast op verschillende evenementen en festivals. Voor een zorgeloos evenement is het natuurlijk van groot belang dat je over de benodigde faciliteiten beschikt. Door onze jarenlange ervaring met zowel grote als kleine evenementen, kunnen wij perfect naast jou op de organisatiestoel gaan zitten als het gaat om complete ontzorging op sanitair gebied.

Horeca- en cateringbedrijven

Als horecaondernemer wil je altijd het meest comfortabele en hygiënisch schone sanitair bieden voor je gasten. Wanneer om welke reden dan ook je eigen sanitair niet toegankelijk is, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing, storing of lekkage, wil je toch dat je gasten comfortabel gebruik kunnen maken van een toilet. Ook wanneer je bijvoorbeeld extra toiletruimte nodig hebt voor je terras of op locatie, voor een catering bij mensen thuis of in een bedrijf.

Veelgestelde vragen

Zijn er naast de huursom nog extra kosten?

Standaard bijkomende kosten zijn de BTW, een waarborgsom en 8% verzekeringsbijdrage over het totale huurbedrag. Voor plaatsing, installatie en ophalen door Rentwereld, worden ook transportkosten berekend (vanaf €0,70 per kilometer).

Kan ik een sanitaire voorziening ook zelf komen ophalen?

Ja, onze wagens kunnen op onze locatie in Culemborg worden opgehaald. Zorg er dan voor dat je naast een auto met trekhaak, ook een 13-polige stekker aan je auto hebt. Voor wagens lichter dan 750 kg (lege gewicht + laadvermogen) heb je een witte kentekenplaat nodig en mogen zonder aanhangerrijbewijs (BE) worden vervoerd. Voor het ophalen van wagens van meer dan 750 kg (tot 3500 kg), dien je wél in het bezit te zijn van een aanhangerrijbewijs (BE). Deze wagens zijn tevens voorzien van een eigen kenteken.

Moet ik zelf voor water aan- en afvoer zorgen?

Ja, voor de watertoevoer dient een (koud)wateraansluiting met GeKa- of Gardena koppeling, aanwezig te zijn. In onze woonunits, zit een ingebouwde boiler die ervoor zorgt dat het water voor het douchen wordt verwarmd. Veel modellen zijn ook uitgevoerd met een interne vermaalpomp, waardoor de afvoer direct (binnen 5 meter) op het riool kan worden aangesloten. Kijk hiervoor goed bij de specificaties van het type voorziening wat je wilt huren.

Wat als ik geen water aan- en afvoer heb op mijn locatie?

Dan kunnen wij dit verzorgen, bijvoorbeeld middels schoon- en vuilwatertanks. Dan komen we graag eerst met je in contact om te kijken welke oplossing het beste past voor jouw vraag!

Moet ik zelf voor stroom zorgen?

Ja, wij vragen je rekening te houden met minimaal twee vrije groepen met een 230V – 16A aansluiting, eventueel meer vermogen verschilt per type voorziening en het aantal voorzieningen wat je huurt. Lukt dit niet of is er geen stroom aanwezig? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij zorgen voor een eventuele mobiele stroomvoorziening.

Hoe zit het met verzekering?

Bij het huren van materieel van Rentwereld, rekenen wij aan de huurder/gebruiker altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Deze 8% verzekeringsbijdrage verzekert het materiaal voor het WAM-risico. Hierdoor is schade die wordt toegebracht aan derden, standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder/gebruiker is uitgesloten van dekking; hiervoor is de huurder aansprakelijk.

Hoe hoog is de waarborgsom en waarvoor betaal ik deze?

De hoogte van de waarborgsom verschilt per type voorziening en is in de meeste gevallen gelijk het eigen risico van de verzekering. Wij vragen deze waarborgsom om eventuele schade (veroorzaakt door de huurder) en de daarbij horende kosten, te kunnen verrekenen met de huurder/gebruiker.

Een verbouwing of evenement loopt uit en/of ik wil de sanitaire voorzieningen langer huren, kan dat?

Ja, dat kan. Uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid. Dit is meestal geen probleem, indien je het tijdig aan ons doorgeeft zodat we dit goed kunnen inplannen!

Moet ik de sanitaire voorzieningen zelf schoonmaken na gebruik?

Ja. Indien de voorzieningen niet schoongemaakt zijn, zullen wij deze schoonmaakwerkzaamheden verrichten en dus ook de bijbehorende kosten daarvoor in rekening brengen.

Verhuren jullie naast sanitaire mobiele voorzieningen nog andere voorzieningen?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Hebben jullie naast mobiele voorzieningen in de verhuur, ook voorzieningen in de verkoop?

Ja zeker, ons verkoop assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Dealer van: