Sanitair unit kopen

Met onze sanitair units ben je altijd voorzien van schoon en hygiënisch sanitair. Wij helpen uiteenlopende partijen in het voorzien van sanitair. Van campings en vakantieparken tot bijvoorbeeld ziekenhuizen.

  • Standaard assortiment direct leverbaar
  • Maatwerk mogelijk
  • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden
Bekijk producten
Meer

Sanitair unit kopen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • Levering in heel de Benelux
  • Scherpe prijzen
  • Ruime voorraad
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Compact en van alle gemakken voorzien

De sanitair units van Rentwereld zijn slim en compact ingericht en hierdoor voorzien van alle gemakken. Door ons plug & play systeem zijn de units bijna overal te plaatsen, simpel aan te sluiten en snel in gebruik te nemen. Onze standaardmodellen beschikken over complete voorzieningen.

Denk hierbij aan een inloopdouche, een hangtoilet, een badmeubel, een zwarte antislip vinyl vloer en een elektrische boiler Dit zijn enkel nog maar de standaardvoorzieningen waar elk model uit onze voorraad over beschikt. Bekijk de modellen zelf en kom erachter welke het best past bij jouw situatie.

Maatwerk sanitair unit kopen?

Mochten onze standaardmodellen niet voldoen aan je eisen, heb je bij Rentwereld altijd de mogelijkheid tot maatwerk. Laat ons weten wat je graag anders ziet of welke wensen je nog meer hebt. Welk formaat heb je bijvoorbeeld nodig? Of aan welke opties zat je te denken, van het aantal toiletten tot het aantal douches tot het aantal fonteintjes. Wij gaan voor jou aan de gang om dé perfecte sanitaire unit te maken.

Sanitair unit kopen voor camping of vakantiepark

Een sanitair unit biedt in vele gevallen een oplossing. Op vakantieparken willen gasten bijvoorbeeld steeds vaker privé sanitair. Met onze units bied je jouw campinggasten een eigen badkamer.

Misschien kom je in het hoogseizoen net wat sanitaire voorzieningen te kort. Ook dan bieden onze units dé perfecte oplossing. Elk jaar weer kun je onze units inzetten als extra voorzieningen wanneer je vakantiepark volgeboekt is. Zo kun je al jouw gasten altijd schoon en hygiënisch sanitair bieden!

Eigen ontwerp en productie zorgt voor kwaliteit

De dienstverlening van Rentwereld houdt niet op bij het verhuren en verkopen van mobiele voorzieningen. Om de hoogst kwaliteit te waarborgen, ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we onze voorzieningen zelf. Door dit zelf te doen, is het ook altijd mogelijk voor jou om voor maatwerk te kiezen.

Waarom een sanitair unit kopen bij Rentwereld?

Vanaf het begin van de productie, houden wij er al rekening mee dat de units intensief gebruikt zullen worden. Daarom is het van groot belang dat ze eenvoudig schoon te houden zijn. Al vanaf het ontwerp en de bouw van de wagens denken we hierin met je mee. Zo maken wij gebruik van gladde wanden, stevige en aflopende antislip vinylvloeren, duurzaam kunststof en robuust leidingwerk. Zo weet je dat jouw sanitair unit lang meegaat en goed schoon te houden is.

Dealer van: