Rentwereld verbetert bezoekerservaring bij Fundustry Adventures met maatwerk sanitaire oplossing

Steeds vaker krijgen wij de vraag voor specifieke wensen en toepassingen als het gaat om sanitaire units, toiletgebouwen, oplossingen in huisvesting en andere tijdelijke of semi-permanente faciliteiten. Deze wensen zijn vaak uiteenlopend en vragen steeds weer om een andere benadering.

Zo klopte onlangs ook Fundustry Events bij ons aan. Vanuit 7 locaties in Nederland en één in Antwerpen, organiseren zij op hun unieke plekken de vetste groepsuitjes. Van vrijgezellenfeest en bedrijfsuitje tot kinderfeestje en familiedag.

Meer informatie

Op zoek naar maatwerk sanitair?

 • Specialist in speciaalbouw
 • Alleen de nieuwste materialen
 • Eigen engineering en productie
 • Duurzame oplossingen
 • Comfortabel en hygiënisch

Avontuurlijke uitjes voor groepen

Op een van deze locaties in Ewijk, bij Nijmegen, ontvangen zij met name in de hoogseizoenen (zoals nu) veel groepen tegelijkertijd en achter elkaar. Op een oude boerderij bij recreatieplas de Groene Heuvels komen de verschillende groepen voor een potje paintball en actie in het klimpark, maar ook voor escaperooms, kinderfeestjes, teambuilding games en workshops.

De monumentale boerderij is omgetoverd tot een geweldige evenementenlocatie. Als je een groepsuitje zoekt op een écht bijzondere locatie, is dit ‘the place to be’. Rondom de boerderij wordt op 2 enorme velden paintball gespeeld. Met alle denkbare objecten om je in of achter te verschuilen: boten, boomhutten en autowrakken.

De boerderij is geschikt voor groepen tot maximaal 150 personen en biedt alle denkbare mogelijkheden voor het perfecte bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, reünie, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest.

Sanitaire uitdaging

Om alle bezoekers en deelnemers een optimale gastbeleving te bieden, is een goede en comfortabele sanitaire voorziening natuurlijk noodzakelijk. Vanwege de aanhoudende drukte en pieken in de hoogseizoenen, was Fundustry genoodzaakt om te kijken naar opties voor extra sanitaire voorzieningen zoals toiletten en douches buiten de bestaande bouw.

Comfortabel opfrissen na een activiteit

De wens was om extra voorzieningen te realiseren waar bezoekers zich kunnen opfrissen na bijvoorbeeld een paintball sessie, Highland game of andere activiteit. Speciaal voor deze uitdaging hebben we een sanitair gebouw met twee douches en drie toiletten ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Doordat dit een afzet containermodel is, is deze makkelijk te plaatsen en na plaatsing ook direct te installeren en te gebruiken. Daardoor zit een opdrachtgever nooit lang tegen een verbouwing of ‘bouwput’ aan te kijken. Dit heeft ook weer een positief effect op de bezoekerservaring.

Duurzame sanitaire unit die van alle gemakken is voorzien

Voor Fundustry produceerden en plaatsten we deze plug & play afzetmodel mobiele douche- en toiletcontainer met 2 doucheruimten en 3 toiletruimten. De unit is voorzien van boilers, douches met thermostaatkraan, hangtoiletten met wastafel en spiegel, verwarming en kleedruimte met kledinghaakjes en bankje.

 • 2 douches en 3 toiletten
 • Ideaal als sanitair gebouw
 • LED-indicatoren rood-groen voor bezet of vrij
 • Douches met glazen deur, kleedruimte met verwarming, bankje en schapjes
 • Toiletten met wasbak, spiegel en verwarming
 • Ingebouwde 26 liter boiler per doucheruimte

Sanitaire oplossingen voor alle doeleinden

Mede door de realisatie en installatie van dit sanitair gebouw, hebben we weer een mooie stap gezet in de verdere ontwikkeling van onze eigen engineering en productie. Zo bouwen wij ook oplossingen op maat voor bijvoorbeeld campingdouches en privé sanitair op campings.

Heb je een camping, accommodatie, recreatiepark, haven of andere recreatieve plek en ben je op zoek naar extra, comfortabele, hygiënisch schone en efficiënte uitbreiding van de sanitaire voorzieningen?

Al onze voorzieningen worden in eigen productie gemaakt of in samenwerking met exclusieve fabrikanten waar we Benelux-importeur en dealer van zijn. Hierdoor kunnen we garanderen dat je altijd de hoogste kwaliteit, de laatste duurzame innovaties en de ideale oplossing krijgt die naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Investeer in duurzame mobiele voorzieningen met Rentwereld.

Dealer van: