Succesvolle deelname aan Fruitteelt Vakbeurs en Aardbeiendag

‘Pluk de vruchten’ van tevreden medewerkers en comfortabele woon- en sanitaire voorzieningen. Op 10 januari stonden wij met deze boodschap op de Aardbeiendag in ‘s-Hertogenbosch en op 24 en 25 januari op de Fruitteelt Vakbeurs in Houten.

Jaarlijks behoren deze beurzen tot de meest vooraanstaande evenementen voor professionals in de fruitteelt, waarbij de Aardbeiendag zich richt op aardbeienteelt en de Fruitteelt Vakbeurs zowel zacht- als hardfruit belicht.

Verder lezen

Woonunit huren?

  • Volledig uitgeruste mobiele woning
  • 4-persoons unit met twee slaapkamers en stapelbedden
  • Keuken incl. oven, afzuigkap, koelkast en 4-pits gasstel
  • Badkamer met douche en hangtoilet
  • Voorzien van sanibroyeur, verwarming en boiler

Tijdelijke huisvesting in de fruitteelt

In de drukke oogstseizoenen maken fruitteeltbedrijven vaak gebruik van buitenlandse seizoensmedewerkers. Voor de tijdelijke huisvesting van deze arbeidskrachten bieden onze mobiele woonunits een ideale oplossing. Soms volstaat een extra sanitaire voorziening, zoals een mobiele badkamer, wanneer huisvesting al geregeld is.

Aardbeiendag

Met bijna 750 deelnemers en bezoekers bood de Aardbeiendag een inspirerend programma en een drukbezochte beursvloer. In het 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch stonden duurzaam telen en toekomstgericht ondernemen centraal. Naast aandacht voor leveranciers en technische innovaties, presenteerden wij oplossingen voor tijdelijke huisvesting en mobiel sanitair tijdens piekmomenten in het oogstseizoen.

Fruitteelt Vakbeurs

Als enige meerdaagse vakbeurs voor professionele fruittelers trok de tiende editie van de Fruitteelt Vakbeurs in Expo Houten meer dan 135 standhouders en talloze bezoekers. De sfeer was uitstekend, innovaties waren prominent aanwezig, en de toekenning van het predicaat ‘Koninklijk’ aan de NFO vormde de kers op de taart.

Terwijl we op de Aardbeiendag met een informatiestand aanwezig waren, pakten we op de Fruitteelt Vakbeurs groots uit met een heus ‘Rentwereld-plein’. Hier presenteerden we onze mobiele woonunit type 733, mobiele badkamer type 217, dubbele mobiele badkamer 418, 1+1 vacuüm toiletwagen en onze nieuwste 20ft douchecontainer met vier afgesloten doucheruimten.

Pluk de vruchten van comfortabele huisvesting en sanitair – wij maken het verschil voor jouw seizoensmedewerkers.

Veelgestelde vragen

Verhuren jullie meer dan alleen woonunits?

Ja zeker, het verhuur assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Hebben jullie ook een verkoop assortiment?

Absoluut! Ook voor de permanente mobiele oplossing ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide assortiment:

Dealer van: