Toiletwagen huren

Plan je spoedig een event of heb je een extra wc wagen of ruimte nodig voor een korte tijd voor je bedrijf? Fijne en nette toiletten zijn dan altijd een must.

Ook mogelijk zonder aan- en afvoer!

  • Brede keuze aan toiletwagens voor kleine groepen en grote events
  • Alleen het nieuwste materieel met eersteklas afwerking
  • Snelle levering, ook voor spoedjes
  • Makkelijk te (ver)plaatsen en direct klaar voor gebruik
Bekijk producten
Meer

Toiletwagen huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • Levering in heel de Benelux
  • Ruime voorraad
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Welke toiletwagen kies jij?

Rentwereld is al jaren expert in de verhuur en verkoop van toiletwagens, van kleine tot grote, van heren tot dames toiletten. Buiten het leveren van een toiletwagen aan kleine en grote evenementen, particulieren en bedrijven, helpen we je ook graag bij het plaatsen en klaarmaken, of dit nu in het weiland, op de oprit of direct voor de deur is.

Onze scherpe prijs is in euro exclusief de btw.

Prettig en standaard ruim

Rentwereld heeft diverse type toiletwagens te huur. De grootte van het event of het aantal personen dat gebruik gaat maken van de mobiele toilet bepaalt, welk model voor u het best is. De toiletwagens zijn slim en duurzaam gebouwd zodat de plaatsing en het gebruik eenvoudig is. Dit komt door het plug & play idee. Voor de aansluiting van een toiletwagen is een 230V, water (koud water) en een afvoer aansluiting nodig. De lengte van de aan- en afvoer en afstand van het riool, hangt af van het type toiletwagen. Indien er geen riool of toevoer van water is, kunnen wij hiervoor zorgen door tanks met schoon en vuil water in te zetten op locatie.

toiletwagen-meer-informatie-rentwereld-.jpg

Huren voor korte en lange periodes

Onze toiletwagens zijn te al te huur per dag, weekend of week. Voor grote projecten, events en festivals die meer dagen duren of grote verbouwingen, kunnen onze wagens worden gebruikt voor een lange tijd. Denk hierbij gerust aan maanden, of zelfs nog langer.

Toiletwagen huren voor een event

Het maakt niet uit wat voor event je plant. Het is altijd van groot belang dat er genoeg wc’s zijn voor de gasten van uw event. Om hiervoor te zorgen kun je een toiletwagen huren. De toiletwagen is altijd voorzien van een dames- en een heren toilet. Deze zijn geplaatst in ruimtes apart van elkaar. Beide ruimtes zijn voorzien van een wasbak met kraan, spiegel en kast.

Na afloop van het event is de wagen goed schoon te maken met een tuinslang. De toiletwagens zorgen ervoor dat uw event tot op de details goed geregeld is. Rentwereld biedt diverse schikkingen in de  toiletwagens. Denk aan een wagen met toiletten voor dames + 1 heren toilet en urinoirs. Kijk eens rond in ons assortiment.

Hygiëne en schoonmaak

Bij het ontwerp en de bouw van onze wagens en units, houden we al rekening met veel gebruik en dat alles makkelijk en goed schoon te houden is. Zo werken we met gladde wanden, anti-slip vinyl vloeren die stevig zijn en aflopen, sterk meubilair, duurzaam kunststof in plaats van hout en robuust leidingwerk.

Toiletwagen huren - hoogwaardig en stijlvol

Hoogwaardig, stijlvol, en duurzaam

Al onze wagens en units zijn door ons, maar ook door onze makers en verstrekkers, gebouwd met de nieuwste en meest duurzame en hoge kwaliteit materialen. Ook kijken we naar de markt en trends, om zo onze uitkomsten te voorzien van de laatste snufjes en technieken. Door onze ruime ervaring in de wereld van events, zijn we expert in het bouwen van robuuste wagens en units met een afwerking die modern en stijlvol is.

Toiletwagen huren bij schade of verbouwing

Heb je door een situatie zoals een brand, issues met het riool of een verstopping een tijd geen toegang tot de wc? Of is het een voorziene situatie zoals een verbouwing, waardoor de wc’s een tijd niet te gebruiken zijn? Een toiletwagen huren is dan het perfecte antwoord. Doordat wij diverse moderne toiletten hebben en urinoirs met automatische spoelfunctie, kunnen de gebruikers van het toilet gaan zoals zij dat thuis gewend zijn.

Met spoed een toiletwagen huren

Een lekkage in huis of in het bedrijf is heel vervelend, maar het wordt nog erger wanneer je hierdoor soms enkele weken geen gebruik kunt maken van het toilet. Door een toiletwagen met spoed te huren is dit probleem weer snel opgelost. Wij leveren vaak binnen enkele uren, het probleem is daarmee vaak tijdelijk opgelost. Voor spoed bij je luxe toiletwagen zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Toiletwagen zonder aan- of afvoer

Met de nieuwe techniek is het zelfs mogelijk om een toiletwagen te huren waar geen aan- en afvoer voor nodig zijn. Onze vacuüm toiletwagen is dé toekomst. Zonder aan- en afvoer kun je 600 keer doorspoelen! Deze toiletwagen is ideaal voor langdurige bouwprojecten, weg- en spoorwerkzaamheden, enz. Het enige wat je nodig hebt, is stroom.

Toiletwagen huren - optionele accessoires

Optionele accessoires

Wanneer je een toiletwagen van Rentwereld huurt, sluiten wij deze ook voor je aan. Wij adviseren je in welke optionele accessoires jij nodig hebt in jouw situatie. Van kabelgoten om kabels netjes weg te werken, tot verdeelkasten.

Wij gaan pas weg wanneer de toiletwagen naar behoren werkt!

Niet alleen een toiletwagen huren? Geen probleem!

Plan je spoedig een event en wil je daarvoor een mobiele badkamer huren? Bij Rentwereld ben je hiervoor aan het juiste adres. Wat is voor het personeel op uw festival fijner dan het hebben van een warme douche na een lange dag werken? Ook voor de artiesten die op komen treden, kan een frisse douche na een intensief optreden als erg fijn ervaren worden.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een toiletwagen?

Dit hangt enorm af van verschillende factoren. Welk type toiletwagen, de huurperiode, de beschikbaarheid en de locatie. Al deze factoren worden meegenomen in het berekenen van de kosten. Wil je de actuele prijzen weten? Dan verwijzen we je naar ons volledige assortiment sanitaire voorzieningen. Je kan ook direct een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen via  085 250 00 57.

Hoeveel toiletten per bezoeker op een festival?

Je rekent gemiddeld 1 toilet per 75 tot 100 bezoekers op een festival. Rentwereld biedt diverse modellen toiletwagens in diverse groottes. Bekijk ons assortiment!

Op wat voor ondergrond moet de toiletwagen geplaatst worden?

Omdat alle toiletwagens op wielen staan, kunnen ze op bijna alle plekken gemakkelijk geplaatst en verplaatst worden.

Hoeveel weegt een toiletwagen?

Rentwereld verhuurt toiletwagens met een eigen gewicht van 750 kg tot 2000 kg. Dit verschilt per type toiletwagen. Bekijk ons hele assortiment!

Moet de af- en aanvoer van het water zelf geregeld worden?

Ja. Voor de toiletwagen is er een (koud)wateraansluiting met GeKa of Gardena koppeling nodig. Heb je deze niet in bezit? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Moet de stroomvoorziening zelf geregeld worden?

Ja. Voor de toiletwagen heb je minimaal twee vrije groepen met een 230 volt aansluiting nodig. Afhankelijk van type toiletwagen eventueel meer vermogen. Heb je deze niet in bezit? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Is de toiletwagen verzekerd?

De toiletwagen is verzekerd voor het WAM-risico. Schade toegebracht door derde zijn standaard verzekerd. Hiervoor rekenen wij altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Schade aan zaken van de huurder zijn hiermee niet verzekerd. Hier bent je zelf aansprakelijk voor. Bekijk onze huurvoorwaarden voor meer informatie over verzekeringen en schade.

Ik heb de toiletwagen langer nodig, is dit mogelijk?

Dat is zeker mogelijk. Uiteraard is dit wel afhankelijk van beschikbaarheid. Wanneer je het op tijd aangeeft, is het vaak geen probleem.

Moet de toiletwagen schoon teruggebracht worden?

Ja. De toiletwagen moet teruggebracht worden zoals wij hem hebben geleverd: schoon. Wanneer de toiletwagen niet schoon terug gebracht wordt zullen wij kosten in rekening brengen voor de door ons verrichte schoonmaakwerkzaamheden.

Is de toiletwagen voorzien van toiletpapier?

Toiletpapier is niet standaard inbegrepen. Wil je toch dat wij dit meeleveren? Dan is dit tegen een meerprijs mogelijk.

Doen jullie naast toiletwagen verhuur nog aan andere mobiele voorzieningen?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Zeker! Bekijk een greep uit ons assortiment:

Dealer van: