Ruime voorraad en snelle levering
Breed assortiment en maatwerk oplossingen
Hoogwaardige, hygiënische en duurzame materialen

Toiletwagen 2-2 vacuüm

Onze vacuüm toiletwagens zijn dé toekomst op het gebied van mobiele toiletten. Voor deze wagen heb je namelijk geen wateraanvoer én geen waterafvoer nodig. Je kunt namelijk zonder wateraanvoer en -afvoer ruim 800 keer doorspoelen! Daarnaast is de wagen voorzien van een 1180 liter vuilwater buffertank en leveren wij de wagen standaard af met 920 liter schoon water. Ideaal dus om te plaatsen bij langdurige bouwprojecten, wegwerkzaamheden, spoorwerkzaamheden, enz. Het enige wat je nog nodig hebt is stroom.

 • Geen wateraanvoer én geen waterafvoer nodig
 • Ideaal voor langdurige bouwprojecten, weg- en spoorwerkzaamheden
 • De meest duurzame oplossing
 • Wij leveren de wagen standaard af met 920 liter schoon water
 • 4 ruime toiletruimten met eigen wastafel en spiegel
 • Overal te plaatsen
Verhuurprijzen*
1 dag
€650,00
1 weekend
€800,00
1 week
€1.000,00
* Indicatie prijs, afhankelijk van de huurperiode en afleverlocatie
of bel 085 250 00 57

Omschrijving

Deze toiletwagen zonder afvoer beschikt over een vacuüm systeem die ervoor zorgt dat er veel minder water gebruikt wordt per spoelbeurt. De wagen heeft een ingebouwde opslag voor 920 liter schoonwater. Normaal gesproken zou je hiermee ongeveer 130 keer kunnen doorspoelen.

Door het verminderde waterverbruik bij deze autonome toiletwagen, is het mogelijk om ruim 800 keer door te spoelen. En dit alles wordt opgevangen in een ingebouwde buffertank van 1180 liter. Deze techniek maakt het mogelijk om de stand-alone toiletwagen klein en compact te houden. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra’s als hydrofoorpompen, waterbuffers en aan- en afvoerslangen.

De vacuüm toiletwagen heeft twee damestoiletten en twee herentoiletten. Per toilet bevindt zich een eigen wasbak. De wagen werkt op 2x 230V stroom.

Enorme voordelen
Het gebruik van onze toiletwagen zonder aanvoer heeft vele en grote voordelen. Je hebt bijvoorbeeld niet per se meer een wateraanvoer nodig. Het is niet altijd en overal mogelijk om aan schoon water te komen. Omdat deze toiletwagen een ingebouwde opslagtank heeft, kun je de wagen overal neerzetten waar je wilt. Dit geldt ook voor projecten die een langere tijd duren. Ideaal dus voor grote bouwprojecten. Maar bijvoorbeeld ook goed te plaatsen bij wegwerkzaamheden of spoorwerkzaamheden.

Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over de afvoer van het vuile water. De wagen heeft een interne afvaltank. Het is dus niet meer nodig om het vuile water af te voeren naar een put. Omdat er geen waterafvoer nodig is, bespaar je kosten. Vaak is een afvoer namelijk niet genoeg. Deze gaat vaak gepaard met een doorvoer- of vermaalpomp. Dit is nu geen van alle meer nodig.

Je hebt bij deze wagen geen kabels of slangen in het zicht liggen. Alle leidingen zijn weggewerkt in de technische ruimte. Het is dan ook nooit meer nodig om slangen over de weg te leggen om een bepaalde afstand tot de wateraanvoer of een put te overbruggen.

Doordat er minder water verbruikt wordt per spoelbeurt, wordt er veel water bespaard. Er wordt dan geen onnodig schoonwater verspild. Het is dus sowieso een duurzamere keuze. Dan elke andere toiletwagen.

Mocht er nu wel een vaste water aanvoer of vaste afvoerput aanwezig zijn, is dit ook geen probleem. Ook als een van deze twee opties aanwezig is, kunnen we deze toiletwagen zo instellen dat deze onder die condities kan functioneren.

Naast de standaard buitenverlichting, heeft de wagen digitale LED signing zodat duidelijk zichtbaar is of de toiletten vrij of bezet zijn.

Standaard geleverd met:

 • 2x 20 meter CEE-230V / 16A verlengsnoer
Meer

Specificaties

Lengte 420 cm
Breedte 228 cm
Hoogte 270 cm
Hoogte binnen 210 cm
Eigen gewicht 2800 kg
Herentoilet 2 afgesloten herentoiletten met eigen wasbak en spiegel
Damestoilet 2 afgesloten dames met eigen wasbak en spiegel
Geschikt voor +/- 250 personen
Stroomvoorziening 2x 230V / 16A
Aantal assen 2
Meer

Voorzieningen

 • 920 liter schoonwater opslagtank
 • 1180 liter vuilwater opslagtank
 • Links en rechts toegankelijk
 • Technische ruimte waar alle kabels en leidingen zijn weggewerkt
 • 4 zeer ruime toiletruimtes met ieder een eigen wasbak en spiegel
 • Duidelijke aanduiding heren/dames gedeelte
 • Met rood en groene ledverlichting duidelijk zichtbaar of het toilet vrij of bezet is
 • LED-interieurverlichting
 • Opbergruimte voor toiletrollen
 • Verzekering van 8% over het totale huurbedrag (excl. BTW)
Meer
Dealer van: