Rentwereld kon het Dâk op in Rotterdam

Een jaarlijks terugkerend evenement in Rotterdam: DÂK. Wat het inhoudt? Het is een pop-up park op het dak van een parkeergarage. Hier zitten bezoekers op 35 meter hoogte! En dit allemaal in het centrum van Rotterdam. Het uitzicht vanaf het dak is prachtig en op het dak zelf vergeet je even dat je je in het centrum van Rotterdam bevindt. Dit jaar is het park opgezet van 15 juli tot en met 13 augustus.

Verder lezen

Eventvoorzieningen huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Het belang van goede voorzieningen

Wat maakt een evenement nou tot een succes? Belangrijk hierin zijn de benodigde voorzieningen. Zo wil elke organisatie van een zomerevenement er natuurlijk voor zorgen dat gasten een verkoelend drankje kunnen drinken. Koste wat het kost wil je voorkomen dat bezoekers lauw of zelfs warm drinken krijgen. De koelcellen van Rentwereld zorgen hiervoor.

Bovendien is het van groot belang dat de kwaliteit van het restaurant van hoog niveau bleef. Rentwereld heeft hieraan bijgedragen door de vriescellen te plaatsen en installeren.

Ook de sanitaire voorzieningen hebben een groot aandeel in het succes van een evenement. Wanneer mensen een vieze toiletwagen dienen te bezoeken. Of erger nog, geen toiletvoorziening hebben, zullen bezoekers sneller afhaken en naar huis gaan. Een nette toiletvoorziening is nogal een uitdaging op 35 meter hoogte. Rentwereld kwam hierin met de oplossing. Wij hebben namelijk ook de afvoer helemaal naar beneden verzorgd en aangelegd.

De voorzieningen van Rentwereld op het dak

Prachtig zo’n event, maar hoe zorg je nou dat de voorzieningen op het dak van de parkeergarage terecht komen? Geen probleem voor Rentwereld.

DÂK had diverse koel- en vriescellen nodig. Daarbij wilde de organisatie natuurlijk ook degelijke toiletvoorzieningen voor de bezoekers. De organisatie nam contact op en vroeg ons of wij de voorzieningen op het dak konden leveren en installeren. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en gingen aan de slag!

Met enorme kranen hebben wij de nodige koel- en vriescellen op het dak gekregen. Evenals onze hoge kwaliteit toiletwagen. Een klus die indrukwekkende beelden oplevert.

Een origineel en sfeervol event in hartje Rotterdam

Maar wat is er nou allemaal te doen op het dak van een parkeergarage? Nou enorm veel! De organisatie tovert een parkeergarage van asfalt om in een groene oase. Dit allemaal tijdens de zomer, wanneer iedereen graag buiten is en de stad dus wel wat extra publieke buitenruimte kan gebruiken.

In elk park is het natuurlijk mogelijk om te barbecueën. Zo ook in het rooftop park DÂK. Er staan diverse grote barbecues aangestoken. Hierop kun jij lekker grillen en tegelijk nieuwe mensen leren kennen.

En wat ontbreekt er nog om de zomerse vibes compleet te maken? Livemuziek natuurlijk! Laat je elke zaterdag verrassen door de livemuziek. Ook op andere dagen kan het zo af en toe gevuld zijn met livemuziek.

Ga voor een heerlijke zomerse vibe met koele drankjes, goed eten en degelijke toiletvoorzieningen van Rentwereld. Een enorm fijne samenwerking voor een uitdagend project!

Veelgestelde vragen

Ik ben op zoek naar een permanente oplossing. Hebben jullie ook voorzieningen in de verkoop?

Ja zeker, het verkoop assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje:

Dealer van: