Steeds meer vraag naar maatwerk oplossingen en speciaalbouw

Door onze jarenlange ervaring in de horeca-, evenementen en verhuurwereld, weten we als geen ander wat het belang van een betrouwbare en efficiënte voorziening op locatie is. Vanuit die ervaring en onze unieke kijk op kwaliteit, service en techniek, hebben we ons verhuur- en verkoopassortiment de afgelopen jaren sterk uitgebreid en verstevigd.

Omdat we direct in contact staan met de eindgebruiker, zijn we in staat om directe gebruikerservaringen mee te nemen in het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe voorzieningen. Dit vraag meer en meer om maatwerk oplossingen.

Verder lezen

Mobiele voorziening aanschaffen?

  • Levering in heel de Benelux
  • Scherpe prijzen
  • Ruime voorraad en maatwerk
  • Professioneel advies

Van verhuur- en verkooppartner naar totaalpartner

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van mobiele voorzieningen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, goede materialen en een praktische oplossing. We ontwerpen, ontwikkelen en bouwen onze totaaloplossingen zelf, zodat we een uniek verhuur- en verkoopassortiment te bieden voor onze klanten in de Benelux.

Betrokken vanaf de tekentafel

Omdat wij onze mobiele voorzieningen zelf, en samen met onze partners produceren, kunnen wij iedere wens naar eigen inzicht invullen. Dit varieert van toiletwagens tot sanitaire units, en van mobiele badkamers tot woonunits. Samen met de klant bespreken we wat de uitdaging is, adviseren we en ontwerpen we hier onze meest ideale oplossing voor.

Plug & play concept

Bij alles wat we produceren, verkopen en verhuren, zijn gemak en betrouwbaarheid onze belangrijkste uitgangspunten. Zo houden we bij ieder ontwerp rekening met zaken zoals een makkelijke plaatsing, efficiënte indeling van de beschikbare ruimte en goede aan- en afvoermogelijkheid. Voornamelijk dit laatste zorgt ervoor dat onze voorzieningen snel zijn aan te sluiten en vervolgens betrouwbaar op zichzelf werken en je er nauwelijks meer omkijken naar hebt.

Een investering voor de lange termijn

Onze mobiele voorzieningen krijgen veel te voorduren. Ze worden intensief gebruikt tijdens evenementen, festivals en vele andere activiteiten zoals verbouwingen. Aan ons dus de taak om te kiezen voor de beste materialen en techniek voor een optimaal en duurzaam gebruik. Daarvoor werken we uitsluitend met de beste leveranciers en partners die passen bij onze eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo hoef je je bij extreem gebruik (bijvoorbeeld als verhuurder) geen zorgen te maken over regelmatig onderhoud en ongewenste terugkerende reparaties.

Hygiëne en schoonmaak

Bij het ontwerp en de bouw van onze wagens en units, houden we al rekening met intensief gebruik en dat alles makkelijk en hygiënisch schoon te houden is. Zo werken we bijvoorbeeld met gladde wanden, stevige en aflopende anti-slipvinylvloeren, ijzersterk meubilair, duurzaam kunststof in plaats van hout en robuust leidingwerk.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet jullie verkoop assortiment eruit?

Hieronder vind je een greep uit ons assortiment:

Dealer van: