Uniek, duurzaam en waterbesparend: onze vacuüm toiletwagens zónder aan- en afvoer

De vacuüm toiletwagen: Een duurzame en praktische oplossing voor bijvoorbeeld langdurige werkzaamheden of op locaties met beperkte voorzieningen.

Als je betrokken bent bij een langdurig bouwproject of weg- en spoorwerkzaamheden, dan weet je dat het vinden van geschikte sanitaire voorzieningen een uitdaging kan zijn. Met de vacuüm toiletwagen van Rentwereld heb je de oplossing gevonden. Deze toiletwagen heeft namelijk geen wateraanvoer en geen waterafvoer nodig. Hierdoor is deze ideaal voor locaties waar er geen directe toegang is tot water, of waar waterbesparing een prioriteit is.

Verder lezen

Toiletwagen huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Duurzame voordelen van een vacuüm toiletwagen

Een van de grootste voordelen van de vacuüm toiletwagen is dat deze duurzaam en waterbesparend is. Deze toiletwagen werkt namelijk op basis van vacuümtechnologie, waardoor er minder water nodig is voor het doorspoelen van het toilet. In plaats van de gebruikelijke 10 liter water per spoelbeurt, gebruikt de vacuüm toiletwagen slechts 1,2 liter water per spoelbeurt. Hierdoor bespaar je niet alleen water, maar ook de kosten die gepaard gaan met het waterverbruik.

Daarnaast is de vacuüm toiletwagen een duurzame oplossing omdat er geen chemische middelen worden gebruikt om de afvalstoffen af te breken. Dit maakt het een milieuvriendelijke oplossing.

Overal te plaatsen

Een ander voordeel van de vacuüm toiletwagen is het gemak van installatie. Omdat er geen wateraanvoer en afvoer nodig is, is de toiletwagen gemakkelijk te plaatsen op vrijwel elke locatie. De wagen is standaard uitgerust met een capaciteit van 420 liter schoon water en een 600 liter vuilwatertank. Hierdoor kan de toiletwagen langdurig worden gebruikt zonder tussentijdse bijvulling. Dit maakt het een praktische en gemakkelijk te installeren oplossing voor langdurige bouwprojecten zoals weg- en spoorwerkzaamheden.

Toepassingen van de vacuüm toiletwagen

De vacuüm toiletwagen is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Naast langdurige bouwprojecten en weg- en spoorwerkzaamheden, kan de wagen ook worden ingezet tijdens evenementen en festivals. De toiletwagen is ook handig op afgelegen locaties zoals natuurgebieden, waar er geen directe toegang is tot water of afvoer.

Kortom, de vacuüm toiletwagen is de ideale oplossing voor locaties waar geen wateraanvoer en afvoer beschikbaar is. Het is een duurzame en praktische oplossing voor langdurige werkzaamheden, evenementen en festivals.

Bovendien is de toiletwagen gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor het een ideale keuze is voor aannemers, organisatoren van evenementen en andere professionals die op zoek zijn naar een praktische en milieuvriendelijke sanitaire oplossing.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een toiletwagen?

Dit hangt enorm af van verschillende factoren. Welk type toiletwagen, de huurperiode, de beschikbaarheid en de locatie. Al deze factoren worden meegenomen in het berekenen van de kosten. Wil je de actuele prijzen weten? Dan verwijzen we je naar ons volledige assortiment sanitaire voorzieningen. Je kan ook direct een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen via  085 250 00 57.

Hoeveel toiletten per bezoeker op een festival?

Je rekent gemiddeld 1 toilet per 75 tot 100 bezoekers op een festival. Rentwereld biedt diverse modellen toiletwagens in diverse groottes. Bekijk ons assortiment!

Op wat voor ondergrond moet de toiletwagen geplaatst worden?

Omdat alle toiletwagens op wielen staan, kunnen ze op bijna alle plekken gemakkelijk geplaatst en verplaatst worden.

Hoeveel weegt een toiletwagen?

Rentwereld verhuurt toiletwagens met een eigen gewicht van 750 kg tot 2000 kg. Dit verschilt per type toiletwagen. Bekijk ons hele assortiment!

Moet de af- en aanvoer van het water zelf geregeld worden?

Nee, dat is bij dit type niet nodig. Door het vacuümsysteem van onze toiletwagen heeft u geen wateraanvoer en -afvoer nodig, waardoor het waterverbruik tot een minimum wordt beperkt. Bovendien wordt de wagen standaard geleverd met 420 liter schoon water, wat zorgt voor een langere gebruiksduur zonder bijvullen. Het afvalwater wordt opgevangen in een vuilwatertank van 600 liter.

Moet de stroomvoorziening zelf geregeld worden?

Ja. Voor de toiletwagen heb je minimaal twee vrije groepen met een 230 volt aansluiting nodig. Afhankelijk van type toiletwagen eventueel meer vermogen. Heb je deze niet in bezit? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Is de toiletwagen verzekerd?

De toiletwagen is verzekerd voor het WAM-risico. Schade toegebracht door derde zijn standaard verzekerd. Hiervoor rekenen wij altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Schade aan zaken van de huurder zijn hiermee niet verzekerd. Hier bent je zelf aansprakelijk voor. Bekijk onze huurvoorwaarden voor meer informatie over verzekeringen en schade.

Ik heb de toiletwagen langer nodig, is dit mogelijk?

Dat is zeker mogelijk. Uiteraard is dit wel afhankelijk van beschikbaarheid. Wanneer je het op tijd aangeeft, is het vaak geen probleem.

Moet de toiletwagen schoon teruggebracht worden?

Ja. De toiletwagen moet teruggebracht worden zoals wij hem hebben geleverd: schoon. Wanneer de toiletwagen niet schoon terug gebracht wordt zullen wij kosten in rekening brengen voor de door ons verrichte schoonmaakwerkzaamheden.

Is de toiletwagen voorzien van toiletpapier?

Toiletpapier is niet standaard inbegrepen. Wil je toch dat wij dit meeleveren? Dan is dit tegen een meerprijs mogelijk.

Doen jullie naast toiletwagen verhuur nog aan andere mobiele voorzieningen?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Zeker! Bekijk een greep uit ons assortiment:

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: