Uniek, duurzaam en waterbesparend: onze nieuwste toiletwagens zonder aan- en afvoer

De vacuüm toiletwagen: Een duurzame en praktische oplossing voor bijvoorbeeld langdurige werkzaamheden of op locaties met beperkte voorzieningen.

Als je betrokken bent bij een langdurig bouwproject of weg- en spoorwerkzaamheden, dan weet je dat het vinden van geschikte sanitaire voorzieningen een uitdaging kan zijn. Met deze voorziening van Rentwereld heb je de oplossing gevonden. Hij heeft namelijk geen wateraanvoer en geen waterafvoer nodig. Hierdoor is deze ideaal voor locaties waar er geen directe toegang is tot water, of waar waterbesparing een prioriteit is.

Verder lezen

Toiletwagen huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Duurzame voordelen

Een van de grootste voordelen, is dat deze duurzaam en waterbesparend is. Hij werkt namelijk op basis van vacuümtechnologie, waardoor er minder water nodig is voor het doorspoelen van het toilet. In plaats van de gebruikelijke 10 liter water per spoelbeurt, gebruikt deze slechts 1,2 liter water per spoelbeurt. Hierdoor bespaar je niet alleen water, maar ook de kosten die gepaard gaan met het waterverbruik.

Daarnaast is het een duurzame oplossing omdat er geen chemische middelen worden gebruikt om de afvalstoffen af te breken. Dit maakt het een milieuvriendelijke oplossing.

Overal te plaatsen

Een ander voordeel van deze wagen is het gemak van installatie. Omdat er geen wateraanvoer en afvoer nodig is, is hij gemakkelijk te plaatsen op vrijwel elke locatie. De wagen is standaard uitgerust met een capaciteit van 420 liter schoon water en een 600 liter vuilwatertank. Hierdoor kan de hij langdurig worden gebruikt zonder tussentijdse bijvulling. Dit maakt het een praktische en gemakkelijk te installeren oplossing voor langdurige bouwprojecten zoals weg- en spoorwerkzaamheden.

Toepassingen

De vacuüm toiletwagen is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Naast langdurige bouwprojecten en weg- en spoorwerkzaamheden, kan de wagen ook worden ingezet tijdens evenementen en festivals. Hij is ook handig op afgelegen locaties zoals natuurgebieden, waar er geen directe toegang is tot water of afvoer.

Kortom, het is dé ideale oplossing voor locaties waar geen wateraanvoer en afvoer beschikbaar is. Het is een duurzame en praktische oplossing voor langdurige werkzaamheden, evenementen en festivals.

Bovendien is hij gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor het een ideale keuze is voor aannemers, organisatoren van evenementen en andere professionals die op zoek zijn naar een praktische en milieuvriendelijke sanitaire oplossing.

Veelgestelde vragen

Verhuren jullie naast toiletwagens nog andere mobiele voorzieningen?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Zeker! Bekijk een greep uit ons assortiment:

Dealer van: