Uitbreiding vacuüm toiletwagens en directe plaatsing Schiphol

‘Uniek, duurzaam en waterbesparend’ zo presenteerde we onze eerste vacuüm toiletwagens zonder aan- en afvoer. Dit zijn mobiele toiletwagens met één afgesloten herentoilet en één afgesloten damestoilet.

Wegens succes en een groter groeiende vraag naar vacuüm toiletwagens, hebben we ons verhuur assortiment uitgebreid met een tweede model. Namelijk een 2+2 vacuüm toiletwagen, welke beschikt over in totaal 4 afgesloten toiletruimten.

Verder lezen

Toiletwagen huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Ruim 800 spoelbeurten zonder aan of afvoer

Deze 2-2 toiletwagen zonder aan- en afvoer beschikt over een vacuüm systeem die ervoor zorgt dat er veel minder water gebruikt wordt per spoelbeurt. De wagen heeft een ingebouwde opslag voor 920 liter schoonwater. Normaal gesproken zou je hiermee ongeveer 130 keer kunnen doorspoelen.

Door het verminderde waterverbruik bij deze autonome toiletwagen, is het mogelijk om ruim 800 keer door te spoelen. En dit alles wordt opgevangen in een ingebouwde buffertank van 1180 liter. Deze techniek maakt het mogelijk om de standalone toiletwagen klein en compact te houden. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra’s als hydrofoorpompen, waterbuffers en aan- en afvoerslangen.

Direct inzetbaar

Na oplevering, werd de eerste 2-2 vacuüm toiletwagen direct ingezet bij de General Avation Terminal van Schiphol. Vanwege een verbouwing konden reizigers, gasten en personeelsleden tijdelijk geen gebruik maken van de toiletvoorziening in de terminal. Hierbij bood de mobiele toiletwagen van Rentwereld de ideale oplossing.

Grote voordelen

Het gebruik van onze toiletwagen zonder aanvoer heeft vele en grote voordelen. Je hebt bijvoorbeeld niet per se meer een wateraanvoer nodig. Het is niet altijd en overal mogelijk om aan schoon water te komen. Omdat deze toiletwagen een ingebouwde opslagtank heeft, kun je de wagen overal neerzetten waar je wilt. Dit geldt ook voor projecten die een langere tijd duren. Ideaal dus voor grote bouwprojecten. Maar bijvoorbeeld ook goed te plaatsen bij wegwerkzaamheden of spoorwerkzaamheden.

Je hebt bij deze wagen geen kabels of slangen in het zicht liggen. Alle leidingen zijn weggewerkt in de technische ruimte. Het is dan ook nooit meer nodig om slangen over de weg te leggen om een bepaalde afstand tot de wateraanvoer of een put te overbruggen.

Doordat er minder water verbruikt wordt per spoelbeurt, wordt er veel water bespaard. Er wordt dan geen onnodig schoonwater verspild. Het is dus sowieso een duurzamere keuze. Dan elke andere toiletwagen.

Mocht er wel een vaste water aanvoer of vaste afvoerput aanwezig zijn, is dit ook geen probleem. Ook als een van deze twee opties aanwezig is, kunnen we deze toiletwagen zo instellen dat deze onder die condities kan functioneren.

Veelgestelde vragen

Verhuren jullie naast toiletwagens nog andere mobiele voorzieningen?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Zeker! Bekijk een greep uit ons assortiment:

Dealer van: