Ruim assortiment & snelle levering
Hoogwaardige & hygiënische materialen
Persoonlijke service & maatwerk

Vacuüm toiletwagen

Onze vacuüm toiletwagen is dé toekomst op het gebied van toiletwagens. Voor deze wagen heb je namelijk geen wateraanvoer én geen waterafvoer nodig. Je kunt namelijk zonder wateraanvoer en -afvoer 600 keer doorspoelen! Daarnaast is de wagen voorzien van een 600 liter vuilwater buffertank en leveren wij de wagen standaard af met 420 liter schoon water. Ideaal dus om te plaatsen bij langdurige bouwprojecten, wegwerkzaamheden, spoorwerkzaamheden, enz. Het enige wat je nog nodig hebt is stroom.

 • Geen wateraanvoer én geen waterafvoer nodig
 • Ideaal voor langdurige bouwprojecten, weg- en spoorwerkzaamheden
 • De meest duurzame oplossing
 • Wij leveren de wagen standaard af met 420 liter schoon water
Verhuurprijzen*
1 dag
€500,00
2 dagen
€650,00
1 week
€850,00
* Indicatie prijs, afhankelijk van de huurperiode en afleverlocatie
of bel 085 250 00 57

Omschrijving

Deze toiletwagen beschikt over een vacuüm systeem die ervoor zorgt dat er veel minder water gebruikt wordt per spoelbeurt. De wagen heeft een ingebouwde opslag voor 420 liter schoonwater. Normaal gesproken zou je hiermee ongeveer 60 keer kunnen doorspoelen.

Door het verminderde waterverbruik bij deze toiletwagen, is het mogelijk om maar liefst 600 keer door te spoelen. En dit alles wordt opgevangen in een ingebouwde buffertank van 600 liter. Deze techniek maakt het mogelijk om de toiletwagen klein en compact te houden. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra’s als hydrofoorpompen, waterbuffers en aan- en afvoerslangen.

De vacuüm toiletwagen heeft één damestoilet en één herentoilet. Per toilet bevindt zich een wasbak. De wagen werkt op 230V stroom.

Enorme voordelen
Het gebruik van onze vacuüm toiletwagen heeft vele en grote voordelen. Je hebt bijvoorbeeld niet per se meer een wateraanvoer nodig. Het is niet altijd en overal mogelijk om aan schoon water te komen. Omdat deze toiletwagen een ingebouwde opslagtank heeft, kun je de wagen overal neerzetten waar je wilt. Dit geldt ook voor projecten die een langere tijd duren. Ideaal dus voor grote bouwprojecten. Maar bijvoorbeeld ook goed te plaatsen bij wegwerkzaamheden of spoorwerkzaamheden.

Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over de afvoer van het vuile water. De wagen heeft een interne afvaltank. Het is dus niet meer nodig om het vuile water af te voeren naar een put. Omdat er geen waterafvoer nodig is, bespaar je kosten. Vaak is een afvoer namelijk niet genoeg. Deze gaat vaak gepaard met een doorvoer- of vermaalpomp. Dit is nu geen van alle meer nodig.

Je hebt bij deze wagen geen kabels of slangen in het zicht liggen. Alle leidingen zijn weggewerkt in de technische ruimte. Het is dan ook nooit meer nodig om slangen over de weg te leggen om een bepaalde afstand tot de wateraanvoer of een put te overbruggen.

Doordat er minder water verbruikt wordt per spoelbeurt, wordt er veel water bespaard. Er wordt dan geen onnodig schoonwater verspild. Het is dus sowieso een duurzamere keuze. Dan elke andere toiletwagen.

Mocht er nu wel een vaste water aanvoer of vaste afvoerput aanwezig zijn, is dit ook geen probleem. Ook als een van deze twee opties aanwezig is, kunnen we deze toiletwagen zo instellen dat deze onder die condities kan functioneren.

Meer

Specificaties

Lengte 230 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 270 cm
Hoogte binnen 196 cm
Eigen gewicht 1350 kg
Aantal assen 1
Herentoilet 1 afgesloten toiletruimte
Damestoilet 1 afgesloten toiletruimte
Stroomvoorziening 230V / 16A
Meer

Voorzieningen

 • 420 liter schoonwater opslagtank
 • 600 liter vuilwater opslagtank
 • Technische ruimte waar alle kabels en leidingen zijn weggewerkt
 • 2 toiletruimtes met ieder een eigen wasbak
 • Duidelijke aanduiding heren/dames gedeelte
 • Met rood en groene ledverlichting duidelijk zichtbaar of het toilet vrij of bezet is
 • LED-interieurverlichting
 • Opbergruimte voor toiletrollen
 • Verzekering van 8% over het totale huurbedrag (excl. BTW)
Meer
Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: