Sanitaire unit van Recreatie Vakbeurs naar camping in Hoenderloo

Van dinsdag 16 november tot en met donderdag 18 november 2021, namen wij deel aan de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Met 250 exposanten en ruim 5.000 bezoekers staat deze vakbeurs volledig in het teken van álles wat met de recreatiebranche te maken heeft. Van accommodaties tot styling en van de nieuwste innovaties tot privé sanitair.

Meer informatie

Sanitaire voorziening huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Onze kennismaking met de recreatiebranche

Rentwereld heeft met name in 2020 uitgebreid kennis mogen maken met de recreatiebranche. Door de uitbraak van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen, liepen campings en kampeerplaatsen massaal tegen een probleem van (privé) sanitaire voorzieningen aan.

Recreatiepark-Vakbeurs-naar-camping-in-Hoenderloo-1

Onze Rentwereld-stand op de Recreatie Vakbeurs

Gezamenlijke sanitaire gebouwen moesten massaal worden gesloten en verplaatsing en kruising van campinggasten, diende zo veel mogelijk te worden beperkt. Dit resulteerde in enorm veel aanvragen in de wereld van mobiele sanitaire voorzieningen, omdat privé sanitair ineens een must werd voor campinghouders.

Uiteraard merkten wij dit ook in onze aanvragen en voorraad voor de zomer van 2020. We hielpen zo veel mogelijk campings en kampeerplaatsen zo snel en passend als mogelijk met een mobiele sanitaire voorziening. Dit varieerde van douchecabines tot mobiele badkamers en sanitaire afzetunits.

Met name de sanitaire afzetunit type 418 is hierin ons meest populaire model gebleken, dit vanwege de dubbele badkamer, aparte technische ruimten, snelle en makkelijke plaatsing, het plug & play concept, verwarming en een stijlvolle, robuuste en hygiënische afwerking.

Recreatiepark-Vakbeurs-naar-camping-in-Hoenderloo-2

Eén van onze sanitaire afzetunits op camping De Pampel in Hoenderloo

Sanitaire afzetunits: dé praktische en (semi) permanente oplossing voor campings en kampeerplaatsen.

In 2020 hebben we onder andere de uitbaters van camping de Pampel in Hoenderloo snel kunnen voorzien van meerdere sanitaire afzetunits. Na intensief en fijn gebruik door de campinggasten afgelopen seizoen, hebben we direct na de Recreatie Vakbeurs in november 2021, ons nieuwste model sanitaire unit (met een dubbele badkamer) erbij mogen plaatsen.

Hetzelfde model wat een dag eerder nog stond te pronken op de beurs!

Dus ook komend seizoen kunnen de campinggasten van de Pampel gebruik maken van comfortabel privé sanitair en hebben de campingeigenaren niet of nauwelijks omkijken naar de sanitaire units, uiteraard op eindschoonmaak en klein onderhoud na.

Recreatiepark-Vakbeurs-naar-camping-in-Hoenderloo-3

Vertrek bij de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg

Recreatiepark-Vakbeurs-naar-camping-in-Hoenderloo-4

Aankomst van de sanitaire unit in Hoenderloo

Recreatiepark-Vakbeurs-naar-camping-in-Hoenderloo-5

Opstelling sanitaire units op het kampeerterrein van camping de Pampel

Ook op zoek naar (maatwerk) sanitaire oplossingen?

Onze sanitaire afzetunit type 418 en type 200 zoals deze op de Recreatie Vakbeurs stonden, zijn slechts een greep van de mogelijkheden die wij bieden.

Naast de verhuur en verkoop van sanitaire voorzieningen, zijn we gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk mobiele sanitaire- en woon/werkoplossingen. Of het nu op wielen of op een frame komt te staan, wij kunnen een voorziening geheel naar wens ontwerpen, intekenen, bouwen en installeren.

Benieuwd hoe wij jouw sanitaire uitdaging kunnen invullen? Neem dan contact met ons op.

Recreatiepark-Vakbeurs-naar-camping-in-Hoenderloo-6

Sanitaire units zijn optioneel verkrijgbaar in design (wrap) naar eigen wens.

Veelgestelde vragen

Welke voorzieningen verhuren jullie allemaal?

Het verhuurassortiment van Rentwereld is enorm breed. Hier een greep uit ons assortiment.

Hebben jullie ook een verkoop assortiment?

Ja zeker! Naast de diverse voorzieningen die we verhuren, bieden wij ook de mogelijkheid om voor een permanente oplossing te gaan. Koop een van onze mobiele voorzieningen. Hier een greep uit het assortiment:

Dealer van: