Sanitaire voorzieningen van Rentwereld voor de vluchtelingen in Drachten

In Drachten ligt een AZC. Dit asielzoekerscentrum heeft in totaal een capaciteit van 600 opvangplaatsen. In dit centrum worden verschillende soorten vluchtelingen opgevangen.

Zo is het bijvoorbeeld een procesopvanglocatie (pol). Dat betekent dat mensen die in afwachting zijn van hun algemene asielprocedure, hier verblijven. Ook worden hier alleenstaande minderjarige vreemdelingen opgevangen (amv). Dit zijn asielzoekers jonger dan 18 jaar, die toen zij Nederland in kwamen, niet werden begeleid door een meerderjarig familielid.

Verder lezen

Sanitaire voorziening huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Rentwereld voorziet in sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen zijn natuurlijk van groot belang. Iedereen moet in ieder geval hygiënisch naar de toilet kunnen en zich kunnen douchen. Rentwereld heeft daarom verschillende sanitaire voorzieningen geleverd in Drachten. Er staan een groot aantal douchecabines en toiletwagens als sanitaire voorzieningen.

De locatie waar wij de sanitaire voorzieningen dienden te plaatsen was overdekt. Ze dienden geïnstalleerd te worden in een grote hal. Hier zijn niet de juiste voorzieningen direct voorhande. Zo was er geen water toe- of afvoer binnen bereik. Door middel van buffertanks en pompen, is ervoor gezorgd dat het toch mogelijk is om gebruik te maken van de verschillende sanitaire voorzieningen in de grote binnenlocatie.

Onze toiletwagens

Onze toiletwagens zijn geschikt voor alle initiatieven en events. Heb je bijvoorbeeld tijdelijke toiletruimte nodig voor je bedrijf? Geen probleem! Met de brede keuze aan toiletwagens van Rentwereld, hebben wij altijd de passende voorziening. Van kleine tot grote groepen. Wij maken enkel gebruik van het nieuwste materiaal met hoge kwaliteit afwerking.

Heb je met spoed een toiletwagen nodig? Bel ons gerust! Door onze grote voorraad zijn wij er ook voor spoedgevallen. Enorm handig! Want wij plaatsen de toiletwagens direct op de plek waar jij ze wilt hebben. Ook zorgen wij ervoor dat de toiletwagens direct klaar zijn voor gebruik.

Veelgestelde vragen

Ik ben op zoek naar een permanente oplossing. Hebben jullie ook voorzieningen in de verkoop?

Ja zeker, het verkoop assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje:

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: